golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Geçmiş olsun canım neyi varNego Canim babam biraz rahatsız hastanede yatıyor ona gidip geliyorum annem de yanımda. O yüzden çok aktif değilim bikac gun daha olamayabilirim.
Ev işleri temizlik yemek konusunda soracak olursan son derece askeri duzendeyiz annem sağ olsun sabahtan başlıyor darlamaya temizlik yemek diyeyaptiklarimi yazabilsem kesin bene kurdele verirdin
Gecmis olsun canim.insallah önemli bise degildirNego Canim babam biraz rahatsız hastanede yatıyor ona gidip geliyorum annem de yanımda. O yüzden çok aktif değilim bikac gun daha olamayabilirim.
Ev işleri temizlik yemek konusunda soracak olursan son derece askeri duzendeyiz annem sağ olsun sabahtan başlıyor darlamaya temizlik yemek diyeyaptiklarimi yazabilsem kesin bene kurdele verirdin
napıyım canım tam yerleşmedim bu gidişlede tam yerleşemem de hem iş hem ev olmuyor halada usta işim var. ustalar söz verdiği zaman bitirmiyorkii işini. perdelerim camlara tam uymuyor bir kısmını yediden tadilat dikimine götürmem lazım bir usta toz yapıyor evi temizliyorum sonra başka usta geliyor bugün merdivenciler vardı kupeştelerin provası vardı heryer yine talaş oldu şu an işteyim bu akşamda eve geç gidicem öyle işteSağol teyzesi sen naptın?
Allah yardımcın olsun kolaylık versinİşim yok dedim kızlar ama ne işler çıktı eşimin inanılmaz akrabalara sahip burada yazamıyorum ama ne işler çıktı başımıza ahh ahh.
napıyım canım tam yerleşmedim bu gidişlede tam yerleşemem de hem iş hem ev olmuyor halada usta işim var. ustalar söz verdiği zaman bitirmiyorkii işini. perdelerim camlara tam uymuyor bir kısmını yediden tadilat dikimine götürmem lazım bir usta toz yapıyor evi temizliyorum sonra başka usta geliyor bugün merdivenciler vardı kupeştelerin provası vardı heryer yine talaş oldu şu an işteyim bu akşamda eve geç gidicem öyle işte
Yatakları topladım
Evi havalandırdım
Bulaşık makinesi doldurdum çalıştırdım
Makineye çamaşır attım yıkanıyor
Buzdolabını komple boşalttım
Rafları çıkardım banyoda yıkadım
İçini sildim temizledim
Rafları kurulayıp yerleştirdim
Dışını da sildim
Mutfağı süpürdüm
Banyoyu temizledim
Evi süpürdüm
Çamaşırları astım
Ders çalıştım
Yemek yaptım (kuru fasulye pilav salata)
Bulaşık makinesini boşalttım
Mutfağı topladım
Kapıların altına köpük almıştık onları taktım
O kurbağa sankimmm bonusumYılanın bi anlamı var mı cici kız?
O kurbağa sankimmm bonusum
Yumruğunu ağzına kapatıp ağlayan nostaljik film sahneleri gelsin aklınıza çünkü öyleyim
Geçmiş olsun civciv önemli bir durum değildir inş
Yok yok kızlar buna da şükür yani. Gözü enfeksiyon kapmış. Aslında biraz erken gelebilsek yatmazdi da biraz ilerlemiş. Sürekli damla veriyolar kontrol ediyorlar ondan yatırdılar. Allah korusun körlüğe giderdi biraz daha gelmeseydn dedi doktor. Şükür iyi yani inşallah daha iyi olacak.Canım geçmiş olsun bende diyorum nerde civciv. Önemli değildir umarım
Çok geçmiş olsun
Gecmis olsun civcikim
Geçmiş olsun canım neyi var
Çok sağ olun kizlarGecmis olsun canim.insallah önemli bise degildir
Kolay gelsin, Allah sabır versinSelam arkadaşlar, bir sure buralarda olamicam koye geldim esimle
Allah razı olsun canımAllah yardımcın olsun kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?