Bu çok lezzetli bilirimÇıkmıştır zaten ama yinede yazıyım pancarın dal kısmından yapiyoruzEki Görüntüle 3174826
Ohh eline sağlıkNegoo Negoo bir temizlik yapmışım bir temizlik ellerim açıldı dizlerim kıpkırmızı Bi ara hortumla cam yıkıyordum
Bu sayfada kim demişti yabancı bir site var hergun adım adım temizlik yapılıyor diye.
Galibaa
Bura ne güne duruyorGalibaagitmiş ama. Kendime değişiklik yapıp öyle biseyle ugrasicam kafayı yemiş olabilirim
Ay kızmaBura ne güne duruyor
Ahiretliğim ne işin var oralardaGalibaagitmiş ama. Kendime değişiklik yapıp öyle biseyle ugrasicam kafayı yemiş olabilirim
Allah kabul ettsinEki Görüntüle 3174863
Bende size günaydın mesajımı gitmişim dua topiğinde paylaşmışımmm gece yatarkenn
Yeni yıkanmış nevresimle uyuduğumu belli etmiyorum demi demişim size good morningler bana good nightler demişim bide
Evet çok güzeldi rengiYalnız kabağın renği
Eki Görüntüle 3174863
Bende size günaydın mesajımı gitmişim dua topiğinde paylaşmışımmm gece yatarkenn
Yeni yıkanmış nevresimle uyuduğumu belli etmiyorum demi demişim size good morningler bana good nightler demişim bide
Akşam izledim biraz. Kaşları savruldu cocuuunAktif Lora yalı çapkını tekrarı var şimdi bakıyorum Halis ne güzel tokat attı bay kaşa
Ohhhhh içimin yağları eridi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?