- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Şimdi çıkacağı zaman her söylediğime bi evetler tamamlar.Bu kuşları görseler dünyaya gelmez bu Erkek milleti
Dişiyi etkilemek isiyorsa işin ucundan acıcık tutsun böyle taklalar atsın yok boynu kopsun istemiyoruz
GunaydinGünaydınnnnEki Görüntüle 3171066
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
_ASTRAL_
@O1deren87
K Kitapkontesi
Kutbettin
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
D u t
ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
Rabbim sana da afiyet versin insaAllah çok üzülüyor insan. Amin Allah razı olsun insaAllahKutbettin canım ne desem bilemiyorum ben de kaybettiğim için az çok anlayabiliyorum. Allah sabır versin kuzum hayırlı sağlıklı evlatlar versin İnşAllah
Öyle zaten canım itikadım güç veriyor bana. Kalp atısı durmus işte. Allah'a teslim oluyorsun belki sağlıksızdı diye kendi kendini teskin ediyorsun ama Anne yüreği işte bir yerden sonra bazı şeyleri duymaya biliyor Sabah biraz Yine ağladım eşim bak Allah'ın zoruna gider dedi ama Hz Peygamber de çocuklarını kaybettiğinde ağlamıştı ğlamak İsyan Değil bunun bana neden verdin diye sözler söylemek �syan oluyor böyle konuşmaktan da Allah'a sığınıyorum ama çocuğum strese kurban gitti Ben bunu hissediyorum buna sebep olanları da Allah'a havale ediyorumKutbettin inş. çabucak toparlarsın canım.
Genelde düşük olan gebeliklerin çoğu sağlıksız gebelik deniliyor ama tabi için yanıyor çok iyi anlıyorum seni.Rabbim kaldıramayacağımız yükler yüklemez inş.
Daha güçlü olacaksın tek başına gitmişsin falan okuyunca inan üzüldüm ama cidden hepimiz bu durumdayız artık şu çağ şu zaman mı desem? İnsanları bireysel olmaya itiyor herkes böyle oldu artık.En büyük gücümüz de maneviyat olmalı.
Geçmiş olsun kuzum, Rabbim dayanma gücü versin, çok zor bir durum yaşadığın. Ağla içini dök,yüce Mevlam bilir kullarının içini, isyan etmediğini de ona sığındığını da biliyor, bizim ona teslimiyetimiz tam, yine Rabbim saracak yaralarımızı.Öyle zaten canım itikadım güç veriyor bana. Kalp atısı durmus işte. Allah'a teslim oluyorsun belki sağlıksızdı diye kendi kendini teskin ediyorsun ama Anne yüreği işte bir yerden sonra bazı şeyleri duymaya biliyor Sabah biraz Yine ağladım eşim bak Allah'ın zoruna gider dedi ama Hz Peygamber de çocuklarını kaybettiğinde ağlamıştı ğlamak İsyan Değil bunun bana neden verdin diye sözler söylemek �syan oluyor böyle konuşmaktan da Allah'a sığınıyorum ama çocuğum strese kurban gitti Ben bunu hissediyorum buna sebep olanları da Allah'a havale ediyorum
İnsaAllah canım insaAllah. Sadece sessiz gözyası döküyorum ağlasam rahatlayacam ağlamama eşim izin vermiyor o da üzülüyor.Geçmiş olsun kuzum, Rabbim dayanma gücü versin, çok zor bir durum yaşadığın. Ağla içini dök,yüce Mevlam bilir kullarının içini, isyan etmediğini de ona sığındığını da biliyor, bizim ona teslimiyetimiz tam, yine Rabbim saracak yaralarımızı.
