3 Ayetel KürsiBurda olanlar benim oğlumu bi okuyuverin Allah rızası için
Allah razı olsun. Öyle ağlayarak uyandı ki anladım zaten. Uyuturken okudum ama geçmemiş demekki3 Ayetel Kürsi
3 Felak
3 Nas
3 ihlas
3 Fatiha okudum çok nazar var şifa olsun.
Bugün yaptıklarım
Sabah ilk bulaşık makinesini boşalttım
Kahvaltı sonrası bebis uyuyunca mutfağı topladım,en çok kullandığım dolapları yüzünden sildim.
Çamaşır makinem pis kokuyordu,sirke ve kabartma tozunu karıştırıp makineye döktüm 40 derece sentetik çalıştırdım tertemiz oldu koku felan kalmadı.
Salon çok daginikti,kitaplığı düzenledim.
Ecza kutusunu düzenledim,sağda solda gezen ilaçları toparladım.
Çamaşır attım makineye,serdim.
Kuruyan çamaşırları topladım,yarın katlarim hepsini.
Yemek yaptım,aksam yemeği ve çay,meyve faslı sonrası mutfağı topladım
Bir makine çamaşır attım yine uzun programa,sabah sercem
Bebekleri yıkadık yatırdık
Banyoyu temizleyemedim eşim tıraş olacakmış,yarına artık.
Kilere el attım soyle bir düzenleyip toz aldım.
Mutfakta boşalan kavanozlari doldurdum.
Yine çok geç saate kaldım ya uykusuzluktan ölücem
Üstteki mesajdan sonra beraber olamayız biz ayrı dünyaların insanlarıyızGel sarılalım
Etme gı bende dört bebeliyim unuttun muÜstteki mesajdan sonra beraber olamayız biz ayrı dünyaların insanlarıyız
Aaaa 4 bebeli misin ben seni 4. ye hamile sanmıştımEtme gı bende dört bebeliyim unuttun mu
Arada yapıyorum bu kaçamakları çok da şey etme
Bundan sonra sana hep muhteşem atcamNeyse yatayım ben de
Bulaşıklarıma gözlerini belerten arkadaşlar için tekrar yazayım mutfağım topluherkese hayırlı geceler Allah rahatlık versin
En küçüğüm 25 günlükAaaa 4 bebeli misin ben seni 4. ye hamile sanmıştımtamam her gün görmiyim o zaman bak
Sözleşme aralıkta doluyor canım. Her yıl aralıkta yeniledik.
Yemin ediyorum bu adamlar bi tuhaf ya allah ıslah etsin
Dur bakalım bu dediklerinden yola çıkıp avukat arkadaşıma paslayayım eğer diretirse. O arasın konuşsun korkar. Eşime dün bi bakayım belki bi kaç ay daha uzatırım demiş. Eşimde diyor bu ne yaptığını bilmiyor muhtemelen ev satacak satma kararsızlığında. İşin garibi ne biliyon mu şamdanım adama abi aralık zammını öne çekelim istersen demiş eşim adam yok yeğenim yawww yeni bebek oldu nerden bulacaksın o parayı demişşimdi yuzde 25 ile sınırlı ya canım kira artışı bilerek yapiyo aylar öncesinden ki siz çıkın diye.
ben oturcam oğlum kızım oturacak falan derse tapuya şerh düşüp bana göstermeden çıkmam de. eğer şerh düşüp sen çıkınca kiracı sokarsa vay haline.
3 yıl boyunca kiracı alamaz daireye o şerh var da seni çıkardıysa.
bence zammi 25 in üstünde ister
Temizlediğin halde oluyorsa servisi çağırmaktan başka çaren yok maalesefBulaşık makinemden saçma sapan bir koku geliyor
Makine temizleyici ile temizledim, filtresini zaten düzenli temizliyorum. 2 gün normal ama sonra yine o berbat koku oluyor ben ne yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?