- 24 Aralık 2019
- 1.842
- 1.434
- 53
- 25
Benim de öyle bide mide bulatımın baya arttığı Bi dönemdeyim yemek görmeye bile dayanamıyorum kokusuna falan yapıcam artık bişeyGeleneksel yemeğimiz olan makarnaaaaaa canım hiçbir şey yapmak istemiyor başım ağrıyor.
Ooo maşallah canım. Benim hiç işim bitmiyor vallahiDün sorma işe bi kaptırdım bir de komşu cenazesi vardı dün müsait olamadım canım ya bugün burdayım sabah işleri hallettim iş yok şimdi
Böyle zamanlarda peynir ekmek kurtarır. Kokusuz Hem de kalsiyum var.Benim de öyle bide mide bulatımın baya arttığı Bi dönemdeyim yemek görmeye bile dayanamıyorum kokusuna falan yapıcam artık bişey
İçinden ağlamak geliyorsa ağla canım rahatlarsın ben öyle yapıyordum sizin topik iyi geldi bana biraz bikaç gündür iş yapıyorum ama iç sıkıntısı illaki oluyor işte hiçbir iş yapmak istememek yatmakNe güzel ödevler böyle çok olunca hepsini yapasım geliyorsonra zayıf halka olduğumu hatırlıyorum. Ama bugün içimde yine bir sıkıntı var bu saat oldu sadece yatakları topladım. Kahvaltı yapıcam canım istemiyor. Canım ağlamak istiyor.
Benim de bitmedi aslında misafir odasında balkon kapısından giren tozlar kanepe altına gitmiş daha onu çekip silmedim nasıl toz aman Allahım dursun bakalım bi ara yaparım mutfak batıktı bikaç gündür orayı yaptım darısı buzdolabına bi o kaldıOoo maşallah canım. Benim hiç işim bitmiyor vallahi
Bimden mantı aldım sıkışınca onu yapiyom. Bimden işkembe almıştım onu yapacam yanına da az biraz tantunim var günü kurtarirKızlar bugün ne yemek yapıyorsunuz ben kararsızım belki siz fikir vermiş olursunuz
İnşirah okusan canım 100un üstündeBenim de bitmedi aslında misafir odasında balkon kapısından giren tozlar kanepe altına gitmiş daha onu çekip silmedim nasıl toz aman Allahım dursun bakalım bi ara yaparım mutfak batıktı bikaç gündür orayı yaptım darısı buzdolabına bi o kaldı
Bi kalıp peyniri 4 günde bitiriyordum son ayda o ne yemekti öyleBöyle zamanlarda peynir ekmek kurtarır. Kokusuz Hem de kalsiyum var.
Okuyorum onu sürekli zaten okumasam Allah korusun daha kötü olurumİnşirah okusan canım 100un üstünde
İlk gün yüzün üstünde sonra hergun 70 düzenli 21 gün devam edebilsen.Okuyorum onu sürekli zaten okumasam Allah korusun daha kötü olurum
İstifra etmiyorsan şükret canım ben az istifra etmedim en son hastaneye yatırılırken serum takarlarken kan şekeri düşüp bayılmıştımBenim de öyle bide mide bulatımın baya arttığı Bi dönemdeyim yemek görmeye bile dayanamıyorum kokusuna falan yapıcam artık bişey
Aynen öyleBöyle zamanlarda peynir ekmek kurtarır. Kokusuz Hem de kalsiyum var.
Tamam canım deneyim inşallahİlk gün yüzün üstünde sonra hergun 70 düzenli 21 gün devam edebilsen.
Afiyet olsun şimdidenBimden mantı aldım sıkışınca onu yapiyom. Bimden işkembe almıştım onu yapacam yanına da az biraz tantunim var günü kurtarir
Yaa ay Allah korusun hamilemisiniz şuanİstifra etmiyorsan şükret canım ben az istifra etmedim en son hastaneye yatırılırken serum takarlarken kan şekeri düşüp bayılmıştım
Bim sağolsun valla. Bimi seviyom hep beni kurtarıyorAfiyet olsun şimdiden
3 senelik evliyim 1,5 senede nişanlı kaldım. Hiç böyle olmazdım. Afkursunlar der kendi bildiğimi okurdum herkesin yaptığı kendine bir de bunların yaşlılığı var derdim tek gelinim. Ama artık yeter diyor sabrım bir de çok iyi bir şeymiş gibi sabırlı insanım. Sabrım bitiyor sanırım. Bir de aramışlar az önce torunlarına ayakkabı alacaklarmış onu söylüyorlar. Hep böyleler şaka altında yapar ederler sonra bir şey yok gibi devam ederler.İçinden ağlamak geliyorsa ağla canım rahatlarsın ben öyle yapıyordum sizin topik iyi geldi bana biraz bikaç gündür iş yapıyorum ama iç sıkıntısı illaki oluyor işte hiçbir iş yapmak istememek yatmak
Bir şey olmaz. Sular azalmış zaten israf etmemeye çalışıyorum bende. 30 derecede yıkarsan inş bir şey olmaz.Kızlar bu renkleri birlikte atsam olur mu acaba
Yok geçti o dönem kızım 2buçuk yaşında siz de sağlıkla kavuşun inşallahYaa ay Allah korusun hamilemisiniz şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?