Sağol canımÇok geçmiş olsun negom. Şifa olsun
O kadar olamazsın hayır ya onda zeka parıltısı yokNego sufatuma tukurecek
Salaqim ben negoooooooooO kadar olamazsın hayır ya onda zeka parıltısı yok
Hayırlı yolculuklar olsun. İçini ferah tutGunaydin nego cok kotu bir ruya gordum rabbaim hayra cevirsin. Tersi cikar derler. Bana dua edin ne olur.yola da cikacagiz icim daraldi biraz
Hiç üzülme benim kız da gelişim geriliğiyle doğdu. Canavar gibi. Canını sıkma moral önemli.Amiiin. Kızlar bebeğin suyu azalmış, doktor maksimum 2 hafta içinde alacağız dedi. Gelişimi de biraz geri kalmış
Küçüğüm hasta başı ağrıyor çok şiddetli canım sıkkın. Üşütmüştür umarım daha öncede olmuştu böyle
Babası götürdü doktora.
Geçmiş olsun negom. Benim kızda hala hasta gibi. Öksürük ve burun akıntısı bitmiyor. Her gün burun yıkıyoruz yine tıkalı. Başım da ağrıyor diyor. Sanırım okuldan salgın kapıyorlar geçmiyor bu daSinüzit alerjik rinit. Şükür ciddi bir şey yokmuş. Antibiyotiğimiz hayırlı olsun
Orası çok uzun hikaye 3 çocuğuma spiralle hamile kaldım geç farkettim hamile olduğumu çıkartmadı dr yukarı çekilmiş di bebekle doğum da çıkartırız dedi 4 .çocuğun doğumunda cıktı bu ayrıntıları yazıp buraya ifsalanacagim kesinSpiral varken mi hamile kaldın?
Dünya da yicek ekmekleri varmış. Spirale sonsuz güvenen ben biraz bozuldum yalan değilOrası çok uzun hikaye 3 çocuğuma spiralle hamile kaldım geç farkettim hamile olduğumu çıkartmadı dr yukarı çekilmiş di bebekle doğum da çıkartırız dedi 4 .çocuğun doğumunda cıktı
Öyle hamile kalmasaydim asla çocuk fikri yoktu eşimde de bendedeDünya da yicek ekmekleri varmış. Spirale sonsuz güvenen ben biraz bozuldum yalan değil
Canim hic üzülme bana daha 20 haftalikken suyu sınırda dediler 37 hafta 4 gunluk dogdu kizim 2 bucuk kiloydu ama masallah cok saglikliydi ki biz kendimizi en kötüsüne hazirlamistik esimle cunku bizi cok korkutmuslardi. Kizim suan biraz minnak ama sagligi yerinde sukurAmiiin. Kızlar bebeğin suyu azalmış, doktor maksimum 2 hafta içinde alacağız dedi. Gelişimi de biraz geri kalmış
Küçüğüm hasta başı ağrıyor çok şiddetli canım sıkkın. Üşütmüştür umarım daha öncede olmuştu böyle
Babası götürdü doktora.
Geçmiş olsun negocumSinüzit alerjik rinit. Şükür ciddi bir şey yokmuş. Antibiyotiğimiz hayırlı olsun
Sağlıkla doğsun inşallah canım. Her şey normaldir inşallah Ultrason verileri yanıltabiliyor bazen. Doktorun doğumdan birkaç gün önce max 3500 doğar dediği oğlum 3900doğmuştu.Amiiin. Kızlar bebeğin suyu azalmış, doktor maksimum 2 hafta içinde alacağız dedi. Gelişimi de biraz geri kalmış
amin Allah razı olsun Nego güzel duan için.Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar. Hastalara şifa,dertlilere deva, borçlulara ödeme kolaylığı versin RabbimEki Görüntüle 3156290
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
K Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
@74FRIDA
Geçmiş olsun Nego Allah şifa versin.Sinüzit alerjik rinit. Şükür ciddi bir şey yokmuş. Antibiyotiğimiz hayırlı olsun
Amiiin. Kızlar bebeğin suyu azalmış, doktor maksimum 2 hafta içinde alacağız dedi. Gelişimi de biraz geri kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?