golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Evi komple süpürdümKahvaltı ve yatak toplama faslını hallettim
Evi süpürüp sileceğim hızlıca çamaşır makinesinn lastiği çıktı tamirci gelecek
İyi akşamlar kızlar oğlum hasta oluyor galiba akşam birden burnu akmaya başladı :/
Kötü düşünme soğuk algıngıdır belkiİyi akşamlar kızlar oğlum hasta oluyor galiba akşam birden burnu akmaya başladı :/
Benim de aklıma o geldi hava bi sıcak bi soğuk. Gece karnını örtüyorum ama açıyor hep üşütmüş de olabilirgeçmiş olsun canım havalar da bi tuhaf belki Java çarpmıştır.
Yok bacımsuefkarlı değilim bugün ya
sadece efkarlilar toplaniyosa gideyim ben
Aynen soğuk algınlığı ama üzülüyorum onun için burnu tıkanmaya başladı yavrum zor uyuduKötü düşünme soğuk algıngıdır belkihava da bir sıcak bir soğuk ondan olmuştur
Vikis metol filan varsa belki rahatlatırAynen soğuk algınlığı ama üzülüyorum onun için burnu tıkanmaya başladı yavrum zor uyudu
Fizyolojik sıktım. Vikis değil de cold mix vardı bitmiş onu yarın alayım.Vikis metol filan varsa belki rahatlatır
Rahatlar canım yaz soğuk algınlığı çabuk geçer inşallahFizyolojik sıktım. Vikis değil de cold mix vardı bitmiş onu yarın alayım.
İnşallah canım. Bu arada sigara içme lütfen bu kötülüğü kendine yapmaRahatlar canım yaz soğuk algınlığı çabuk geçer inşallah
Dönemsel bir durum gecerİnşallah canım. Bu arada sigara içme lütfen bu kötülüğü kendine yapma
Benim de en sevdiğim amcam onun yüzünden akciğer kanseri oldu ve erkenden öldüDönemsel bir durum gecer
Babası gırtlak kanseri olan bir kız çocuğuyum babamın sesini hatılayamayacak kadar küçükdüm çok iyi biliyorum ne kötü olduğunuda
Benim de aklıma o geldi hava bi sıcak bi soğuk. Gece karnını örtüyorum ama açıyor hep üşütmüş de olabilir
İnşallah canım ilerlemesin yeterinşallah çabuk toparlar canım ya
Benim bebelerin burnu sürekli ışıl ışıl hastalıktan saymıyoruz artık normalleşti bizdeİyi akşamlar kızlar oğlum hasta oluyor galiba akşam birden burnu akmaya başladı :/
Bizim genelde burun akıntısıyla başlıyor boğaz enfeksiyonu ardından öksürük ateş geliyor o yüzden biraz psnik yapıyorumBenim bebelerin burnu sürekli ışıl ışıl hastalıktan saymıyoruz artık normalleşti bizde
Üşütmüş olabilir nane limon içebiliyorsa yapın toparlar hemen,geçmiş olsun
İnşallah ilerlemez ufak bir burun akintisiyla geçer gider diyelimBizim genelde burun akıntısıyla başlıyor boğaz enfeksiyonu ardından öksürük ateş geliyor o yüzden biraz psnik yapıyorumsabah ıhlamur veririm şimdi uyudu artık
Yapma ya umarım hafif bi şekilde atlatır inş.İyi akşamlar kızlar oğlum hasta oluyor galiba akşam birden burnu akmaya başladı :/
Benim oğlanda aynı şekilde kuzum gece sayiklamaya başlıyor aha diyorum Allah ım ne olur ateşlemesin diye dua ediyorum.Korktuğum oluyor tabiBizim genelde burun akıntısıyla başlıyor boğaz enfeksiyonu ardından öksürük ateş geliyor o yüzden biraz psnik yapıyorumsabah ıhlamur veririm şimdi uyudu artık
İnşallah ilerlemez ufak bir burun akintisiyla geçer gider diyelim
İnşallah kızlarYapma ya umarım hafif bi şekilde atlatır inş.
Size de çok geçmiş olsun teneffüs inşallah sebebi bulunur bir an önce. 2buçuk yaşında benimkiBenim oğlanda aynı şekilde kuzum gece sayiklamaya başlıyor aha diyorum Allah ım ne olur ateşlemesin diye dua ediyorum.Korktuğum oluyor tabiannemler aradı babam teyzeleri halası çok ateşleniyor diyor herkes.Çocuk çok yıpranıyor üzülüyorlar onlarda.
Senin bıdık kaç yaşında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?