Dur bakalım bu dediklerinden yola çıkıp avukat arkadaşıma paslayayım eğer diretirse. O arasın konuşsun korkar. Eşime dün bi bakayım belki bi kaç ay daha uzatırım demiş. Eşimde diyor bu ne yaptığını bilmiyor muhtemelen ev satacak satma kararsızlığında. İşin garibi ne biliyon mu şamdanım adama abi aralık zammını öne çekelim istersen demiş eşim adam yok yeğenim yawww yeni bebek oldu nerden bulacaksın o parayı demişşaka gibi ya eee abi sen gönderirsen nakliye şu bu 20.000 gidecek bari 2 yıl daha sabret yahu demiş. Biz de aramızda dedik kafadan 1 yıl çıkmayız zamlı da aralıkta veririz buna. Gelecek yaz başı da allah kerim. En azından kendimizi gitmeye ayarlarsak bizim için de kolay olur.
Aminnn inşallahŞifa olsun inş yürümek sıkılaşırsın baya
Hiç sevmem ki ben hamur işiyle uğraşmayı, mecburen yapıyorumNego Ne demek hamur sevmirim?
Amin amin çok aminHayırlı sabahlar, hayırlı cumalar
Rabbim sıkıntısı olanın kalbine ferahlık, hastalığı hastası olana şifa,borçlulara ödeme kolaylığı, dertlilere derman, kalplere merhamet vicdan versin,zorumuzu kolaylaştırın, gönlümüze huzur versin, fitne fesat haset insanların ve şeytanın şerrinden korusun muhafaza eylesin.
Bol dualı, bereketli bir gün diliyorum.
Eki Görüntüle 3088666
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Eva
Tubismavis
Anka
A R Y A
L Lalalala1
Minik Duduklu Tencere
The
Amazing family
Yok artıksözleşme ne zaman doluyo jes. seni çıkaramaz benim bildiğim. benim 6. senem mesela. benim ev işi de karıştı yüzümüze bisey diyen olmadı. ev sahibinin kardeşi oturduğumuz eve kiracı aramaya başlamış
güya biz tayinimiz çıktı gidiyoruz demişiz. komşu söyledi
Ben katılırımgünaydın herkese:)
geleneksel 10:00 ev işi etkinliğine katılmak isteyenler bildirim yapabilir mi
1 çorba tenceresi
1 kızartma tenceresi
1 sos tenceresi
1 yıkama kabı
15 bardak
8-9 tane tabak
2 leğen
1 düdüklü
1 tava
3 tepsi
1 borcam
2 süzgeç
1 french press
Bol bol kaşık çatal bıçak
1 termos
1 çaydanlık
1 rende
1 kek fanusu
1 kesme tahtası
Benimkiler de kavga ediyor boşaltmak için birbiriyleÇok mantıklıçocuklara para teklif ettim bu gün boşaltıverin dedim yemediler
Yok artık
AnkaaaaaBen de işte arada temiz görünce yanlışlıkla komşuya falan girmiş gibi oluyorum
Ben katılırım
Ortan yok ha ya hep ya hiçYağ çözü fazla sıkmışım sigortaları attırdım gece gece
Yırtık alındı.24 haziran ödevi
Nevresim değiştirmek.
Sökük,yırtık dikmek.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Eva
Tubismavis
Anka
A R Y A
L Lalalala1
Minik Duduklu Tencere
The
Amazing family
Çay içiyorum bebiş bir süpürme kaldı benimgünaydın herkese:)
geleneksel 10:00 ev işi etkinliğine katılmak isteyenler bildirim yapabilir mi
Anaaa adı ne oldu hakkatenya sorma negom. eşim oğlanın adını koyduğunda beri hiç bi işimiz düz gitmiyoismi değiştirmeyi bile düşündük
ama alışmışım değiştirmek de gelmiyo içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?