Al sana kapak kirmizipabuçHee öküzü aradım açmadı telefonumu
He aradım tripli konuşacaktımAy aramış
He onlar körler sağırlar birnirini ağırlıyorSize yazıp gülerken arkada radyo açık iran diyor ırak diyorruh halim çok karışık
Hayır şu an ben de gülüyorum herif açsa teli üzgün konuşamıycam ciddi olamayacağımSize yazıp gülerken arkada radyo açık iran diyor ırak diyorruh halim çok karışık
İşiniz rast gitsin canım şifa bulun inşallahBende hastaneye gidicem hazirlanayim. Zaten bütün şehirlerde başlayan grip hep manidar gelmiştir bana. Bende tuhafim(gözleri dönen adam)
İnşallah kız bugün bebem rahata kavuşsun artık. Dua edin bana nolur. Bir haftaya yaklaştık gecemiz gunduzumuz yokİşiniz rast gitsin canım şifa bulun inşallah
Onu bilemedim de kadının kocası nerede ? O ne diyor bu işe nasıl flörtöz takılıyorlarlar alalen ya .ben sakin kalamazsın sanırım döverdim
Adamin haberi var soylemistim ekim ayinda,bana dediki..uzun sureli evliliklerde ufak heyecanlarin zarari olmazOnu bilemedim de kadının kocası nerede ? O ne diyor bu işe nasıl flörtöz takılıyorlarlar alalen ya .ben sakin kalamazsın sanırım döverdim
Kari koca tencere yuvarlanmis kapagini bulmus misali.. adama normal geliyo..tuhaf bi aileKadının kocası yokmu valla ben direk kocasına gider söylerdim neden tek benim canım yansın sefasını o sürecek cefasını ben mi söylerim kocasına birazda o cefasını çeksin bu ne genişlik ya çok kızdım. Şimdi dövs en kadını adamdan sayıp sana ceza verirler ay sinir oldum.
İlk olarak kapilarda bakismayla basladiFlört derken nasıl bir flört şüphe mi yoksa kanıtlı mi.
Ay canım ne diycemi bilemedim Allah kolun kanadın olsunAdamin haberi var soylemistim ekim ayinda,bana dediki..uzun sureli evliliklerde ufak heyecanlarin zarari olmaz
Kari koca tencere yuvarlanmis kapagini bulmus misali.. adama normal geliyo..tuhaf bi aile
Tabii yaklasik 1.5 yillik mesele..ben bu zamanda medyum falcilarada gittim ,kadin dediki.. karsinda oturan kadin seni kiskanmis , sana bu sekilde zarar veriyor,senin aglaman onu cok mutlu ediyor hatta cocuklarina kizip bagirmandan bile zevk aliyor dedi.. amaci benim ona saldirmam neticesinde yalanci sahitleriyle ya hapis ya para cezasi ile sicilimi kirletmekmis..esime karsi ne ask ne sehvet hic bisey yokmus ,esiminde ona ilgisi asktan degilmis ama sehvet varmis kadin bunu saglamis.
İlk olarak kapilarda bakismayla basladi
Mutfaklarimiz karsilikli ozelikle gurultu cikartip gece veya gunduz kapiyi acip bakismalar,ayskkabi koycam/alcam/duzeltcem bahanesiyle kapiyi acip (kapilar karsilikli aciliyor) bakismalar.. esim bi yere gidecek diyelim evde fazla oyalaniyo,mutfakta gurultu cikartiyo,,mutfak balkonuna cikip bakiyo..kapida oyalaniyo veya ayni seyi karsidaki yapiyo..beklesip bir iniyolar .. veya kocamin gelis saatini biliyo ,bahceye iniyo suslenip puslenip yukari birlikte cikiyolar gule konusa,kapiyida zor ortuyolar birbirlerine bakmaktan..
Avmye gifiyoruz herkes ihtiyaca gore farkli magaza reyonda takiliyoduk esimle..kac gere yakaladim ama art niyet gormek istemedim belkide..tesaduftur dedim..demek onlarda burdaymis ,esimle karsilasmislar komsu komsuya konusuyolar diye dusundum.
