- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Ay çok geçmiş olsun canım.Yok yok kızlar buna da şükür yani. Gözü enfeksiyon kapmış. Aslında biraz erken gelebilsek yatmazdi da biraz ilerlemiş. Sürekli damla veriyolar kontrol ediyorlar ondan yatırdılar. Allah korusun körlüğe giderdi biraz daha gelmeseydn dedi doktor. Şükür iyi yani inşallah daha iyi olacak.
Çok sağ olun
İyi tatiller canım seni ikna etmiş demek kiSelam arkadaşlar, bir sure buralarda olamicam koye geldim esimle
Efser geç kaldım görmemişim nerdesinSen nerdesin sen nerdedin
Yılanın bi anlamı var mı cici kız?
Senin neen varBak kimse yok
Geçmiş olsun civcivcimYok yok kızlar buna da şükür yani. Gözü enfeksiyon kapmış. Aslında biraz erken gelebilsek yatmazdi da biraz ilerlemiş. Sürekli damla veriyolar kontrol ediyorlar ondan yatırdılar. Allah korusun körlüğe giderdi biraz daha gelmeseydn dedi doktor. Şükür iyi yani inşallah daha iyi olacak.
Çok sağ olun
geldim kuzuuuBak kimse yok
hafta sonu bir soğuk algınlığı vardı herhalde sizde bir halsizlik şimdi nasıl oldunuzKolay gelsin, Allah sabır versin
Güzel vakit geçirirsiniz inş canımSelam arkadaşlar, bir sure buralarda olamicam koye geldim esimle
Yılan dedim kız yılan böyle önden çekmişler sandım yılanıEfser geç kaldım görmemişim nerdesin
Senin neen var
Geçmiş olsun civcivcim
Kaybolma buralardan bak boşluğunu doldurmaya çalışıyorum
Kolay gelsin, Allah sabır versin
İyi tatiller canım seni ikna etmiş demek ki
İkiniz içinde çok güzel olur inş.
Teşekkürler kizlar, simdiden bunaldim inşallah patlamamGüzel vakit geçirirsiniz inş canım
AnlıyorumKaybolma buralardan bak boşluğunu doldurmaya çalışıyorum
Rabbim şifa versin canımKızı babası aldı geldi okuldan baya yattı ateşi var çıkıp iniyor bişeyler hazırlıyorum inşallah çabuk toparlar
Çok teşekkür ederim,hafta sonu bir soğuk algınlığı vardı herhalde sizde bir halsizlik şimdi nasıl oldunuz
Köyde iş çoktur hem de börtü böcük, bitki, yaşlıların hikayeleri ... Vs. keşfedilecek sürüyle şey var. Köylülerin bilgeliği de bir başka, onlardan çok şey öğrenirsin. Sıkılmazsın.Teşekkürler kizlar, simdiden bunaldim inşallah patlamampazar gunu donmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?