3 çocuklu güzide arkadaşım 3.yü yaparken milletten izin aldın mı senGene haketmişsin bana bak 3 kere denedim üçüde zezeryan
Beyin bedava da kullanan az yazıkya bana doğum yaptığım hastanede hastabakici ebe hepsi anne olmayı hak ettin dediler normal doğurdum diye
sağlıkçı bile böyle saçma düşünüyorsa artık ben teyzelere kızmıyorum bonus
Doğum yapacak kadına ne kadaaan güzel bir mesaj teneffüsBen sezeryan oldum kuzum normal doğum isterken göz doktorum onay vermedi kısmet böyleymiş.Eşimi dahi üzerine basa basa uyardı.
Ablam normal doğum yaptı beni genel anesteziden uyanırken görünce bi baktım ağlıyor tabi ben tam konuşamıyorum ama görüyorum.Halimi perişanlığımı gördü çok kötü dedi ben sezeryan olsam 2.doğuma zor cesaret ederdim dedi.
Ben genel aldım ve anestiziyi atmak perişanlık dikişlerimle kusmak öğürmek ölüm gibiydi.Anesteziden dolayı nefes alamıyordum oksijen istedim.Gözlerim kararıyo terler basıyo baygınlık geçiriyordum.
Amcamın kızıyla aynı gün aynı hastanede doğum yaptık aynı dr.kuzen ayaklanıp beni ziyarete geldi şöyle dediğini hatırlıyorum Teneffüs çok kötü yahu ben yine iyiyim dedi.Babamın o arada bana bi bakışı var çok hüzünlüydü.
Banyo temizleme en sevmediğim iş.
Sen böyle yazınca öğretmenim aklıma geldi bize zordan başlayın demişti bu sözü hiç unutmuyorum.Hep zordan başlarım bütün işlerde ev temizliğinde de aklıma gelir bu sözü.Sanırım 5.sınıftaydim bu sözü işittiğimde
Kv yamultuNerdesin acabaaaa
Ne yaptı ya hu yazsanaKv yamultupazardan sonra sizlerleyim
Düzelt beni negooooooooo
Saltanat sırrıNe yaptı ya hu yazsana
Bizi bırakıp gidecek misin yineTelefon detoksu yapıcam. Bu ara çok fazla elimde kollarım ağrıyor, abarttım iyice
Ayy düşünemedim sanırımDoğum yapacak kadına ne kadaaan güzel bir mesaj teneffüs
Yok Nur'cum yaa.Kız kardeşim de hep en kolaydan başlarım ben diyodu
Ben hep kolaydan zora doğru gidenlerden oldum hep hatayı en basinda mi etmişiz teneffusum
Off Efser aynı zamanlarda aynı konuyla uğraşıyoruz ben toparladım geldim.Sende gel çabucak Allah kötü kv lerin gazabından korusun.Kv yamultupazardan sonra sizlerleyim
Düzelt beni negooooooooo
yok dinlemedim bir yer de actim netten onume paylasim olarak cikti ama ortamda dinleyemezdim merak ettim simdi bak karakol denen sarki mi
şarkı harika da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?