Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar alnımda ucu olmayan ağrılı bir şişlik var yeminle kafamın yarısını acıtıyor sanki

Bunun ucu nasıl çıkar varmı bir yöntem yol bitkisel birşeyler?
Kistik sivilceyse çıkmaz herhalde canım kendiliğinden önce şişip sonra geçiyor sıkamıyorsun da

O yine mekan imkan zorluğunu anlatıyor diyebilirim ama birindem sezeryanla ilgili bir şey duymuştum.
Anneliği tam hissedemiyormuş sezeryanla doğuran canlı canlı o sancıyı çekmediği için
Bana suni sancı verdiler yarım gün o bile etki etmedi pek sancı hissetmedim ben hak etmedim o zaman hay Allahım ya

Ömrüm gitti bacım kafamı kulağıma kadar ağrıtıyor fındık kadar ama böyle yayılmış oy oyyyy
Ya benim de yanağımda çıkıyordu sürekli onlardan eskiden bilirim. Sonra ilaç tedavisiyle geçti. Ama ağır ilaçlar şu an kullanamazsın sen

Bugün hava yine çok yağmurlu, gitmek istediğim bir yer vardı vazgeçtim

Kahvaltı yaptım, mutfağı topladım.
Çorbami yaptım, yemeği ayarladım, birkaç saate pişirecegim.
Tuvaleti yıkadım.
Halıyı ve sandalyeleri fircaladim.
Bu kadar :)

Akşam olunca;
Çamaşır yikayacagim.
Kedilerimin kumlarini temizleyecegim.
Çalışmam gereken dersim ve okumam gerekenler var. ( Düzen, temizlikle ilgisi neyse )
Vaktim olursa evi bir silerim.
Yarının yemeğini ayarlamaya çalışırım ( çocukla zor oluyor gündüz)
Sonra yatışş...

en sevmedigin yerden başla bence
Banyo temizleme en sevmediğim iş.
Sen böyle yazınca öğretmenim aklıma geldi bize zordan başlayın demişti bu sözü hiç unutmuyorum.Hep zordan başlarım bütün işlerde ev temizliğinde de aklıma gelir bu sözü.Sanırım 5.sınıftaydim bu sözü işittiğimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…