- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Yok ya ne gücü şu an başka çarem yok da ondan biri arasa telefonda hemen ağlayasım geliyor konuşamıyorumAllah iyilik versin canım sen güçlü bir kadına benziyorsun. Maşallah ben hemen dibe batarim
ateşleniyor hâlâ ara ara 2 gün normal dedi doktor ama bugün sürekli kustu deli olucam tüm ev kusmuk kokuyor gibi şampuan la sildim bulaşık sabunuyla sildim yok hala kokuyor yumuşatıcı yla sildim ay bu koku nasıl geçecek
Yok ya ne gücü şu an başka çarem yok da ondan biri arasa telefonda hemen ağlayasım geliyor konuşamıyorum
Ara yine ağlarımBen ariyim mi
Günaydın hatunlar ❤ nego cumartesi gelicekmiş
️Bugün herkes kendi için iki ödev versin şunu şunu yapıcam desin ve yaptığını yazsın.
️Biri evdeki işler olsun biri de kendisi için.
Toplu ödevi negom versin neleri verdiğini daha iyi biliyor yakın zaman için.
Bonus
H hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
terliksuu
@Delft
Ataayemi zeynepyu
@Psidan
Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Bns
@xAnteros
@enenisa
@Dilos06
@Lices_s
@Anka
@zebekine
@ByNkoaLa
Temizliği bitirdin yarına bırakmamış gibisinBonus
Ağlamak iyidir canım ya. İçimdeki zehri atiyormusum gibi oluyom ben.Ara yine ağlarım
Ah canımSana bunu yaparmıyım hiç? Sadece üstten süpürdüm bulaşığım duruyo daha tv açık çay içiyorum
Kendi kendime ağlayınca öyle de ağlamaktan konuşamayınca sıkıntı bir de annem babamla konuşurken hiç ağlamak istememAğlamak iyidir canım ya. İçimdeki zehri atiyormusum gibi oluyom ben.
Sessiz neymiş gi belki benimkiler de oynarBenim kızlar sessiz oynuyor tövbe estağfurullah ya
Hangi gezegene yaklaştık acaba hangi doğa olayı oldu
Sessiz neymiş gi belki benimkiler de oynar
Evet doğru o biraz sıkıntı. Ama geçip gidecek Allah'ın izniyleKendi kendime ağlayınca öyle de ağlamaktan konuşamayınca sıkıntı bir de annem babamla konuşurken hiç ağlamak istemem
Aniden hop diye kusuyor anca elimi tutuyorum oda pek işe yaramıyor ama akıllandım bulundurcam artık kap. Hemde nasıl sinir bozucuCanım ortada yakında bi kap bulundur kusan çocuk varsa birde kusarsa diye tetikte ol öksürdüğünde.
Battaniyeye falan kustur onu yüksekte yıkarsın makinede halı zor.
Bide sıçrıyor görmediğin bi yere gelir koku yapar çok sinir bozucu biliyorum
Bende oyun neyi sandiydim bir umut işteİki kere yazıcaktım unutmuşum sessiz sessiz oynuyolar bee yani kavga etmeden insan yavrusu gibi
Aniden hop diye kusuyor anca elimi tutuyorum oda pek işe yaramıyor ama akıllandım bulundurcam artık kap. Hemde nasıl sinir bozucu
Battaniye güzel fikir miş kızlar aklımda bulunsunAniden hop diye kusuyor anca elimi tutuyorum oda pek işe yaramıyor ama akıllandım bulundurcam artık kap. Hemde nasıl sinir bozucu
İnşallah canımEvet doğru o biraz sıkıntı. Ama geçip gidecek Allah'ın izniyleeşim eve geldi yazacaksın yine inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?