Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok üzüldüm Allah belalarını versin kocaya bak Massallah ne kadar genis mis öyle. Kadının kocasının geleceği saate yakın al iki boynuz koy kapısına belki işe yarar gerçi adam o genişlikle onada takmaz ama . Ben ki öyle laf bile söyleyemem lafta sokamam ama kadını yolasım geldi

Hamilesin sen once karnindakini dusun,,kaynanan niye geldi ogluna bakmak icin,herseye sen yetismeyiver..seninde iki evladin var,bu stresiniz onlara yansiyor .cocuklarinin ve karnindakinin sana ihtiyavi var kuzum .
Ben kizima 6. Yilimizda binbir zorlukla tup bebek yolunda (kac tane basarisiz denemeden sonra Allah kendiliginden verdi) hamile kaldim esim nobetciykene nobette durmuyo gidiyo hali saha macina orda dusup yan capraz baglarini kopartiyo sag bacaginin..ben 6 haftaliktim.. dr un salakligindan ayni dizden iki kez ameliyat oldu..esim iyilestiginde ben 6 ayliktim.. kimse gelipte yardim etmedi bildikleri halde tek basima baktim..velhasil bir kere Allah razi olsun demedi.. neden hamile kaliyomusum diye beni sucladi ve 6 ay boyunca cok eziyetli,kaprisli hastaydi.. birgun dedimki ben sana bole bole baktim ,hastayim goruyosun kizima haslanmis tavugu didicek hepsi bu bana ,bakmasaydin diyiverdi
Her inssn bir degil tamam ama cok uzme kendini

Sağol canım benim . Gittiler hastaneye orda eşim bayılmış belki yeniden ameliyat olma durumu varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…