Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun canım neyi var

Yatakları topladım
Evi havalandırdım
Bulaşık makinesi doldurdum çalıştırdım
Makineye çamaşır attım yıkanıyor
Buzdolabını komple boşalttım
Rafları çıkardım banyoda yıkadım
İçini sildim temizledim
Rafları kurulayıp yerleştirdim
Dışını da sildim
Mutfağı süpürdüm
Banyoyu temizledim

Evi süpürdüm
Çamaşırları astım
Ders çalıştım
Yemek yaptım (kuru fasulye pilav salata)
Bulaşık makinesini boşalttım
Mutfağı topladım
Kapıların altına köpük almıştık onları taktım

Gecmis olsun canim.insallah önemli bise degildir

Sağol teyzesi sen naptın?
napıyım canım tam yerleşmedim bu gidişlede tam yerleşemem de hem iş hem ev olmuyor halada usta işim var. ustalar söz verdiği zaman bitirmiyorkii işini. perdelerim camlara tam uymuyor bir kısmını yediden tadilat dikimine götürmem lazım bir usta toz yapıyor evi temizliyorum sonra başka usta geliyor bugün merdivenciler vardı kupeştelerin provası vardı heryer yine talaş oldu şu an işteyim bu akşamda eve geç gidicem öyle işte

Girmeden olsaydı tabi daha iyi olacaktı ama sağlık olsun kuzum iyi olda yap işini gücünü.

Yılanın bi anlamı var mı cici kız?

Geçmiş olsun civciv önemli bir durum değildir inş

Canım geçmiş olsun bende diyorum nerde civciv. Önemli değildir umarım
Yok yok kızlar buna da şükür yani. Gözü enfeksiyon kapmış. Aslında biraz erken gelebilsek yatmazdi da biraz ilerlemiş. Sürekli damla veriyolar kontrol ediyorlar ondan yatırdılar. Allah korusun körlüğe giderdi biraz daha gelmeseydn dedi doktor. Şükür iyi yani inşallah daha iyi olacak.

Çok sağ olun

Çok geçmiş olsun

Gecmis olsun civcikim

Geçmiş olsun canım neyi var

Gecmis olsun canim.insallah önemli bise degildir
Çok sağ olun kizlar biz de tam neden olduğunu anlamadik da enfeksiyon kapmış. Tahminimce bu ara çok bahceyle toz toprakla uğraştı gözüne kaçtı öyle başladı..
Sanırım gözü normale dönene kadar tutacaklar hastanede bakalım ama buna da şükür öyle çok kötü bir durum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…