- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Hem de çok zor. Allah'tan sakin bir çocuk. Daha 4 yaşında o da bebek yani..iki çocuğa bakmak zor kuzum ya Allah kolaylık versin
yalnız mi bakiyosun ikisine. bi destek olmayinca anne çok yipraniyo. abla olarak o da sıranın kendisine gelmesini bekliyodur. aklına gelmez ki annem dinlensin diye
O kadar hakim değilsin konuyaOsurma odasını derledim,topladım supurdum. Bulaşık yıkadım,yemek yapacam. Beyaz eşya silllllmedimnapacaniz atacaniz mi beni aranidan
Zenginliğin böyle bir şey olduğunu şimdi sana anlatayım.Osurma odam bile varmışO kadar hakim değilsin konuyaoturma yerine osurma yazmandan belli..
Hayırdır canım inşallah❤❤❤ kendimi iyi hissetmiyorum dünden beri
Hem de çok zor. Allah'tan sakin bir çocuk. Daha 4 yaşında o da bebek yani..
Annem kaldı biraz gitti sonra,.
Böyle böyle büyüyücekler، Rabbim can sağlığı versin yeter ki ..
Atilsam beni atarlar kız ilk. O kadar tembelimOsurma odasını derledim,topladım supurdum. Bulaşık yıkadım,yemek yapacam. Beyaz eşya silllllmedimnapacaniz atacaniz mi beni aranidan
Kız Allah seni güldürdün beniOsurma odasını derledim,topladım supurdum. Bulaşık yıkadım,yemek yapacam. Beyaz eşya silllllmedimnapacaniz atacaniz mi beni aranidan
Kapisiriz bence,ev soğuk hava soğuk hiç birşey yapasim.yok alanAtilsam beni atarlar kız ilk. O kadar tembelim
Ev soğuksa iş olmaz ki canım ya. Sıkılma o zaman. Bir aya bahar gelir yaparsınKapisiriz bence,ev soğuk hava soğuk hiç birşey yapasim.yok alan
Olmuş gibi temizlik yapacan dostumzyoksa pis diyollaKız Allah seni güldürdün beni
Zayıflama grubundan kibarca attıydılar beninabayım eşimin haftasonu girince bozuyordum biraz onların kuralları ne yapabilirim ki yani yok canım atmazlar herhalde ben de tam bilmiyorum burdaki kuralları 2 gündür burdayım
Sesli güldümO kadar hakim değilsin konuyaoturma yerine osurma yazmandan belli..
Bı geleydi hayirsiyla.Ev soğuksa iş olmaz ki canım ya. Sıkılma o zaman. Bir aya bahar gelir yaparsın
Olmuş gibi temizlik yapacan dostumzyoksa pis diyolla
Az kaldı. On beş yirmi güne ısınmaya başlar. O zaman bizi kim tutar bilemiyorumBı geleydi hayirsiyla.
İy midemi bulattin kizbenim kaynanam da sürekli temizlik yapıyo baksansu pis halimle daha temizim bence. en azından yer sildigim bezle tezgah silmiyorum. hanur yoğurdugim legene su koyup yer silmiyorum
şimdi pis var pis var. bence sen temiz ama enerji yetmezliği yasayan bi kadinsin
Az kaldı. On beş yirmi güne ısınmaya başlar. O zaman bizi kim tutar bilemiyorum
Hamur leğeninde kilot da yıkıyorsa tamam oldu bu işbenim kaynanam da sürekli temizlik yapıyo baksansu pis halimle daha temizim bence. en azından yer sildigim bezle tezgah silmiyorum. hanur yoğurdugim legene su koyup yer silmiyorum
şimdi pis var pis var. bence sen temiz ama enerji yetmezliği yasayan bi kadinsin
İy midemi bulattin kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?