Serumla ventolin sıkışınca ver dediHava vs?
Şekeri düşmüş sanırım canım ağrı da eklenince bayılmış orada ameliyatında bir sıkıntı var sanırım ama ne olduğu henüz belli değilAy ne olmuş kız haber var mı tüh
Sağol canım inşallahTekrar geçmiş olsun enişteye inş gerek kalmaz
Ay inşallah sağ salim gelir. İnşallah bişey çıkmazŞekeri düşmüş sanırım canım ağrı da eklenince bayılmış orada ameliyatında bir sıkıntı var sanırım ama ne olduğu henüz belli değil
İnşallah canımAy inşallah sağ salim gelir. İnşallah bişey çıkmaz
Az dinlen kız yazık iki caninla. Biraz dinlenince daha kolay yaparsınAy sabahtan beri mal oldum ya kahvaltı sofrası halen duruyor oturma odası kalkmış gidiyor ben de içinde oturuyorum bir de
Bu hafta en temiz ikimiz olak kız vallaSus başlıyorum şimdi
İs stresini azaltmak mi istemis heyy allamÇantasını alıp Antalya ya tatile gitti ya Allah'ım şaka gibi
Bu adamlarim genel en bilindik laflari.. banada esim hayatimi zehir ediyosun diye uste cikiyodu..manyak bunlar yaGiderken bide bana diyor ki sakin tatimi zehir etme
Danisikli dovus onlarinki..Size yazıp gülerken arkada radyo açık iran diyor ırak diyorruh halim çok karışık
Aminn canim sagolasinAy canım ne diycemi bilemedim Allah kolun kanadın olsun
Anlayamadim..kendi anladigim sekilde yazayimDelft hastalığın bu sürecin neresinde?
Adam ara ara selam sabah ediyo bi nabiz yokluyo sanirim..asla karsilik vermiyorum.adam yokmus gibi davraniyorum.İnanmıyorum ya şakın ağlama şakın çok ahlaksızca bunlar ayrıca kadının kocası da tam bir godoş
Bir insanin ofke kontrolu ile sabrini yonetmeside cok zormus hayat bunuda ogretti bana isteÇok üzüldümAllah belalarını versin kocaya bak Massallah ne kadar genis mis öyle. Kadının kocasının geleceği saate yakın al iki boynuz koy kapısına belki işe yarar gerçi adam o genişlikle onada takmaz ama . Ben ki öyle laf bile söyleyemem lafta sokamam ama kadını yolasım geldi
Yaa tuuhh Allah sifa versin esine insallahSağol canım benim . Gittiler hastaneye orda eşim bayılmış belki yeniden ameliyat olma durumu varmış
Cok gecmis olsunBugünlük bittim daha bişey yapamam. Yeni antibiyotik verdiler bakalım inşallah iyi olur
Kiz sorma balım annemdeydim yukarda komşular geldi içim içimi yedi evi süpürmek icin siz dedim oturun şimdi eve indim evi süpürdüm hemen geri cikicam gelince duvarladi silecem bebbegimm
Sağol canım Allah razı olsun. Bende burda içimi dokuyom valla rahatliyom. Allah hepinizden razı olsun. Bazen iyi bazen kötü oluyoruz. Paylaş bence canım. Tek başımıza bazen kaldiramiyoruz vallahi.İs stresini azaltmak mi istemis heyy allam
Bu adamlarim genel en bilindik laflari.. banada esim hayatimi zehir ediyosun diye uste cikiyodu..manyak bunlar ya
Danisikli dovus onlarinki..
Aminn canim sagolasin
Anlayamadim..kendi anladigim sekilde yazayimisin tedavisi gorduydum,dr azalma oldugunu soyledi..
Diger turluyse anladigimida yazayimayy bu aralar kafam karisik gec anliyorum veya hic anlamiyorum
Tayin cikali burada 4.yilimiz ,kadinla yeni tanismiyoruz bu 4 yildir yemek kahve cay vs gelip gittik..kadin herseyimi biliyo..aile iliskilerim,esimle iliskim..hastaligim, hatta cocuklarimiz akran bu sekilde.. en cokta bu koydu zaten bana bi ara resmen dibe battim..surekli agliyordum,tansiyonum.inip cikiyodu tutunarak geziniyordum..kadinin konusmasini duymak bile beni bitiriyodu hemen soguk soguk terlemeler,elim ayahim titrer ,dizlerimin bagi cozulurp bulundugum yere yigilip kaliodum..debelene debelene ciktim beni ittikleri cukurdan diyeyim..ev isiyle cok mesgul oldum,geceleri uyumuyordum yoksa iyice kafai yerdim..
Allah yardim etti simdi cok daha gucluyum..tabi ara ara kkyayazdim bununda faydasi var,icime atmadim.
Adam ara ara selam sabah ediyo bi nabiz yokluyo sanirim..asla karsilik vermiyorum.adam yokmus gibi davraniyorum.
Bir insanin ofke kontrolu ile sabrini yonetmeside cok zormus hayat bunuda ogretti bana iste
Bazen okadar ofkeleniyorumki hemen La havleye sariliyorum ,sinirime ancak bu sekilde hakim olabiliyorum.
Yaa tuuhh Allah sifa versin esine insallah
Cok gecmis olsun
Bak içime doğmuş kız.Kiz sorma balım annemdeydim yukarda komşular geldi içim içimi yedi evi süpürmek icin siz dedim oturun şimdi eve indim evi süpürdüm hemen geri cikicam gelince duvarladi silecem bebbegimm
yok kız bitince içeceğim dedim ama biraz dinleneyim ya şimdi içeceğimİşini bitirdin kahvede mi içiyon ya
Kiz geriden geliyom alintilayarakDelft nasılsın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?