En son artik benim esim don atlet kapilara cikmaya basladi ,karsidakide sexi kominozonlarla oyle olduki artik evet alenen sanki bu dunyada ikisi var bu sekilde kapiyi acip birbirlerini kesiyolar..geceleri esim uyumuyodu . Bi gun pesinden gittim gece 4 gibi sanki daha once hic kadin gormemis gibi kadina bakiyodu..benim arkadan gelip yuzune bon bon baktigimi gormedi bile..
Esim bana gorev var gidicem dedi.. 2-3 gun sonra copu kapiya koyacsktim kapiyi bi actim kocam olcak kadinin evinden cikiyordu .. kadin beni gordu rengi atti..esimde ayakkabilarini giymeden apar topar merdivenlerden kacti gitti..ben ne mi yaptim elim ayagim dizimin baglari cozuldu ,kapiyi ortup aglamaya basladim..osebeple benim kanitim yok
İnanmıyorum ya şakın ağlama şakın çok ahlaksızca bunlar ayrıca kadının kocası da tam bir godoşAdamin haberi var soylemistim ekim ayinda,bana dediki..uzun sureli evliliklerde ufak heyecanlarin zarari olmaz
Kari koca tencere yuvarlanmis kapagini bulmus misali.. adama normal geliyo..tuhaf bi aile
Tabii yaklasik 1.5 yillik mesele..ben bu zamanda medyum falcilarada gittim ,kadin dediki.. karsinda oturan kadin seni kiskanmis , sana bu sekilde zarar veriyor,senin aglaman onu cok mutlu ediyor hatta cocuklarina kizip bagirmandan bile zevk aliyor dedi.. amaci benim ona saldirmam neticesinde yalanci sahitleriyle ya hapis ya para cezasi ile sicilimi kirletmekmis..esime karsi ne ask ne sehvet hic bisey yokmus ,esiminde ona ilgisi asktan degilmis ama sehvet varmis kadin bunu saglamis.
İlk olarak kapilarda bakismayla basladi
Mutfaklarimiz karsilikli ozelikle gurultu cikartip gece veya gunduz kapiyi acip bakismalar,ayskkabi koycam/alcam/duzeltcem bahanesiyle kapiyi acip (kapilar karsilikli aciliyor) bakismalar.. esim bi yere gidecek diyelim evde fazla oyalaniyo,mutfakta gurultu cikartiyo,,mutfak balkonuna cikip bakiyo..kapida oyalaniyo veya ayni seyi karsidaki yapiyo..beklesip bir iniyolar .. veya kocamin gelis saatini biliyo ,bahceye iniyo suslenip puslenip yukari birlikte cikiyolar gule konusa,kapiyida zor ortuyolar birbirlerine bakmaktan..
Avmye gifiyoruz herkes ihtiyaca gore farkli magaza reyonda takiliyoduk esimle..kac gere yakaladim ama art niyet gormek istemedim belkide..tesaduftur dedim..demek onlarda burdaymis ,esimle karsilasmislar komsu komsuya konusuyolar diye dusundum.
En son artik benim esim don atlet kapilara cikmaya basladi ,karsidakide sexi kominozonlarla oyle olduki artik evet alenen sanki bu dunyada ikisi var bu sekilde kapiyi acip birbirlerini kesiyolar..geceleri esim uyumuyodu . Bi gun pesinden gittim gece 4 gibi sanki daha once hic kadin gormemis gibi kadina bakiyodu..benim arkadan gelip yuzune bon bon baktigimi gormedi bile..
Esim bana gorev var gidicem dedi.. 2-3 gun sonra copu kapiya koyacsktim kapiyi bi actim kocam olcak kadinin evinden cikiyordu .. kadin beni gordu rengi atti..esimde ayakkabilarini giymeden apar topar merdivenlerden kacti gitti..ben ne mi yaptim elim ayagim dizimin baglari cozuldu ,kapiyi ortup aglamaya basladim..osebeple benim kanitim yok
Çok kötü bir dünya kızlar ben çok kötü oldum cikiyorum valla
İnşallah canım.İyi bir dr denk gelsin inş ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?