Sütlaç negocugumNe yaptın tatlı
Bende çook severimBende görmedim, leylak çok seviyorum aşığım adeta
Bahçeli evim olursa dikeceğim ağaçlardan biri mutlaka leylak olacakBende çook severim
Nasıl güzel kokar nasılll
Afiyet olsun,bu ara ne tatlı olsa yerim halindeyim olsada yesemSütlaç negocugum
Negonun alıntısında gördüm çok geçmiş olsun daha iyilerdir inşMerhaba kızlar, oğlan ateşlendi yine geceden uğraşıyoruz eşimde hastalandı kötü geçti bizim için. Oğlumla eşim uyudu ben bebekle uyudum gece eşim emekleyerek yanıma gelmiş ayaklarım çok ağrıyor diyordu basamıyor şiş gibi diyor, üzüldüm öyle görünce.Oğlanda uyuyamıyor ateşten şu ateşten bunaldım çocuk dr.una bi götürecez inş. sonuçlar iyi olur.
Pampiş iç güveysinden halliceyimBen hep aradan girip okuyorum bu ara düzgün okuyamıyorum geçmişi herkes iyidir inş.
Bonus senin burcun aslan mi acebaBende yeni süpürge açtım.
Enerjim o kadar düşük o kadar düşük ki süpürgeye bile çekebilirim.
Gönderem bi kapAfiyet olsun,bu ara ne tatlı olsa yerim halindeyim olsada yesem
Efser zıkkım iç ben başlamıyorum sen neye başlıyosun sanki içenler iyi oluyoPampiş iç güveysinden halliceyim
Bizde son durum Cigaraya başladım
Yok canım balık burcuyumBonus senin burcun aslan mi aceba
Çok sevişiyoruz o yüzdenYok canım balık burcuyum
Rabbim gönlüne göre güzellikler versin negocumBahçeli evim olursa dikeceğim ağaçlardan biri mutlaka leylak olacak
Sağol çok teşekkür ederiz.Size de çok geçmiş olsun Allah ım şifa versinÇok geçmiş olsun,bu sene kutu kutu antibiyotik içti benim çocuklar. Hala daha hastalar,iyice bagisiklikları düştü çocuklarımızın
İnşallah bir şey yoktur haberdar edin bizi de
Sizinde mi 4 çocuğunuz var
Allah kolaylık versin,çalışan bir anne olduğumu hiç hayal edemiyorum zor olurdu baya
amin Allah razı olsun canım.Allah şifa versin geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?