Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bu kuşları görseler dünyaya gelmez bu Erkek milleti
Dişiyi etkilemek isiyorsa işin ucundan acıcık tutsun böyle taklalar atsın yok boynu kopsun istemiyoruz
Şimdi çıkacağı zaman her söylediğime bi evetler tamamlar.
Evin orasını burasını toplamacalar falan hemen anlıyorum akşam yine çıkacak bi işi var diye.
Ama çok çıkıyor bu yüzden sinirlenebiliyorum öyle aman haftanın bi akşamı değil yani.
Evden işe olan bi kocaya hiç sahip olmadım babam da öyle değildi ama arkadaşlarıyla buluşurdu pazar kahvaltısı tabiki hep beraber yapılırdı.
Ben tavır almasam eşim günde 3,5,10 kez çıkar
Çünkü mahalle ve hepsi çocukluk arkadaşlarımız bu yüzden ortamları var.
Her yolu da denedim konuştum, kızdım, tartıştım, takmadım hiçbiri olmadı 7 yıl geçti.
Tabi yaş ilerledikçe dizimizin dibinde oturmaya başlayacaklar.

Dün yaptıklarım
Yataklar toplandı odalar havalandı
Kahvaltı hazırlandı mutgak toplandı ocak silindi
Tezgah arası mutfak dolapları silindi
Toz alındı
2 makine çamaşır yıkandı
Kuruyanlar büküldü yerleşti
Ev süpürüldü
Akşam yemeği yapıldı
Mutfak toplandı

Kutbettin inş. çabucak toparlarsın canım.
Genelde düşük olan gebeliklerin çoğu sağlıksız gebelik deniliyor ama tabi için yanıyor çok iyi anlıyorum seni.Rabbim kaldıramayacağımız yükler yüklemez inş.
Daha güçlü olacaksın tek başına gitmişsin falan okuyunca inan üzüldüm ama cidden hepimiz bu durumdayız artık şu çağ şu zaman mı desem? İnsanları bireysel olmaya itiyor herkes böyle oldu artık.En büyük gücümüz de maneviyat olmalı.

Kutbettin canım ne desem bilemiyorum ben de kaybettiğim için az çok anlayabiliyorum. Allah sabır versin kuzum hayırlı sağlıklı evlatlar versin İnşAllah
Rabbim sana da afiyet versin insaAllah çok üzülüyor insan. Amin Allah razı olsun insaAllah

Öyle zaten canım itikadım güç veriyor bana. Kalp atısı durmus işte. Allah'a teslim oluyorsun belki sağlıksızdı diye kendi kendini teskin ediyorsun ama Anne yüreği işte bir yerden sonra bazı şeyleri duymaya biliyor Sabah biraz Yine ağladım eşim bak Allah'ın zoruna gider dedi ama Hz Peygamber de çocuklarını kaybettiğinde ağlamıştı ğlamak İsyan Değil bunun bana neden verdin diye sözler söylemek �syan oluyor böyle konuşmaktan da Allah'a sığınıyorum ama çocuğum strese kurban gitti Ben bunu hissediyorum buna sebep olanları da Allah'a havale ediyorum

Geçmiş olsun kuzum, Rabbim dayanma gücü versin, çok zor bir durum yaşadığın. Ağla içini dök,yüce Mevlam bilir kullarının içini, isyan etmediğini de ona sığındığını da biliyor, bizim ona teslimiyetimiz tam, yine Rabbim saracak yaralarımızı.

İnsaAllah canım insaAllah. Sadece sessiz gözyası döküyorum ağlasam rahatlayacam ağlamama eşim izin vermiyor o da üzülüyor.
Kendimi nasol hissediyorum biliyor msn bilmiyorum herkes benim gibi mi oldu sanki bebeğimi hastanede bırakıp da eve gelişmişim orda basıbos sahipsiz gibi

Gündüz nerdeyse tüm gün banyoyla uğraştım başka da bir şey yapmadim
Şimdi bi kitaplarımı mı duzenlesem spor mu yapsam bulaşık makinesini mi yerlestirsem yoksa hiçbirini yapmayıp otursam mi
Nego olsa hepsini yapardı

İşte öyle dişi kuşlar kıymetli bizim gibi kirli çorabını sepete attı diye mutlu olan kadınlar değil
Kriterini yüksek tut Efser

Oo maşallah 5 saatte salon bitmiş
Kahvaltı en sevdiğim öğün çok özenirim

Düşünüp bunaltma kendini su akar yolunu bulur can sağlığı olsun yeter ki.
Bak su dedim sinirlendim hala su yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…