Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yemek mi seçecekler sıkıyorsa seçsin benimkiler

Yok canım nasıl başlarsa öyle gider,yemek seçen aç kalsın hiç peşine düşmem yiyin diye keyifleri bilir

ben de bugün bu yemek var oğlum istersen ye istersen yeme diyorum. sağlıklı demi anne çok mu sağlıklı diyo kendini kurtaracak kadar yiyip kalkiyo

Hakkınızda hayırlısı olsun. Her gecenin sabahı var bugünlerde geçecek elbette.

ben de bugün bu yemek var oğlum istersen ye istersen yeme diyorum. sağlıklı demi anne çok mu sağlıklı diyo kendini kurtaracak kadar yiyip kalkiyo
Kaçınılmaz sondan keyif almayı biliyor çocuk aferin

Allah yar ve yardımcımız olsun benim 2. Vakkam kızla erkek farklı oluyor
Üçünye az kaldı onda tükkenmeyen bir cene var bir cenevüsmüs vakkası olecek gibi
bizimki erkek ve motor istiyor 50 lik olmazmis birde alacakmisiz gibi model bakiyor ehliyetin olmadan binemezsin dedim

Çiğ daha çabuk bozulur bence keşke bu gece mi sarsaydın
anam 3-4 hun bekletiyor sarili çigden nasil dayaniyor bende anlamiyorum tupperwarede 1 ay bekletti buzlugun altinda iyi sukur zehirlenen olmadi nişanda

Araba kaçırma dönemleri var dikkatli olun
Bizimki ekmek almaya arabayla gideyim diye yalvarıyor
esim bana arabanin yonunu duzeltsene diyor ver baba ben duzeltirim diyor esim motor arizasina bakarken bir iki gaz verdi ya kendini surebilecek saniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…