Tabii kiiMuhteşem bir eş daha
Yemek mi seçecekler sıkıyorsa seçsin benimkilerçocuklar mercimek seviyor diye mercimekortanca hic yemek yemez tek yedigi kuru pilav ...ya tost yyer,yada sucuk patates kizartmasi hic yedigi yemek yoktur kahvalti yapmaz falan tuhaf bir cocuk
meyve ve ekmekle yasiyor resmen
buyuk vr kucuk de her seyi yer kahvalti da yemekte ne olsa yerler
ortancs her yerde sıkıntı peynir yemez yogurt yemez salcali yemekler yemez
ona ya tavuk et izgara olacak ya koftezengin bebesi
Yok canım nasıl başlarsa öyle gider,yemek seçen aç kalsın hiç peşine düşmem yiyin diye keyifleri bilirOnlar henüz ergenusla tanışmamışlar
Oyyyy kocama kurban oliyim diyecekleri günü bekliyorlar
Yok canım nasıl başlarsa öyle gider,yemek seçen aç kalsın hiç peşine düşmem yiyin diye keyifleri bilir
Hakkınızda hayırlısı olsun. Her gecenin sabahı var bugünlerde geçecek elbette.Merhaba kızlar, bugün büyük bi tantana çıkacak gibi eşim ailesiyle tüm bağını koparıyor çünkü eşimi kandırdılar planlar yaptılar falan Allah bundan sonra yardımcımız olsun.
Kaderde aileyle yıllarca küs kalmak nasıl onuda yaşayacakmışız meğersem.Eşim cidden ilgi görmemiş sevgi görmemiş bi çocuk bunu kabullendi sanırım büyük bi travma yaşıyor onun da farkındayım.Zorlu süreç ama herkes bi şekilde hayat sürdürebilir değil mi kızlar çadır dahi olsa mutlu olabilen insanlar var ne diyim.
Doğurmak bazılarını anne yapmıyor işte anne olmak isteyen birçok bayan varken sana verilmiş merhametli tertemiz bi genç çocuğun kıyametini bilememek.
Umarım anneliği hak etmeyen hiçbir bayan anne olamaz doğurduğuna bakamayan onu dışlayıpta sevgisiz bırakıpta kardeşlerinden ayıran hiçbir kadın anne olamaz.
Bende çiçekler aldım kendimeKendime karne hediyesi aldımNego hakettim bence
Kaçınılmaz sondan keyif almayı biliyor çocuk aferinben de bugün bu yemek var oğlum istersen ye istersen yeme diyorum. sağlıklı demi anne çok mu sağlıklı diyo kendini kurtaracak kadar yiyip kalkiyo
Ağzım yuvarlak bardağa alışık karede bi hoş içiyorum yalan yokKendime karne hediyesi aldımNego hakettim bence
Ahh kalbimBende çiçekler aldım kendime
bizimki erkek ve motor istiyor 50 lik olmazmis birde alacakmisiz gibi model bakiyorAllah yar ve yardımcımız olsun benim 2. Vakkam kızla erkek farklı oluyor
Üçünye az kaldı onda tükkenmeyen bir cene var bir cenevüsmüs vakkası olecek gibi
Araba kaçırma dönemleri var dikkatli olunbizimki erkek ve motor istiyor 50 lik olmazmis birde alacakmisiz gibi model bakiyorehliyetin olmadan binemezsin dedim
anam 3-4 hun bekletiyor sarili çigden nasil dayaniyor bende anlamiyorum tupperwarede 1 ay bekletti buzlugun altindaÇiğ daha çabuk bozulur bence keşke bu gece mi sarsaydın
Madalya mı bekliyor garibimKendi çapında oldu
esim bana arabanin yonunu duzeltsene diyor ver baba ben duzeltirim diyor esim motor arizasina bakarken bir iki gaz verdi ya kendini surebilecek saniyorAraba kaçırma dönemleri var dikkatli olun
Bizimki ekmek almaya arabayla gideyim diye yalvarıyor
Araba kaçırma dönemleri var dikkatli olun
Bizimki ekmek almaya arabayla gideyim diye yalvarıyor
Kaçınılmaz sondan keyif almayı biliyor çocuk aferin
Bende çiçekler aldım kendime
Ekmek dediği yer yolun karşısına gececek ilerden göbekten dönüp gelecekaskıya ekmek bıraksın yakacagi yakitla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?