- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
Çok üzüldümAdamin haberi var soylemistim ekim ayinda,bana dediki..uzun sureli evliliklerde ufak heyecanlarin zarari olmaz
Kari koca tencere yuvarlanmis kapagini bulmus misali.. adama normal geliyo..tuhaf bi aile
Tabii yaklasik 1.5 yillik mesele..ben bu zamanda medyum falcilarada gittim ,kadin dediki.. karsinda oturan kadin seni kiskanmis , sana bu sekilde zarar veriyor,senin aglaman onu cok mutlu ediyor hatta cocuklarina kizip bagirmandan bile zevk aliyor dedi.. amaci benim ona saldirmam neticesinde yalanci sahitleriyle ya hapis ya para cezasi ile sicilimi kirletmekmis..esime karsi ne ask ne sehvet hic bisey yokmus ,esiminde ona ilgisi asktan degilmis ama sehvet varmis kadin bunu saglamis.
İlk olarak kapilarda bakismayla basladi
Mutfaklarimiz karsilikli ozelikle gurultu cikartip gece veya gunduz kapiyi acip bakismalar,ayskkabi koycam/alcam/duzeltcem bahanesiyle kapiyi acip (kapilar karsilikli aciliyor) bakismalar.. esim bi yere gidecek diyelim evde fazla oyalaniyo,mutfakta gurultu cikartiyo,,mutfak balkonuna cikip bakiyo..kapida oyalaniyo veya ayni seyi karsidaki yapiyo..beklesip bir iniyolar .. veya kocamin gelis saatini biliyo ,bahceye iniyo suslenip puslenip yukari birlikte cikiyolar gule konusa,kapiyida zor ortuyolar birbirlerine bakmaktan..
Avmye gifiyoruz herkes ihtiyaca gore farkli magaza reyonda takiliyoduk esimle..kac gere yakaladim ama art niyet gormek istemedim belkide..tesaduftur dedim..demek onlarda burdaymis ,esimle karsilasmislar komsu komsuya konusuyolar diye dusundum.
En son artik benim esim don atlet kapilara cikmaya basladi ,karsidakide sexi kominozonlarla oyle olduki artik evet alenen sanki bu dunyada ikisi var bu sekilde kapiyi acip birbirlerini kesiyolar..geceleri esim uyumuyodu . Bi gun pesinden gittim gece 4 gibi sanki daha once hic kadin gormemis gibi kadina bakiyodu..benim arkadan gelip yuzune bon bon baktigimi gormedi bile..
Esim bana gorev var gidicem dedi.. 2-3 gun sonra copu kapiya koyacsktim kapiyi bi actim kocam olcak kadinin evinden cikiyordu .. kadin beni gordu rengi atti..esimde ayakkabilarini giymeden apar topar merdivenlerden kacti gitti..ben ne mi yaptim elim ayagim dizimin baglari cozuldu ,kapiyi ortup aglamaya basladim..osebeple benim kanitim yok
müzik eşliğinde
Ben çok isterdim ama benim bebiş ateşleniyor miz miz bide bulaşık falan toparlarlatmadi paçama yapışıyor :)Ne alemdesin abla? Bende 1.10 da inş başliyim işlere.
Maraton isteyen var mı?
