Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aksağan alaşık değil çorabını kilirli sepeti için içad edilmiş ev eşyasına atmak zaten ölüm gibi birişey
Kafasının selamati için atsa iyi olmazmı
Bizde de aynısından var hatta daha fazlası var ablam.. Meyve yer çöpünü bırakır yanına elma kemirdi mesela o çöpe atılmaz ütülü kıyafeti buruşturup atar, lavabonun önünde traş olur heryer kıl
Kv hiçbir şey öğretmemiş çünkü temizlikle uzaktan yakından alakası olmayan biridir kv de.
Şimdilik azıcık değişti ama hiçbir zaman tam teşekküllü olamayacak

Sonunda söyledi eşim gidemezmişiz hepimizi parçalarmış
Kız kelimesi kelimesine biliyordum böyle konuşma yapacağını aynısı bende de var kuzum. Aslında hiç şaşırmadım torununa düşkün mü peki? Ayrılma korkusu sarmış.

Bizim oğlan büyüyene kadar biz kahvaltıya çikolata falan almazdık günah keçimiz o.
Şimdi de ketçap, sucuk aldırıyor onun için alınıyor en çok Ben aramam sevmemde.Hele ki salam sosis nefret ederim çok klasik biriyim galiba .
Ispanağın hastasıyım.
İnş. istediğin hedefe ulaşırsın canım asla pes etme.
Sana Eminem den Lose Yourself gönderiyorum dinle
ben hırslanacağım zaman hep dinlerim filmini de izledim başarıya giden öyküsü.

Der bacım öyle tiynetsiz biri işte. Duyunca beynimden alev fışkırdı resmen takmam umursamam diyordum da olmadı
Sen cevap verme bence oğluyla halletsin konuşmalarını.
Senin ağzından çıkan sonra gelin dedi oluyor tüm suç bizim gibilere kalıyor.Ana oğul iyi olur sen pis olursun derler ya öyle oluyor.

Bu kuşları görseler dünyaya gelmez bu Erkek milleti
Dişiyi etkilemek isiyorsa işin ucundan acıcık tutsun böyle taklalar atsın yok boynu kopsun istemiyoruz

Kız kelimesi kelimesine biliyordum böyle konuşma yapacağını aynısı bende de var kuzum. Aslında hiç şaşırmadım torununa düşkün mü peki? Ayrılma korkusu sarmış.
Öyle de bi düşkünlüğü yok var da aşırı değil öyle gibi gösteriyor. Torun olmasa da aynısını derdi eminim

Sen cevap verme bence oğluyla halletsin konuşmalarını.
Senin ağzından çıkan sonra gelin dedi oluyor tüm suç bizim gibilere kalıyor.Ana oğul iyi olur sen pis olursun derler ya öyle oluyor.
Zaten ben konuşmuyorum ya gelip de bişey diyeceğini sanmıyorum dese de zaten cevap vermem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…