Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tasarruflu kadınmış her ise ayrı eşya mi alsın

kemoterapi almaya basladi ya kilolu.bir kadindi yuzu cokmus sararmis onceden daha iyidi

Tövbeler olsun,ben bu ekmekten sonrabu topigi bırakırım. Bu citaya ulasamam asla

o kadar da basit ki mutfağa üç kez gitmen gerekiyo sadece:) bence pes etmeekmekten başla

tarifi izlediğim videoyu atarim istersen hemen:)

Düşündüm de öyle hayat daha güzel ya Mutfağın çamaşır suyunu bile ayırıyoruz
Oha kız bana da mi pis diyolla acaba, banyoyu sogukta yikayamiyorum, süpürgeye çekip, viledayla siliyorum ama bak oranın biledi pastası ojeyle boyalı karışmasın diye

ben de viledayla temizliyorum duşakabin var çünkü su sizarsa diye cesaret edemedim yikamaya dolaplar falan da sabit

ona rağmen alt kattakiler su sızıyo diye geldiler kapıya tesisatçı çağırmak zorunda kaldık boşu boşuna:)

yurdumda orta yaşlı kadınların hepsi en temiz kendisi saniyo sendrom katkisinda bulunacaklar litarature

Canım inşallah geçer bu günlerinizde. Annen yeniden kilo alır yine hayata başlar. Geçecek yürekten inanıyorum
insallah canim ya Allah razi olsun . gogsunu tamamen almislardi geriye kalan ihtimal de olsa minik.parcalar sacilmis.vucuduna suresi var en azindan biraz o rahatlatiyor

Bı içim gitmedi değil aslında. Kanıma girme şamdan,yatmak en güzeli evet

bana uyarsan yandin zaten
bak ekmek almaya usendim. fırın temizleyip ekmek yapmak daha yapılası geldi

kendi kendimi yorup çok yoruldum diye agliyom buralarda hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…