Az biraz zaman lazım canım. Allah güç kuvvet versin inşallahKiz geriden geliyom alintilayarak
Genel olarak iyiyiiimm yaaa habire olumlamalar yapiyorum.. salavat cekiyorum..dua ediyorum..evdi cocuklardi yuvarlanip devam ediyoz.. arada sinek vixildayip hatirlatiyo kendini baska bisey yokarada bende karsidakine hatirlatiyom kendimi aniden ve olmayacak yerde laf sokup,goz dikip korku salarak napcami kestiremiyo zavalli
Bedenim dinlenik canım ya kafam kazan gibiAz dinlen kız yazık iki caninla. Biraz dinlenince daha kolay yaparsın
Duş falan yavda abdest falan ferahlatmaz mi acaba seni canımBedenim dinlenik canım ya kafam kazan gibi
Duş falan yavda abdest falan ferahlatmaz mi acaba seni canımBedenim dinlenik canım ya kafam kazan gibi
Duş olmaz bebiş var da abdest olur aslındaDuş falan yavda abdest falan ferahlatmaz mi acaba seni canım
Bende kalkıp sana okuyayım canım. Yasin.İyi haber alırsınız inşallahDuş olmaz bebiş var da abdest olur aslında
Bende mesajı okurken şok oldumBak içime doğmuş kız.
Yarın tellersin dilosum üzülme kız. Bugün bı de hirsta yaptın.Bende mesajı okurken şok oldumçok işim var çok misafir geliyor tatlı yapacam malzeme almaya gidiomm temiz evimi temizleyemedimn oyyyy oyyyyyy
Çok pis hırs yaptım ayyyy bir de şimdi eşim geldi ona yemek hazırlıyorummYarın tellersin dilosum üzülme kız. Bugün bı de hirsta yaptın.
Bende yarın temizlik yapicam ama dilosum seninle maratona çıkamam. Bunalıma girerim.Çok pis hırs yaptım ayyyy bir de şimdi eşim geldi ona yemek hazırlıyorummsinirimden evin kapılarını carpicam
Kiz seni mi kiricam gel marktona çıkalımBende yarın temizlik yapicam ama dilosum seninle maratona çıkamam. Bunalıma girerim.
Yok ben seninle yarismam. Bak bence senin kalemin nego dur. Sen negoyla yarış. Benim kalemim bonustur yani. Ben bonusla yarisayim.Kiz seni mi kiricam gel marktona çıkalım
Ben de varım canım benden içeri:) okuldayım boş derste boş muhabbetler dinliyorum kafam şişti eve gidince temizlikle stres atacağımBonus ta şimdi temizlik yapıyor. Bir ben kaldım benden içeru
Nego bir gelsin deYok ben seninle yarismam. Bak bence senin kalemin nego dur. Sen negoyla yarış. Benim kalemim bonustur yani. Ben bonusla yarisayim.
Hayali bile yeter diloş hayaliyle yarışNego bir gelsin denegoooooooo ooooooooo
Son durum nedir canım haber var miDuş olmaz bebiş var da abdest olur aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?