BekliyorumBirazdan ben de atarım anlık şimdi mutfağa giriyorum :))
Bana hastalık, virüs deme Bonus pıçaklıycam o virüsleriGrip işte burnum gözüm yarışıyo akmak için.
Birimiz iyileşiyor diğeri başlıyor virüsün kuluçka süresine tüküreyim çoklu nüfusta geçmek bilmiyor işte
Bekliyorum
Bana hastalık, virüs deme Bonus pıçaklıycam o virüsleri
Anlık heyecan peşindeler işte bırak biz olgunuz uymayalım onlara
Ben de olgunum bee 26yım bugüne bugün
Anlık tezgah fotosu, çocukları dışarı çıkarıyordu beyim, o yüzden yeni çektim.
@Anka Eki Görüntüle 2575600
Bonus bu kızlar ne fotosu atıyor bu nedir ben niye panik oldum. Kız bir el atın hiç iyi değil bu durum
Yav he he olgunsunuz 38 yaşında kadınım burdaAnlık heyecan peşindeler işte bırak biz olgunuz uymayalım onlara
Çok şükür bugünümüze, büyük sinüzit oldu çok fena ona antibiyotik kullanıyoruz bir tek, o da iyi geldiPuh pıçakla sizinki nasıl afiyette mi
Oooo mutlu yıllar sana, mutlu yıllar sanaaaaBen de olgunum bee 26yım bugüne bugün
Olmazsa olmaz üçlüm, çay, Türk kahvesi granül kahve. Ayrıca onları ben boyadımOrada ki üç kavanozda ne var nego, yiyecek birseyler mi
Nice yıllaraBen de olgunum bee 26yım bugüne bugün
Olmazsa olmaz üçlüm, çay, Türk kahvesi granül kahve. Ayrıca onları ben boyadım
Mutlu yıllarBen de olgunum bee 26yım bugüne bugün
Çok geçmiş olsunGrip işte burnum gözüm yarışıyo akmak için.
Birimiz iyileşiyor diğeri başlıyor virüsün kuluçka süresine tüküreyim çoklu nüfusta geçmek bilmiyor işte
Kavanozlardan mi iştahın açıldı kız bana mı öyle geldBen de rengine bittim, her türlü iştahımı actibana da boya kız
Hiç sorma benim işler karışık.tayin bekliyoruz. Taşınacam .yatak odasını topladım.ora iptal.günlük temizlik yapıyorum.tayin sonuçları bi gelseydi salonu falan da toplicam. Yeni evime bi gećseydim. Geniş ve ferah bi eve.çoğu şeyimide atacam.ferahlicam
Mor en sevdiğim renk, her şey mor evdeBen de rengine bittim, her türlü iştahımı actibana da boya kız
Döndüm canım dün kendileri geldi kaldı bugünde gittiler. Evin havası değişti birileri gelinceHoş buldum
Annene gidecektin, döndün mü?
Sen anlamazsın tabi, sıska ve iştahsız olduğun içinKavanozlardan mi iştahın açıldı kız bana mı öyle geld
Allah kolaylık versin canım, taşınmayı severim sırf evden fazla eşya attığım içinHiç sorma benim işler karışık.tayin bekliyoruz. Taşınacam .yatak odasını topladım.ora iptal.günlük temizlik yapıyorum.tayin sonuçları bi gelseydi salonu falan da toplicam. Yeni evime bi gećseydim. Geniş ve ferah bi eve.çoğu şeyimide atacam.ferahlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?