Kaynanana kürekle vurmak istiyorum hemde çapa yaparken totosuna doğruyok tarlada çapa yaparken dogurayim ister ama maalesef
Antibiyotik almaya başladım canım valla öyle kendinden geçecek gibi ş değilGeçmiş olsun. Bol su içmeye çalış. Benim antibiyotikli iğne vurulmadan geçmiyor öyle olunca.
Kistik sivilceyse çıkmaz herhalde canım kendiliğinden önce şişip sonra geçiyor sıkamıyorsun daKızlar alnımda ucu olmayan ağrılı bir şişlik var yeminle kafamın yarısını acıtıyor sanki
Bunun ucu nasıl çıkar varmı bir yöntem yol bitkisel birşeyler?
Ömrüm gitti bacım kafamı kulağıma kadar ağrıtıyor fındık kadar ama böyle yayılmış oy oyyyyKistik sivilceyse çıkmaz herhalde canım kendiliğinden önce şişip sonra geçiyor sıkamıyorsun da
Bana suni sancı verdiler yarım gün o bile etki etmedi pek sancı hissetmedim ben hak etmedim o zaman hay Allahım yaO yine mekan imkan zorluğunu anlatıyor diyebilirim ama birindem sezeryanla ilgili bir şey duymuştum.
Anneliği tam hissedemiyormuş sezeryanla doğuran canlı canlı o sancıyı çekmediği için
Ya benim de yanağımda çıkıyordu sürekli onlardan eskiden bilirim. Sonra ilaç tedavisiyle geçti. Ama ağır ilaçlar şu an kullanamazsın senÖmrüm gitti bacım kafamı kulağıma kadar ağrıtıyor fındık kadar ama böyle yayılmış oy oyyyy
Yok yok agumemtin bile çocuk doktoruna sorarak kullandım zatenYa benim de yanağımda çıkıyordu sürekli onlardan eskiden bilirim. Sonra ilaç tedavisiyle geçti. Ama ağır ilaçlar şu an kullanamazsın sen
Allah razı olsun canımın içiSelamlaarr
JES geçmiş olsun canım
Üst üste geldi hemen geçsin inşallah
Dua edeceğim sana ve minnoşuna
Gene haketmişsin bana bak 3 kere denedim üçüde zezeryanya bana doğum yaptığım hastanede hastabakici ebe hepsi anne olmayı hak ettin dediler normal doğurdum diye
sağlıkçı bile böyle saçma düşünüyorsa artık ben teyzelere kızmıyorum bonus
en sevmedigin yerden başla bencePek birşey yapamıyorum kızlar misafirim gelenim gidenim çok oluyor. Evin temizliğe ihtiyacı var nereden başlasam bilemiyorum.
Sağolasın canım benim
Ben 1 ile elendim bonbonumGene haketmişsin bana bak 3 kere denedim üçüde zezeryan
Banyo temizleme en sevmediğim iş.en sevmedigin yerden başla bence
Al benden de o kadar.İş bitmiyorrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?