Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çantasını alıp Antalya ya tatile gitti ya Allah'ım şaka gibi
İs stresini azaltmak mi istemis heyy allam
Giderken bide bana diyor ki sakin tatimi zehir etme
Bu adamlarim genel en bilindik laflari.. banada esim hayatimi zehir ediyosun diye uste cikiyodu..manyak bunlar ya
Size yazıp gülerken arkada radyo açık iran diyor ırak diyor ruh halim çok karışık
Danisikli dovus onlarinki..

Ay canım ne diycemi bilemedim Allah kolun kanadın olsun
Aminn canim sagolasin
Delft hastalığın bu sürecin neresinde?
Anlayamadim..kendi anladigim sekilde yazayim isin tedavisi gorduydum,dr azalma oldugunu soyledi..
Diger turluyse anladigimida yazayim ayy bu aralar kafam karisik gec anliyorum veya hic anlamiyorum
Tayin cikali burada 4.yilimiz ,kadinla yeni tanismiyoruz bu 4 yildir yemek kahve cay vs gelip gittik..kadin herseyimi biliyo..aile iliskilerim,esimle iliskim..hastaligim, hatta cocuklarimiz akran bu sekilde.. en cokta bu koydu zaten bana bi ara resmen dibe battim..surekli agliyordum,tansiyonum.inip cikiyodu tutunarak geziniyordum..kadinin konusmasini duymak bile beni bitiriyodu hemen soguk soguk terlemeler,elim ayahim titrer ,dizlerimin bagi cozulurp bulundugum yere yigilip kaliodum..debelene debelene ciktim beni ittikleri cukurdan diyeyim..ev isiyle cok mesgul oldum,geceleri uyumuyordum yoksa iyice kafai yerdim..
Allah yardim etti simdi cok daha gucluyum..tabi ara ara kkyayazdim bununda faydasi var,icime atmadim.
İnanmıyorum ya şakın ağlama şakın çok ahlaksızca bunlar ayrıca kadının kocası da tam bir godoş
Adam ara ara selam sabah ediyo bi nabiz yokluyo sanirim..asla karsilik vermiyorum.adam yokmus gibi davraniyorum.
Bir insanin ofke kontrolu ile sabrini yonetmeside cok zormus hayat bunuda ogretti bana iste
Bazen okadar ofkeleniyorumki hemen La havleye sariliyorum ,sinirime ancak bu sekilde hakim olabiliyorum.
Sağol canım benim . Gittiler hastaneye orda eşim bayılmış belki yeniden ameliyat olma durumu varmış
Yaa tuuhh Allah sifa versin esine insallah
Bugünlük bittim daha bişey yapamam. Yeni antibiyotik verdiler bakalım inşallah iyi olur
Cok gecmis olsun

D Dilos06 um da kesin duvarları telliyodur
Kiz sorma balım annemdeydim yukarda komşular geldi içim içimi yedi evi süpürmek icin siz dedim oturun şimdi eve indim evi süpürdüm hemen geri cikicam gelince duvarladi silecem bebbegimm

Sağol canım Allah razı olsun. Bende burda içimi dokuyom valla rahatliyom. Allah hepinizden razı olsun. Bazen iyi bazen kötü oluyoruz. Paylaş bence canım. Tek başımıza bazen kaldiramiyoruz vallahi.

Kiz geriden geliyom alintilayarak
Genel olarak iyiyiiimm yaaa habire olumlamalar yapiyorum.. salavat cekiyorum..dua ediyorum..evdi cocuklardi yuvarlanip devam ediyoz.. arada sinek vixildayip hatirlatiyo kendini baska bisey yok arada bende karsidakine hatirlatiyom kendimi aniden ve olmayacak yerde laf sokup,goz dikip korku salarak napcami kestiremiyo zavalli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…