Ataayemi zeynepyu
M Musluk Suyu
Hamilesin sen once karnindakini dusun,,kaynanan niye geldi ogluna bakmak icin,herseye sen yetismeyiver..seninde iki evladin var,bu stresiniz onlara yansiyor .cocuklarinin ve karnindakinin sana ihtiyavi var kuzum .Kızlar moralim çok bozuk yabiraz da ben dert anlatayım. Eşimin dün ağrısı vardı yine ben mutfakta bebekle ilgilenirken yanımıza doğru geldi annesi de kolundaydı ağrısı olduğunu biliyorum elbette ama ilgilenmiyor olmasın görmemiş gibi diye noldu dedim bana kızdı ne soruyorsun noldu noldu diyenağrım var işte görmüyor Muş’un dedi.ben günlerdir tuvalet ihtiyacına kadar yapıyorum bu adamın millet kendi çorabını dahi giremezken ben iki çocuk yanında bir de onu aklayıp paklayıp giydiriyorum çok zoruma gitti sessiz söylemdim biraz ben bu halimle bakıyorum bir daha sormam halini diye . Yatma saati gelince zaten yatak büyük mevzu ne o rahat ne ben çünkü gece yüz kere kalkıyorum ufaklık için yatakta yatacaktık bu gece ben bebeği uyuyunca kalktım park yatağı sürüyerek çıkarmaya çalıştım oturma odasına tabi kapıdan sığmadı napıyosun filan dedi cevap vermedim buraya gelmeyecek misin dedi cevap vermedim sen böyle devam et dedi ben de çarşaf filan alıp çıktım annesi de çocuğu benim yattığım yatağa ver dedi normal de teklif dahi etmez durmaz anne dedim sadece konuşsam ağlayacaktım.kapıyı kapatıp bir saat ağladım kendi kendime. Sabah annesi uyanır uyanmaz yanına gitti giydirdi bilmem ne ben hiç girmedim konuşmadım bu Arada iyice tutulmuş yürüyemez haldeydi ben kocama trio atıyorum sanki anası da bana trio atıyor öyle hissettim gittiler hastaneye şimdi hem çok kızgınım kırgınım hem de onu vedalaşmadan gönderdiğim için üzgünüm işte bugün de böyle
Sağol canım benim . Gittiler hastaneye orda eşim bayılmış belki yeniden ameliyat olma durumu varmışHamilesin sen once karnindakini dusun,,kaynanan niye geldi ogluna bakmak icin,herseye sen yetismeyiver..seninde iki evladin var,bu stresiniz onlara yansiyor .cocuklarinin ve karnindakinin sana ihtiyavi var kuzum .
Ben kizima 6. Yilimizda binbir zorlukla tup bebek yolunda (kac tane basarisiz denemeden sonra Allah kendiliginden verdi) hamile kaldim esim nobetciykene nobette durmuyo gidiyo hali saha macina orda dusup yan capraz baglarini kopartiyo sag bacaginin..ben 6 haftaliktim.. dr un salakligindan ayni dizden iki kez ameliyat oldu..esim iyilestiginde ben 6 ayliktim.. kimse gelipte yardim etmedi bildikleri halde tek basima baktim..velhasil bir kere Allah razi olsun demedi.. neden hamile kaliyomusum diye beni sucladi ve 6 ay boyunca cok eziyetli,kaprisli hastaydi.. birgun dedimki ben sana bole bole baktim ,hastayim goruyosun kizima haslanmis tavugu didicek hepsi bu bana ,bakmasaydin diyiverdi
Her inssn bir degil tamam ama cok uzme kendini
Ay ne olmuş kız haber var mı tühSağol canım benim . Gittiler hastaneye orda eşim bayılmış belki yeniden ameliyat olma durumu varmış
halen devam ediyorum namaz kılıp tekrar devam 2 de bitirmem lazım kadir ezildiyi izlemem lazımNe alemdesin abla? Bende 1.10 da inş başliyim işlere.
Maraton isteyen var mı?
Ataayemi zeynepyu
M Musluk Suyu
Sağol canım benim . Gittiler hastaneye orda eşim bayılmış belki yeniden ameliyat olma durumu varmış
Ben çok isterdim ama benim bebiş ateşleniyor miz miz bide bulaşık falan toparlarlatmadi paçama yapışıyor :)
Ya bonusum bir sen bir ben kalırız yine herkes işini dürtü. Yine bana kaldınİşini bitirdin kahvede mi içiyon ya
Ya bonusum bir sen bir ben kalırız yine herkes işini dürtü. Yine bana kaldın
Bugünlük bittim daha bişey yapamam. Yeni antibiyotik verdiler bakalım inşallah iyi olurYarın evdeysen hesaplaşırık
Bugünlük bittim daha bişey yapamam. Yeni antibiyotik verdiler bakalım inşallah iyi olur
Çok küçük bir leke gördüm dedi zatürre değil dedi. Bronşit de diyemem dedi. Üst solunum yoldan biraz inmiş dedi. Normal bir antibiyotik verdi bakalımHava vs?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?