- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Benim öküz pek korkar öyle işaretlerdenİşaret falan dinlemiyor valla.
Giderken bide bana diyor ki sakin tatimi zehir etmeGitmemeliydi gidemezdi kolu ezildi bu işareti almadı mı korkutsaydın az
Kahvaltı mıNiye ağlasın la icat çıkarma zaten akşam ağlamış.
Şimdi o güzel göbüşüyle büttün neşesiyle hastaneden dönecek olan beyine ve onu doğuran yüce anaya kahvaltı hazırlıyodur
En sevdiğim deseydinGiderken bide bana diyor ki sakin tatimi zehir etme
Bu hirlar işaret açıkta gorebileneBenim öküz pek korkar öyle işaretlerdenhele annem rüya filan görmüş desem ömrü billah kıpırdamaz yerinden bence sen bir dene
Kahvaltı mıben yaptım kahvaltımı onlar ancak akşama doğru gelir yemek yaparım sanırım gelesiye bey miş beyinsiz bey
Gezmeye mi gittiler yoksa kız sasirmiycamKontrole falan gitti gelir sandım :)
Normal de yarın kontrol günü ama dünden beri çok ağrısı var bugüne çektik kontrolü ne olur bilmiyorum hastane uzak canım 2 saat yol varKontrole falan gitti gelir sandım :)
Gezme mi bensizGezmeye mi gittiler yoksa kız sasirmiycam
Hem uzuluyoz bunlara hem bunlar bizi üzüyor nasıl olcak bilmiyomNormal de yarın kontrol günü ama dünden beri çok ağrısı var bugüne çektik kontrolü ne olur bilmiyorum hastane uzak canım 2 saat yol var
Aynen ya biz ne yüce varlıklarızHem uzuluyoz bunlara hem bunlar bizi üzüyor nasıl olcak bilmiyom
sen hani fatkli emojiler atiyorsunn yaa buraya ben yapamıyorum deniyorum amaa emoji çıkmıyor URL bağlantısı çıkıyor niye
Aynen ya biz ne yüce varlıklarız
He çok yuceyiz göğe yukseliyozAynen ya biz ne yüce varlıklarız
Mükemmeliz harikayız hem aşırı duygusal hem aşırı hırçınız hepimiz Amazon kadınıyız güçlüyüzDevam et öv iyice öv oyşş
Mükemmeliz harikayız hem aşırı duygusal hem aşırı hırçınız hepimiz Amazon kadınıyız güçlüyüzama bu öküzlerin sevgisine ihtiyacımız var keşke onu da kendimiz halledebilsek
Hee öküzü aradım açmadı telefonumuBizi överken gene öküzü katmış ya hep hormonlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?