- 24 Aralık 2019
- 1.842
- 1.434
- 53
- 25
Amiin inşAllahYok geçti o dönem kızım 2buçuk yaşında siz de sağlıkla kavuşun inşallah
Tek gelinen el üstünde tutmaları lazım aslında ama bazı insanların patavatsızlık doğasında var3 senelik evliyim 1,5 senede nişanlı kaldım. Hiç böyle olmazdım. Afkursunlar der kendi bildiğimi okurdum herkesin yaptığı kendine bir de bunların yaşlılığı var derdim tek gelinim. Ama artık yeter diyor sabrım bir de çok iyi bir şeymiş gibi sabırlı insanım. Sabrım bitiyor sanırım. Bir de aramışlar az önce torunlarına ayakkabı alacaklarmış onu söylüyorlar. Hep böyleler şaka altında yapar ederler sonra bir şey yok gibi devam ederler.
Müzik değil de, rukye ayetleri var onu indirdim.. uyku süreçlerinde açık çok rahat ediyorum o zaman..bebekler huzursuzluğu hisseder ya delicim ondan huysuzlaniyodur.
ben muzikle uyutuyodum kolikti. bide saç kurutma makinesi sesine uyurdu. ses olduğu sürece uyanmazdi. ilk zamanlar kullandim ama sonra kendi kendine uyuyamaz diye düşünüp kesmistim. bi dene istersen belki uyur müzikle falan.
ama yorgunluk uykusuzluk insanı çok etkiliyo. inşallah uyursun eşin gelince
El üstünde tutulmak gibi bir derdim yok ama benden de uzak durmuyorlar. Ay neyse başım ağrıdan iyice çatlıcak.Tek gelinen el üstünde tutmaları lazım aslında ama bazı insanların patavatsızlık doğasında var
Amin cnmDoğru bu sefer de çok istiyor dimi öyle söylüyorlar öyle canları sağolsun Allahım her türlü kötülüklerden korusun onları da bizi de
Anlatma canım boşver takma kafana bak hasta olursun ben geçmişi taka taka psikolojik hasta oldum şimdiki aklım olsa asla takmazdım bak şimdi anksiyete panikatak depresyon hepsi varEl üstünde tutulmak gibi bir derdim yok ama benden de uzak durmuyorlar. Ay neyse başım ağrıdan iyice çatlıcak.
Bunlar triko gibi bozulmasın. En fazla 40 da yıkanır sanki. Nevresim de 60. Ayrı yikasan canımKızlar bu renkleri birlikte atsam olur mu acaba
Kuzum nevresimide 40 da yıkıycam da ben renk olarak biraz korktum karışır mı diye ama karışmaz heralde demiBunlar triko gibi bozulmasın. En fazla 40 da yıkanır sanki. Nevresim de 60. Ayrı yikasan canım
Yok karışmaz gibi canımKuzum nevresimide 40 da yıkıycam da ben renk olarak biraz korktum karışır mı diye ama karışmaz heralde demi
Tamam canım çok sağolYok karışmaz gibi canım
Müzik değil de, rukye ayetleri var onu indirdim.. uyku süreçlerinde açık çok rahat ediyorum o zaman..
Biraz uyuyayım dedim ama nerdeee kızım iki de bir anne anne daha çok ağrıyor başım..
Bide komple agrimaz, bugün sağ tarafım gözüme kadar vuruyor
Regli olunca haber et canım ben devam edeyim inşallah.Tamam canım deneyim inşallah
Daha yeni temizlendim canım 2 gün oluyorRegli olunca haber et canım ben devam edeyim inşallah.
Sağol canım benim☺Allah kabul etsin ibadetini ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?