Adamlar için uzulmeyek gi değmezlerSağol canım
Maalesef canım karnını doyurmam gereken bir çocuk var ham ağlama işini akşam hallettim şimdi dua ediyorum inşallah bir sıkıntısı çıkmazda akşama geri döner öküz prensesİnsan bide duygusal oluyor ki oturmuş agliyodur şimdi yüksek ihtimalle
O gelinlikli adam aklıma geldi kızMaalesef canım karnını doyurmam gereken bir çocuk var ham ağlama işini akşam hallettim şimdi dua ediyorum inşallah bir sıkıntısı çıkmazda akşama geri döner öküz prenses
Tatile mi kolu ezilmişti nereye nasıl gittiÇantasını alıp Antalya ya tatile gitti ya Allah'ım şaka gibi
Dur onu anlamadım ya sakat haliyle nere gitmişKız kaldır kafanı terliğin herife sayıyoruz sende katkıda bulun
Tatile mi kolu ezilmişti nereye nasıl gitti
Negom mabus damlarını mesken mi tuttunNego okuyosan senin yerinede terlikle ilgileniyorum
Hem severdi hem döverdi olsaydı
Valla uçağa bindi uçtu gitti.Tatile mi kolu ezilmişti nereye nasıl gitti
Kaynanaya kaldı ortalıkAdamlar için uzulmeyek gi değmezler
Kim kız ben bilmiyorumO gelinlikli adam aklıma geldi kız
Niye neden yani nasılValla uçağa bindi uçtu gitti.
Yine sana kalır boşver. Sen az sinirli dur.Kaynanaya kaldı ortalıkşimdi oluşuyla sarılmış gidiyordur
Öküz işteAtlattı. Gidicekti. Bedava ya bulmustu. Ama çocuklar hasta olunca kalır dedim. Kalmadı
Ateş vardı ama düştü oBaşka ne var canım belirtileri
Önceden ayarlamis bir beleş tatil. GittiNiye neden yani nasıl
Ya işte kahrolası öküz sevgim.Yine sana kalır boşver. Sen az sinirli dur.
Gitmemeliydi gidemezdi kolu ezildi bu işareti almadı mı korkutsaydın azÖnceden ayarlamis bir beleş tatil. Gitti
İşaret falan dinlemiyor valla.Gitmemeliydi gidemezdi kolu ezildi bu işareti almadı mı korkutsaydın az
Niye ağlasın la icat çıkarma zaten akşam ağlamış.
Şimdi o güzel göbüşüyle büttün neşesiyle hastaneden dönecek olan beyine ve onu doğuran yüce anaya kahvaltı hazırlıyodur
Maalesef canım karnını doyurmam gereken bir çocuk var ham ağlama işini akşam hallettim şimdi dua ediyorum inşallah bir sıkıntısı çıkmazda akşama geri döner öküz prenses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?