Düzenli Evimiz & Hayatımız

Küçüğüm hasta başı ağrıyor çok şiddetli canım sıkkın. Üşütmüştür umarım daha öncede olmuştu böyle
Babası götürdü doktora.

Sinüzit alerjik rinit. Şükür ciddi bir şey yokmuş. Antibiyotiğimiz hayırlı olsun
Geçmiş olsun negom. Benim kızda hala hasta gibi. Öksürük ve burun akıntısı bitmiyor. Her gün burun yıkıyoruz yine tıkalı. Başım da ağrıyor diyor. Sanırım okuldan salgın kapıyorlar geçmiyor bu da

Spiral varken mi hamile kaldın?
Orası çok uzun hikaye 3 çocuğuma spiralle hamile kaldım geç farkettim hamile olduğumu çıkartmadı dr yukarı çekilmiş di bebekle doğum da çıkartırız dedi 4 .çocuğun doğumunda cıktı bu ayrıntıları yazıp buraya ifsalanacagim kesin

Orası çok uzun hikaye 3 çocuğuma spiralle hamile kaldım geç farkettim hamile olduğumu çıkartmadı dr yukarı çekilmiş di bebekle doğum da çıkartırız dedi 4 .çocuğun doğumunda cıktı
Dünya da yicek ekmekleri varmış. Spirale sonsuz güvenen ben biraz bozuldum yalan değil

Amiiin. Kızlar bebeğin suyu azalmış, doktor maksimum 2 hafta içinde alacağız dedi. Gelişimi de biraz geri kalmış
Canim hic üzülme bana daha 20 haftalikken suyu sınırda dediler 37 hafta 4 gunluk dogdu kizim 2 bucuk kiloydu ama masallah cok saglikliydi ki biz kendimizi en kötüsüne hazirlamistik esimle cunku bizi cok korkutmuslardi. Kizim suan biraz minnak ama sagligi yerinde sukur

Amiiin. Kızlar bebeğin suyu azalmış, doktor maksimum 2 hafta içinde alacağız dedi. Gelişimi de biraz geri kalmış
Sağlıkla doğsun inşallah canım. Her şey normaldir inşallah Ultrason verileri yanıltabiliyor bazen. Doktorun doğumdan birkaç gün önce max 3500 doğar dediği oğlum 3900doğmuştu.

Bugün ki yaptıklarım salon ile oturma odasını süpürdüm yerleri sildim çamaşır makinesi ile bulaşık makinasını ni çalıştırdım çocuk odasını temizledim öğle yemeği hazırladım yemek sonrası çocuğu okuldan almaya gideceğim ......gelince çamaşır makinesi ni boşaltırım mutfağı ayrıntılı temizlerim katlanacak çamaşır var onları katlarım akşam yemeğini de düşüneyim ne pişirsem ki .....

Nego geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.

JES Hayırlara çıksın rüyan. Ankara'ya hoşgeliyorsun

Selizay hayırlısı olsun, maşallah büyümüş bebek, korkma bu saatten sonra, enfeksiyon takibi yapılıyormuş zaten. Dışarda büyür annesi
Ben 31. Haftada doğum yapmış biri olarak sizin tabloyu beğendim.
Sağlıkla gelsin vakti gelince inşallah.

Selizay cım korkutma kendini hayırlı doğumlar oksun inş.ablam daha büyük sıkıntılar çekti bebiş sağlıklı doğdu 38 haftadaydı sanırım.2.900 gr doğdu şimdi maşallahı var güzel toparlandı.
Ben covit geçirdim gebelikte ve bebeğimin gelişimi çok yavaşladı.Erken doğum tehlikesi atlattım sürekli bebeğinizde gelişim geriliği var dendi 2 ayri hastane bunu söyledi.Kızım masallah cok güzel doğdu ölçümlerle alakasi bile yoktu.☺ Oğlumda ayni sekilde ölçümlerden fazla doğdu. Bence sebebi şuydu bence benim kaburgaların altında çok fazla baskı vardı bebişler daha çok kaburgama çıkıyor bu yüzden hiç uyuyamıyordum.
Şükür 38 'de doğurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…