İki gündür bende böyle uyuyorum
Bugün çook uyumuşumm sizin orda cumartesi bitti sayılır ben bir cumartesiyi selamlayım
Nego olsa hepsini yapardıGündüz nerdeyse tüm gün banyoyla uğraştım başka da bir şey yapmadim
Şimdi bi kitaplarımı mı duzenlesem spor mu yapsam bulaşık makinesini mi yerlestirsemyoksa hiçbirini yapmayıp otursam mi
İşte öyle dişi kuşlar kıymetli bizim gibi kirli çorabını sepete attı diye mutlu olan kadınlar değilÇok mula bu kadar şekile şukulede gerek yok valla aslan gibi kükre sincap gibi zıpla demiyoruz
Paşam bu çorabı sebete at benimde gölümü alırsın deyoruz çok mu la çok mu
Hayvan beğenmesi için boynik oldu boynunu salmaktan üstüne üstlük terk edildi heç olacak işmi bu
Güldüm bunaSonunda söyledi eşim gidemezmişiz hepimizi parçalarmış
Oo maşallah 5 saatte salon bitmişİyi geceler canlarıııımmm
Bu sabah geç kalkmış olmanın tembelliğiyle bir makina çamaşır atıp komşuma kahveye gittim :)
Eve döndüğümde saat 2 idi, eşimi aradım 7 den önce gelemem dedi, düşündüm ben beş saatte hem işlerimi yapıp hem yemeği de yetiştirir miyim diye :) bi deli cesareti geldi üzerime, çıkan çamaşırı astım ve düğmeye bastım:)
-Salondaki koltuk ve sandalye örtülerini yıkadım
-Detaylı bir toz aldım
-Tv ünitesindeki incik boncuk bibloları toplayıp bulaşık makinasının duş programına attım
-Kapısını sildim
-Sandalyelerin bacaklarını, koltukların ahşap kısımlarını ve sehpaları sildim
-Halısını süpürüp, sirkeli suyla parlattım
-Salondaki prizleri ve elektrik düğmelerini sildim
-Yerleri süpürüp elle sildim sıkı sıkı
-Evin kalanını süpürdüm ve sildim
-İki banyoyu da detaylı temizledim, yerlerini elle sildim
-Bir makina daha çamaşır yıkandı
-Mutfakta çöp kovasının olduğu dolabı temizledim
-Kaşıklığı boşaltıp temizledim
-Alt dolap kapaklarını sildim
-Akşam yemeği için ezo gelin çorba ve fırında palamut yaptım yanına da salata
-Üç komşumun boş tabaklarını iade etmek için ıslak kek yaptım kaç gündür aklımdaydı aradan çıktı
-Sofra kurdum, kaldırdım, mutfağı tekrar topladım
-Bir kaç parça ütüm vardı mutfaktan sonra onları hallettim
Nego salonda bir tek perdeler ve camlar kaldı, bir yardımcı alacaktım onlar için ama bulamadım haftaya başarırım inş salonda başka işim kalmadı, Allahtan çok sade benim salon ıvır zıvır işi yok.
Yarın 7 ay sonra ilk kez eşim Pazar günü evde, çok şükür hafta sonu iznine denk geldik. O yüzden kalpli kahvaltı takımıyla falan özel bir kahvaltı hazırlamak istiyorum. Patatesli yumurta, duble peynirli tava böreği ve menemen yapacağım nasipse sabah biraz erken kalkar hazırlarım inş. yarın mutfak toplama, yatak toplama ve yemek yapmak dışında bir iş yapmam sanırım, uzun zaman sonra ilk kez birlikte hafta sonu evdeyiz, biraz başbaşa tembelliği hak ettik :) hepinize iyi geceler Allah'a emanet olun güzel kadınlar
Yine umursama onun istediği de bu huzur kaçırmak. Oyununa gelme uyma ona.Der bacım öyle tiynetsiz biri işte. Duyunca beynimden alev fışkırdı resmen takmam umursamam diyordum da olmadı
Düşünüp bunaltma kendini su akar yolunu bulur can sağlığı olsun yeter ki.Odak noktalarını taşınırken yapacağım Nego ben. Eşim ev bakıyor gideceğimiz yerde. Galiba hafta içi taşınma işlerine başlayacağız.
Birkaç gün içinde bebekle nasıl toplanıp yerleşeceğim bilmiyorum. Düşündükçe strese giriyorum çünkü tek başıma yapmak zorunda kalacağım. Gideceğimiz evi eşim ben temizlerim taşınmadan önce dedi ama gidince nasıl bir manzara ile karşılaşacağım bilmiyorum. Muhtemelen aylarca temizlik yapmam gerekecek.
Hayırlısı olsun canım güvenlikli olanı tercih et.Konu actim canlar size zahmet bakarsaniz bilginiz varsa bir iki kelime yazarsaniz cok memnun olurum.
Thread 'Ev mi Konum mu ?' Ev mi Konum mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?