Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hoş buldum canım
Zor amabşyke komşuyla da, konuştun mu hiç?

Eve taşınalı 2 ay oldu sıkıntılı komşu modu olmak istemiyorum. Zaten gündüz yapılan sese de itirazım yok ama belli bir saatten sonra ayar oluyorum.

İlk zamanlar sabahın 7 sinde merdivenlerde şakkıdı şakkıdı indiği terliklerine uyanırdım sonrada aşırı gürültü olayı başladı. Biz evde 2 kişiyiz evimiz sakin ondan mı bana çok gürültü geliyor diye düşündüm bir süre de bariz tepki yok diye ayarları kaçıyor bunların.

Karşı komşum denk gelince konuşucam o yakınen tanıyor durduk yere zıt olmaya gerek yok ama duruma göre tedbir almaları için konuşucam

vallahi son zamanlarda ihtiyacım olan tek şey düzennnn...Ama evde eşimle yanlz yaşyoruz o çalışyor henüz bebişimiz yok bnde tek başıma olunca oturduğum tvnin karşısından kalkmak istemiyorum.Belkı bu topik sayesinde bi işe yararım hadi başlayalım

Sen anlamazsın tabi, sıska ve iştahsız olduğun için

Allah kolaylık versin canım, taşınmayı severim sırf evden fazla eşya attığım için
Evet ya .bende seviyorum ne yalan söyleyeyim.birde lojmanda oturup yeter çıkacam dediğim zamanda istek 2 katı artıyor

İnsanlar konuşa konuşa canım, umarım güzelce sonuçlanır.
E hoş geldin aramıza hadi bakalım
O 2 diyor ben yarım saatte bir sürü iş yaparım
Hadi onu da dürt yapın beraber
Evet ya .bende seviyorum ne yalan söyleyeyim.birde lojmanda oturup yeter çıkacam dediğim zamanda istek 2 katı artıyor
Gönlünce olur inşaallah canım

ee ne yapıyoruz nerden başlamam gerekyor

negom negom :) canım negom :)

işe alışma sürecinde insanlıktan çıkıp tekrar insan olmaya calismakla meşgulüm

makinelerce çamaşır yikadim. kurudukça katlayip kaldiriyorum bi yandan yikiyorum. bugün gittim yeni kurutmalik aldim ama yine de yetmiyo

sen neden ban yedin negom

Tamam. Ben şimdi namaz kılacağım. 2’de iş başı yaparım. Burda kaçta buluşalım. İlk defa maratona katılıyorum çok heyecanlıyım
1 saat sonra yazacaz bakalım ne kadar iş yapabilecez.ucacaksin havalara. Deparlara kalkacaksin. Heyecan normal

Benim bıyıklar yüzünden yedi valla bani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…