Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canımsın Temiz olmaya çalışan diyelim

Canımsın ♥Temiz olmaya çalışan diyelim

sen de cansin elbet bu halin de geçer. elinden geleni yaparsin. hava soguksa zaten bisey yapilmiyo terligin dediği gibi. birazcik güneş ciksin yavaş yavaş baslarsin:)

Uuuuuuuuu çok fena sesli güldüm aman Allahım

yaaa bu kadın da cok temiz geciniyo ama ben çok korkuyom tanimadigim insanların evinde bisey ikram edilince

bu manyak bide mutfak telini almış banyodaki tuvaletteki lavaboları ovmus kuzenin evinde. kuzen tesadüfen görmüş. sessizce atmış teli. bi daha da yalnız birakmamis evde

ben en çok temizlik yapandan değil de ben temizim diyenden korkuyorum bu psikolar yüzünden

sen de cansin elbet bu halin de geçer. elinden geleni yaparsin. hava soguksa zaten bisey yapilmiyo terligin dediği gibi. birazcik güneş ciksin yavaş yavaş baslarsin:)
Terlik dile gelmiş aman Yarabbiay kızlar çok güldüm ben son 10 dk dır ağlamayalım hep böyle mutlu olup gülelim ya yine depresyona girmek istemiyorum çok korkuyorum yine girerim diye

Ağzın ne diir gi. Tövbe

Uuuuu ları çoğaltcam şimdi ben de böyle insanların evinde bişey yemeye korkuyorum tanımadığım bir insanın evindeki hijyen kuralları nasıl bilemiyoruz aşure dağıtıyorlar Allah affetsin ben herkesinkini yemiyorum nabayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…