Ay bugünn yine eşimle odaları değiştirdik.Ne alemdesin abla? Bende 1.10 da inş başliyim işlere.
Maraton isteyen var mı?
Ataayemi zeynepyu
M Musluk Suyu
ateşleniyor hâlâ ara ara 2 gün normal dedi doktor ama bugün sürekli kustu deli olucam tüm ev kusmuk kokuyor gibi şampuan la sildim bulaşık sabunuyla sildim yok hala kokuyor yumuşatıcı yla sildim ay bu koku nasıl geçecekAtaayemi zeynepyu bebeğin nasıl kız düzeldi mi biraz
Ne odası gi daha bir hafta önce değişmedi miyfin sen sanki.Ay bugünn yine eşimle odaları değiştirdik.Adam bezdi işi tam bitirmeden ablamla annem geldi. Yemeğe kalın dedik giremedim. Şimdi yemeğe girişicem.
Senin bebiş nasıl oldu canım daha iyimiAtaayemi zeynepyu bebeğin nasıl kız düzeldi mi biraz
Halılara yaptıysa verirsin yıkamaya canim. Bu grip mide bulantısı da yapıyor ya. Benim kız bir hafta yemek yiyemedi ortancaateşleniyor hâlâ ara ara 2 gün normal dedi doktor ama bugün sürekli kustu deli olucam tüm ev kusmuk kokuyor gibi şampuan la sildim bulaşık sabunuyla sildim yok hala kokuyor yumuşatıcı yla sildim ay bu koku nasıl geçecek
Başka doktor başka antibiyotik bakalım inşallah toparlar bugün ilkini verdim.Senin bebiş nasıl oldu canım daha iyimi
İnşallah ya şifa olsun yavruna. Yıkamaya vermeden geçmez mi diyosun adam isyan bayrağını cekecek daha 1 ay olmamıştı yıkamaya vereli :) kış günüde kurumuyor ki geç geliyor bebekte emekliyor halisiz zor yarın yine siliyim bakıyım olmadı vercem artık :)Başka doktor başka antibiyotik bakalım inşallah toparlar bugün ilkini verdim.
Ne biliyim kusmuk biraz zor çıkıyor. Halı nemli gelsede müsait sıcak odaya sandalyelerin üzerine sersen kuruyor. Bı kere zorda kalıp yapmıştım. Tek bir haliysa tabi. Adama da haber etmezsin. Çok haliysa bilemiyorum canım ya. Kış günü çokta soğukİnşallah ya şifa olsun yavruna. Yıkamaya vermeden geçmez mi diyosun adam isyan bayrağını cekecek daha 1 ay olmamıştı yıkamaya vereli :) kış günüde kurumuyor ki geç geliyor bebekte emekliyor halisiz zor yarın yine siliyim bakıyım olmadı vercem artık :)
Halı büyük mutfağı kaplıyor küçük halim vardı ama bebek yüzünden bunu serdik yarın bidaha deli gibi siliyim ben :) artık seneye kaldırırım bebişte buyur hem. Aman bi iyilessin lerde inşallah ben hergün silerim halıyıNe biliyim kusmuk biraz zor çıkıyor. Halı nemli gelsede müsait sıcak odaya sandalyelerin üzerine sersen kuruyor. Bı kere zorda kalıp yapmıştım. Tek bir haliysa tabi. Adama da haber etmezsin. Çok haliysa bilemiyorum canım ya. Kış günü çokta soğuk
Yürüyormuş ağrı kesici yapıyorlarmış sürekli bu gece ordaSon durum nedir canım haber var mi
Canım benim iş değiştiriyorum eski patronumla ortada buluştuk çok şükür.....İş durumu ne oldu canım?
He kız iyilessinlerde kusmuk kokmaya razıyım bendeHalı büyük mutfağı kaplıyor küçük halim vardı ama bebek yüzünden bunu serdik yarın bidaha deli gibi siliyim ben :) artık seneye kaldırırım bebişte buyur hem. Aman bi iyilessin lerde inşallah ben hergün silerim halıyı
Allah yardımcısi olsun. Senin moralin nasil çocukların morali nasıl. Geçecek bugünlerde inşallahYürüyormuş ağrı kesici yapıyorlarmış sürekli bu gece orda
İyiyim canım büyük biraz üzüldü markete gidince normale döndüAllah yardımcısi olsun. Senin moralin nasil çocukların morali nasıl. Geçecek bugünlerde inşallah
Çok geçmiş olsunYürüyormuş ağrı kesici yapıyorlarmış sürekli bu gece orda
Allah iyilik versin canım sen güçlü bir kadına benziyorsun. Maşallah ben hemen dibe batarimİyiyim canım büyük biraz üzüldü markete gidince normale döndü
İnşallah canım sağolÇok geçmiş olsunhemen iyileşir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?