Düzenli Evimiz & Hayatımız

3 Ayetel Kürsi
3 Felak
3 Nas
3 ihlas
3 Fatiha okudum çok nazar var şifa olsun.
Allah razı olsun. Öyle ağlayarak uyandı ki anladım zaten. Uyuturken okudum ama geçmemiş demekki

Üstteki mesajdan sonra beraber olamayız biz ayrı dünyaların insanlarıyız

Neyse yatayım ben de
Bulaşıklarıma gözlerini belerten arkadaşlar için tekrar yazayım mutfağım toplu herkese hayırlı geceler Allah rahatlık versin
Bundan sonra sana hep muhteşem atcam iyi geceler Allah razı olsun tekrar

Sözleşme aralıkta doluyor canım. Her yıl aralıkta yeniledik.

Yemin ediyorum bu adamlar bi tuhaf ya allah ıslah etsin

şimdi yuzde 25 ile sınırlı ya canım kira artışı bilerek yapiyo aylar öncesinden ki siz çıkın diye.
ben oturcam oğlum kızım oturacak falan derse tapuya şerh düşüp bana göstermeden çıkmam de. eğer şerh düşüp sen çıkınca kiracı sokarsa vay haline.
3 yıl boyunca kiracı alamaz daireye o şerh var da seni çıkardıysa.
bence zammi 25 in üstünde ister

Dur bakalım bu dediklerinden yola çıkıp avukat arkadaşıma paslayayım eğer diretirse. O arasın konuşsun korkar. Eşime dün bi bakayım belki bi kaç ay daha uzatırım demiş. Eşimde diyor bu ne yaptığını bilmiyor muhtemelen ev satacak satma kararsızlığında. İşin garibi ne biliyon mu şamdanım adama abi aralık zammını öne çekelim istersen demiş eşim adam yok yeğenim yawww yeni bebek oldu nerden bulacaksın o parayı demiş şaka gibi ya eee abi sen gönderirsen nakliye şu bu 20.000 gidecek bari 2 yıl daha sabret yahu demiş. Biz de aramızda dedik kafadan 1 yıl çıkmayız zamlı da aralıkta veririz buna. Gelecek yaz başı da allah kerim. En azından kendimizi gitmeye ayarlarsak bizim için de kolay olur.

Kahvaltı yaptık bulaşığı yıkadım.
Yatakları düzenledim.
Çiçeklerim suladim.
Dağınıklık topladım
şimdi ev supurmeye gecicem.
Ve bir kaç tane pencere cami silicem.
➡ Yasin okuyacağım inşallah. ( cuma günü okuyup ahirete intikal etmiş kişilere bağışlamak insana huzur verir)

Herkese kolay gelsin

Bulaşık makinemden saçma sapan bir koku geliyor
Makine temizleyici ile temizledim, filtresini zaten düzenli temizliyorum. 2 gün normal ama sonra yine o berbat koku oluyor ben ne yapacağım
Temizlediğin halde oluyorsa servisi çağırmaktan başka çaren yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…