Düzenli Evimiz & Hayatımız

iki çocuğa bakmak zor kuzum ya Allah kolaylık versin
yalnız mi bakiyosun ikisine. bi destek olmayinca anne çok yipraniyo. abla olarak o da sıranın kendisine gelmesini bekliyodur. aklına gelmez ki annem dinlensin diye
Hem de çok zor. Allah'tan sakin bir çocuk. Daha 4 yaşında o da bebek yani..
Annem kaldı biraz gitti sonra,.
Böyle böyle büyüyücekler، Rabbim can sağlığı versin yeter ki ..

Osurma odasını derledim,topladım supurdum. Bulaşık yıkadım,yemek yapacam. Beyaz eşya silllllmedim napacaniz atacaniz mi beni aranidan
O kadar hakim değilsin konuya oturma yerine osurma yazmandan belli..

O kadar hakim değilsin konuya oturma yerine osurma yazmandan belli..
Zenginliğin böyle bir şey olduğunu şimdi sana anlatayım.Osurma odam bile varmış Ya valla utandım şimdi ya,caktirmayaydin ya ben gidiyim osurma odamda ağlayayım,bu utançla yaşayamam

Hem de çok zor. Allah'tan sakin bir çocuk. Daha 4 yaşında o da bebek yani..
Annem kaldı biraz gitti sonra,.
Böyle böyle büyüyücekler، Rabbim can sağlığı versin yeter ki ..

maşallah diyelim o zaman :) inşallah cabuk düzene girersiniz canım
ben ikinciyi yapsam senin gibi yalnız kalicam. bı yönden iyi karışan eden yok bi yandan zor kafani yastığa koyamiyosun ne iş bitiyo ne yorgunluk

yaz gelip dışarı cikmaya başlayınca baya rahatlarsin ama:)

mutfağı toparladim, çamaşır yikayip astim. firinimi temizledim, ekmek hamuru yoğurdum sekil verdim tepsi mayasını bekliyorum pisircem birazdan:) ekmek almaya üşenip de ekmek yapan kaç kişiyiz acaba firinda binanın altında ama oglanla dışarı çıkmak zulüm bu havada.

Osurma odasını derledim,topladım supurdum. Bulaşık yıkadım,yemek yapacam. Beyaz eşya silllllmedim napacaniz atacaniz mi beni aranidan
Kız Allah seni güldürdün beni
Zayıflama grubundan kibarca attıydılar beni nabayım eşimin haftasonu girince bozuyordum biraz onların kuralları ne yapabilirim ki yani yok canım atmazlar herhalde ben de tam bilmiyorum burdaki kuralları 2 gündür burdayım

Olmuş gibi temizlik yapacan dostumzyoksa pis diyolla

Olmuş gibi temizlik yapacan dostumzyoksa pis diyolla

benim kaynanam da sürekli temizlik yapıyo baksan su pis halimle daha temizim bence. en azından yer sildigim bezle tezgah silmiyorum. hanur yoğurdugim legene su koyup yer silmiyorum

şimdi pis var pis var. bence sen temiz ama enerji yetmezliği yasayan bi kadinsin

İy midemi bulattin kiz

Hamur leğeninde kilot da yıkıyorsa tamam oldu bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…