Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kahvaltı ve yatak toplama faslını hallettim
Evi süpürüp sileceğim hızlıca çamaşır makinesinn lastiği çıktı tamirci gelecek
Evi komple süpürdüm
Yerleri sildim
Wc banyo temizledim
Bütün gün tamirci bekledim gelmedi yarın gelecek inşallah U UcanSupurge

Dönemsel bir durum gecer
Babası gırtlak kanseri olan bir kız çocuğuyum babamın sesini hatılayamayacak kadar küçükdüm çok iyi biliyorum ne kötü olduğunuda
Benim de en sevdiğim amcam onun yüzünden akciğer kanseri oldu ve erkenden öldü

İyi akşamlar kızlar oğlum hasta oluyor galiba akşam birden burnu akmaya başladı :/
Benim bebelerin burnu sürekli ışıl ışıl hastalıktan saymıyoruz artık normalleşti bizde
Üşütmüş olabilir nane limon içebiliyorsa yapın toparlar hemen,geçmiş olsun

Benim bebelerin burnu sürekli ışıl ışıl hastalıktan saymıyoruz artık normalleşti bizde
Üşütmüş olabilir nane limon içebiliyorsa yapın toparlar hemen,geçmiş olsun
Bizim genelde burun akıntısıyla başlıyor boğaz enfeksiyonu ardından öksürük ateş geliyor o yüzden biraz psnik yapıyorum sabah ıhlamur veririm şimdi uyudu artık

Bizim genelde burun akıntısıyla başlıyor boğaz enfeksiyonu ardından öksürük ateş geliyor o yüzden biraz psnik yapıyorum sabah ıhlamur veririm şimdi uyudu artık
İnşallah ilerlemez ufak bir burun akintisiyla geçer gider diyelim

Benim oğlanda aynı şekilde kuzum gece sayiklamaya başlıyor aha diyorum Allah ım ne olur ateşlemesin diye dua ediyorum.Korktuğum oluyor tabi annemler aradı babam teyzeleri halası çok ateşleniyor diyor herkes.Çocuk çok yıpranıyor üzülüyorlar onlarda.
Senin bıdık kaç yaşında?

İnşallah ilerlemez ufak bir burun akintisiyla geçer gider diyelim

Yapma ya umarım hafif bi şekilde atlatır inş.
İnşallah kızlar
Size de çok geçmiş olsun teneffüs inşallah sebebi bulunur bir an önce. 2buçuk yaşında benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…