Dilim varmıyor ya çarpılırsamGerçekleri söylesene sayfanın en titizi terliksuu desene kız. Ben sık sık dile getiriyorum ama senin söylemen başka tabu
Bende hiç bir şey yapmak istemeyenler kervanına evriliyorum yavaş yavaşBen de biri beni temizlik yapmaya fırlatsın diyordum,Nego un etiketini gördüm
Hiç mi birşey yapmak istemez insan yahu
Anlık tezgah fotosu atayım mı gaza gelirsin belkimMütemadiyen dağınık olan mutfağımı toplamaya gidiyorum.
Sabah kek, kurabiye, patates kızartması yaptım. Kahvaltı hazırladım kahvaltı yaptık hepsinin bulaşığı tezgahta duruyorterliksuu
Hoş buldum canımhoşgeldiniz güzel bayangünaydınlar herkese gerçi öğlen oldu akşam üst kat komşum sağolsun gürültüsünden uykuya dalmakta zorlandım sinir oldum birazcık sabah kocam işe giderken uyandım 6 da sonra tekrar 9 da sızmışım öyle olunca 12 yaptık saati. Kalkınca değişen birşey de olmadı üst komşuda hala gürültü. Çocuk var diyorum da bu sabah kadın daha çok cırlıyor
Ütüm yok portmanto dün elimden geçti. Banyo ve tuvaleti yıkayamadım dün. kahvaltı öncesi onu halledeyim bari.
Benimki elinde telefon yatıyorBiz de başladık Allahın izniyle, süpürgeyi tutuşturdum eline hadi bismillah
8,4, 6 Ay seninkilerİnşallah canım senin bebelerin yaşları kaç
Doğru söyleyince niye carpilasin kız olsa olsa yüzüne nur yağarDilim varmıyor ya çarpılırsam
Bende hiç bir şey yapmak istemeyenler kervanına evriliyorum yavaş yavaş
Anlık tezgah fotosu atayım mı gaza gelirsin belkim
Hoş buldum canım
Zor amabşyke komşuyla da, konuştun mu hiç?
Benimki elinde telefon yatıyor
Neyse çocuklara zeka oyunu oynattı bir sürü, affedeyim
Bonus nerde ki acaba hiç yok akşamdan beri
Neyin var geçmiş olsun :/Hasta oldum terliğim ❤ gece bakardım şarjım yoktu
Neyin var kız canım geçmiş olsun. Allah şifa versinHasta oldum terliğim ❤ gece bakardım şarjım yoktu
Nasıl şaşkınım aynı benim tezgahimda böyle parlıyor diycem kimse inanmiycak biliyorumAnlık tezgah fotosu, çocukları dışarı çıkarıyordu beyim, o yüzden yeni çektim.
Anka Eki Görüntüle 2575600
Foto alalım o vakitNasıl şaşkınım aynı benim tezgahimda böyle parlıyor diycem kimse inanmiycak biliyorum
Foto alalım o vakit
Alicja aramıza eski titizler gelmiş vah beni
Anlık tezgah fotosu, çocukları dışarı çıkarıyordu beyim, o yüzden yeni çektim.
Anka Eki Görüntüle 2575600
Titiz ve tembel benim.Titiz ama tembel olanlar el kaldırsın mı
Neyse 2 oda bitti, 3.odada benim bey
Ben de mutfak, çamaşır öyle oyalanıp duruyorum
Neyin var geçmiş olsun :/
Neyin var kız canım geçmiş olsun. Allah şifa versin
Hasta oldum terliğim ❤ gece bakardım şarjım yoktu
Titiz ama tembel olanlar el kaldırsın mı
Neyse 2 oda bitti, 3.odada benim bey
Ben de mutfak, çamaşır öyle oyalanıp duruyorum
Bonus bu kızlar ne fotosu atıyor bu nedir ben niye panik oldum. Kız bir el atın hiç iyi değil bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?