Oyy Allah kolaylık versin canım, kurutma makinesi şart sana da.negom negom :) canım negom :)
işe alışma sürecinde insanlıktan çıkıp tekrar insan olmaya calismakla meşgulüm
makinelerce çamaşır yikadim. kurudukça katlayip kaldiriyorum bi yandan yikiyorum. bugün gittim yeni kurutmalik aldimama yine de yetmiyo
sen neden ban yedin negom
tamam saat 2den 3 ne yaptım ettim buraya not alıyorum,okeyŞimdi mesele saat 2 de beraber işe koyulun, maraton diyoruz buna. Bir saatte ne kadar iş yaparsanız, sonra yaptıklarını yazıyorsun.
terliksuu maratona davet etti ona katılabilirsin
@ladymadyninablasi veAnka da katılıyor
Aldın mı kız bıyıklarıBenim bıyıklar yüzünden yedi valla bani
Aldım valla negom tertemiz. Parladim vallahi. Adam da kendi bıyıklarını kesti . kıskandı galibaAldın mı kız bıyıkları
Üzülmeyi de bırak, az bile yazdım pişmanım saymadığımaeski beni bir bilsen bu ne ki fiyuuu
Benim de uzadı bıyıklar valla eşim dalga geçiyor artık. Bir gün de bıyık ödevi gelsin olmazsaBenim bıyıklar yüzünden yedi valla bani
Tamam ben yavaş yavaş yapıyorum zaten yetişirsin sen banaKahve keyfim bitsin birde namaz saat 2
Yaaaaaaa börteyini yerim alişim
İyi ki doğmuşsun iyi ki tanışmışız ❤❤❤
Doğum günün mübarek olsun
Yav he he olgunsunuz 38 yaşında kadınım burda
Atamayız demiyorlar da
Çok şükür bugünümüze, büyük sinüzit oldu çok fena ona antibiyotik kullanıyoruz bir tek, o da iyi geldi
Oooo mutlu yıllar sana, mutlu yıllar sanaaaa
Nice yıllara
Mutlu yıllarpasta çiçek emojsi koymamışlar :)
Bıyık ödevi güzelmiş vallahi çok güldüm ha haBenim de uzadı bıyıklar valla eşim dalga geçiyor artık. Bir gün de bıyık ödevi gelsin olmazsa
Benim bıyıklar yüzünden yedi valla bani
Oyy Allah kolaylık versin canım, kurutma makinesi şart sana da.
Bu sayfaya biri arkadaşımıza saygısız bir mesaj yazdı, bende haddini bildirdimsayfaya yazmasını engelledim bu sefer de profilime yazdı
Yaa massallahh hayalimdeki ama asla cesaret edemeyeceğim sayı
Vallahi şöyle oldu. Benim bıyıklari anlattım. Bir arkadaş da gelip burda "sonrada kocam benden soğudu dersiniz ağlarsınız "gibi bir mesaj attı. Olay sonra koptu işteneeesenin bıyıklarının yüzünden mi
o nasıl oldu yahubiyiklarini al ben biyikli kadin sevmiyom mu dedi sana
temiz kadının halı başkaben ceksem kalp krizi gecirirsin tosi
ama inşallah bugün temizlicem yemegim var çünkü hazır
Kavanozlardan mi iştahın açıldı kız bana mı öyle geld
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?