Sağol canım Allah razı olsunolsun sidra
Amin canım Allah razı olsunKutbettin Çok geçmiş olsun canım Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı tekrardan gebelik nasip etsin sana
Bizde de aynısından var hatta daha fazlası var ablam..Aksağan alaşık değilçorabını kilirli sepeti için içad edilmiş ev eşyasına atmak zaten ölüm gibi birişey
Kafasının selamati için atsa iyi olmazmı
Kız kelimesi kelimesine biliyordum böyle konuşma yapacağını aynısı bende de var kuzum.Sonunda söyledi eşim gidemezmişiz hepimizi parçalarmış
Bizim oğlan büyüyene kadar biz kahvaltıya çikolata falan almazdık günah keçimiz o.Ayy çok iyiErkeklerden beklediğimiz minimum ilgi helal len sana adamsın adaam
Ben de ben de küçükken çikolatadan nefret ederdim inanabiliyor musunşimdi nutellanin dibini siyiriyorum
Çayı şekersiz içiyorum ekmeği de pek aramam da.
Ama bunlar bence tamamen alışkanlık. Bi ara diyet yaptim bikac ay sağlam kilo verdim doğru duzgun abur cubur tatli yemedim. O kadar alışmıştım ki çikolata ya da baklava falan biraz fazla yiyince midem bulanıyordu. Hedefim o günlere geri dönmek tatlı sevmediğimi görmek çok güzeldibi süre uzak durunca alışıyorsun
Sen cevap verme bence oğluyla halletsin konuşmalarını.Der bacım öyle tiynetsiz biri işte. Duyunca beynimden alev fışkırdı resmen takmam umursamam diyordum da olmadı
Bu kuşları görseler dünyaya gelmez bu Erkek milletiBizde de aynısından var hatta daha fazlası var ablam..Meyve yer çöpünü bırakır yanına elma kemirdi mesela o çöpe atılmaz ütülü kıyafeti buruşturup atar, lavabonun önünde traş olur heryer kıl
Kv hiçbir şey öğretmemiş çünkü temizlikle uzaktan yakından alakası olmayan biridir kv de.
Şimdilik azıcık değişti ama hiçbir zaman tam teşekküllü olamayacak
Buldun muBen de bu gün seccademi çıkardım artık bitireyim diye ama iplerini ayrı yere koymuşum, düşünüyorum hala nerede acaba diye ipler
Öyle de bi düşkünlüğü yok var da aşırı değil öyle gibi gösteriyor. Torun olmasa da aynısını derdi eminimKız kelimesi kelimesine biliyordum böyle konuşma yapacağını aynısı bende de var kuzum.Aslında hiç şaşırmadım torununa düşkün mü peki? Ayrılma korkusu sarmış.
İstersek vakit buluruz:)Çok güzel eline sağlık bende yapıyordum uzun ara verdim el işine başlayım diyorum da vakit kalmıyor
Zaten ben konuşmuyorum ya gelip de bişey diyeceğini sanmıyorum dese de zaten cevap vermemSen cevap verme bence oğluyla halletsin konuşmalarını.
Senin ağzından çıkan sonra gelin dedi oluyor tüm suç bizim gibilere kalıyor.Ana oğul iyi olur sen pis olursun derler ya öyle oluyor.
İyi canım toparlanmaya devam yaniZaten ben konuşmuyorum ya gelip de bişey diyeceğini sanmıyorum dese de zaten cevap vermem
Tabi tabi devam mutfağı dün akşam götürdük gidip yerleştircem bugünİyi canım toparlanmaya devam yani
Hayırlısı olsun sizin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?