Bizde öyle başladık bu ergenus modeline geçişde motor kayışını sıyırıyolarYok canım nasıl başlarsa öyle gider,yemek seçen aç kalsın hiç peşine düşmem yiyin diye keyifleri bilir
Ekmek dediği yer yolun karşısına gececek ilerden göbekten dönüp gelecek
Kontağı açıp kapasına aç askı ekmek çıkar
Anne gel alemlere akalım senlevalla ben olsam vermem araba falan biraz fazla gaddarim o konularda
valla ben olsam vermem araba falan biraz fazla gaddarim o konularda
Anne gel alemlere akalım senledeyip
Garibim beni tavlayacağını zannediyor
He söylüyüm de sende al hemen pışıııkAhh kalbimne aldın?
Çizgili telgraf mı? Bende moru var.ne çiçeği aldınbana da iş yerinden bayan şefim telgraf çiçeği verdi saksı değiştirmem lazım bugün değiştireyim inşallah
Benim kayış daha sıyırık merak etmeBizde öyle başladık bu ergenus modeline geçişde motor kayışını sıyırıyolar
Çay içip alevli meyve tabağı ısmarlayacaktı çocukne alemiymis akacağınıziyi niyetli tatlı cocuk
Sıkı tut bacımsuBenim kayış daha sıyırık merak etme
Pu ha ha haCanım temizlik yapmak istemedi. Kalktım ablama geldim ulan o da evi ayaga kaldırmış. La havleee. Bi de diyor ki bilerek işim yok gel dedimneyse sevaptır
Yerim dar zaten karanfillerim soldu boşluk açıldıÇizgili telgraf mı? Bende moru var.
Ne yapalım bacım su benimde ütü dağ akşam eltimikini yapacağımCanım temizlik yapmak istemedi. Kalktım ablama geldim ulan o da evi ayaga kaldırmış. La havleee. Bi de diyor ki bilerek işim yok gel dedimneyse sevaptır
Tövbe est tövbe est napacan napacanNe yapalım bacım su benimde ütü dağ akşam eltimikini yapacağım
Buraya yazmadım eltim ağır bir ameliyat geçirdi kuzum hastanede oğlunun ütüsü birikmiş tabikiiiii bana baş vurdularTövbe est tövbe est napacan napacan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?