- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Hamur leğeninde kilot da yıkıyorsa tamam oldu bu iş
Bulatma kız.yani ama kaynanama sor samdan pis der hergun ev süpürmüyom diye. kendisi de temizlik hastası temizlik yapmadan duramaz
daha da bulandiririm da kiyamadim sana terlikcim
Canımsınbenim kaynanam da sürekli temizlik yapıyo baksansu pis halimle daha temizim bence. en azından yer sildigim bezle tezgah silmiyorum. hanur yoğurdugim legene su koyup yer silmiyorum
şimdi pis var pis var. bence sen temiz ama enerji yetmezliği yasayan bi kadinsin
Aboo sen yapaydın bir de 38 hafta gebe maşallah Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin canımBizim evdenperdeler yıkanıyor tabi ki ben yapmıyorum
Burda birinci oluruz hele bı havalar ısındı da girsunler bizi hey yavrum heyAz kaldı. On beş yirmi güne ısınmaya başlar. O zaman bizi kim tutar bilemiyorum
Ben banyoda bazen ileğende çamaşırlarımı yıkıyorumBulatma kız.Niloyatospikk de demiş don mon bı tuhaf oldum
Canımsın ♥Temiz olmaya çalışan diyelim
Fazla da acilmayak bayan x. Sonra çok pis cakilma bozulma oluyor. Yaşadım ordan biliyorumBurda birinci oluruz hele bı havalar ısındı da girsunler bizi hey yavrum hey
Uuuuuuuuu çok fena sesli güldüm aman Allahımonu kuzenimin kaynanasi yapmış yamutfak evyesinde çamaşır suyuyla külot islamis
Yüreğim hopladi kız. Başka bişey çıkacak diyeBen banyoda bazen ileğende çamaşırlarımı yıkıyorumama hamur leğeni değil tabi
Örnek ben bi çakıldım tam çakıkFazla da acilmayak bayan x. Sonra çok pis cakilma bozulma oluyor. Yaşadım ordan biliyorum
Olsun düzelir inşallah. Çok da kafaya takma. İki yaparsın miş olurÖrnek ben bi çakıldım tam çakıkbal dök yaladan cam önleri kuş p.. kundan mermer gözükmüyor
Uuuuuuuuu çok fena sesli güldüm aman Allahım
Terlik dile gelmiş aman Yarabbisen de cansinelbet bu halin de geçer. elinden geleni yaparsin. hava soguksa zaten bisey yapilmiyo terligin dediği gibi. birazcik güneş ciksin yavaş yavaş baslarsin:)
Ağzın ne diir gi. Tövbeyaaa bu kadın da cok temiz geciniyo amaben çok korkuyom tanimadigim insanların evinde bisey ikram edilince
bu manyak bide mutfak telini almış banyodaki tuvaletteki lavaboları ovmus kuzenin evinde. kuzen tesadüfen görmüş. sessizce atmış teli. bi daha da yalnız birakmamis evde
ben en çok temizlik yapandan değil de ben temizim diyenden korkuyorum bu psikolar yüzünden
Uuuuu ları çoğaltcam şimdi ben de böyle insanların evinde bişey yemeye korkuyorum tanımadığım bir insanın evindeki hijyen kuralları nasıl bilemiyoruz aşure dağıtıyorlar Allah affetsin ben herkesinkini yemiyorum nabayımyaaa bu kadın da cok temiz geciniyo amaben çok korkuyom tanimadigim insanların evinde bisey ikram edilince
bu manyak bide mutfak telini almış banyodaki tuvaletteki lavaboları ovmus kuzenin evinde. kuzen tesadüfen görmüş. sessizce atmış teli. bi daha da yalnız birakmamis evde
ben en çok temizlik yapandan değil de ben temizim diyenden korkuyorum bu psikolar yüzünden
Ne okucaksın nereye huuuBen kaçar okumalarim var kızlar
Midem kalktı yeminle yaUuuuu ları çoğaltcam şimdi ben de böyle insanların evinde bişey yemeye korkuyorum tanımadığım bir insanın evindeki hijyen kuralları nasıl bilemiyoruz aşure dağıtıyorlar Allah affetsin ben herkesinkini yemiyorum nabayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?