Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nego geçmiş olsun canim

Sana bir şey sorcam bu mikrofiber bezleri sen neyle temizliyorsun? benim eski bezi Ben sıvı sabun veya beyaz sabunla yıkıyordum elimde bunu neyle yıkayabilirim beyaz sabun bozar mı ki?
Bulaşık deterjanı yeterli oluyor canım.

Yaaa iyi oldu bunu gördüğüm elimdeki stoklar bitince alayım diyordum mintax dan

Canlarrr şimdi oturdum sabahtan beri
Yemeğe de eltim geliyor .. ama benim oda hariç herşeyi hallettim
Mutfak toplandı bulasik Makinesi çalıştırıldı eşim boşalttı
Kuruyan camasirlsr katlandı yerleştirildi
Balkonlarim cami silindi halısı kaldırıldı yerleri süpüruldu silindi
Tüm camlar silindi
Perdeleri yıkandı
Tavuk yemegi yapıldı
Yerler silindi
Koltuklar süpüruldu arkaları silindi
Diş kapı dahil hepsi silindi
Klozet lavabo yıkandı yerler elle silindi
Havlusu paspasi değişti banyo paspasi yıkandı asıldı
Halılar kaldırıldı yerler silindi toz alındı
Şimdi de renkli ve beyaz çamaşırlar yıkancak asilcak
Bı tek benjm oda kaldı ... O da yarına artık..
Bilmeden ödevi de yapmışım
Evim misss olduuu
..,..
Hadi ben gider çamaşır atmaya

Ben finish alıyorum daha ucuz fairy e göre hemde memnunum.birde kullandiginiz makine hangi markayi öneriyorda onu alip kullanin

Gercekten burada herkes vestel kullaniyor
gurur duyuyorlar cünkü ben cevremde hic vestelden memnun olan gormedim mesela annemler de 54 inch tv var degisteremediler de yapilmiyor da entube halde devam ediyor tv

Yaaa iyi oldu bunu gördüğüm elimdeki stoklar bitince alayım diyordum mintax dan
Ben almıştım benim makine de etkili değil maalesef çok kötüydü.Beko makinem.
Benim faiyr yada pril gold finis Quantum da olabilir bunlardan başkası etkili değil.
Bu arada zamanla bulaşıkları kötü yapabiliyor aklınızda olsun.Bimin ki öyleydi mesela. Bardakları mahvetmişti.

gurur duyuyorlar cünkü ben cevremde hic vestelden memnun olan gormedim mesela annemler de 54 inch tv var degisteremediler de yapilmiyor da entube halde devam ediyor tv
Bizim tv ye oğlan su sıkmıştı yapılamadı Bekoydu.
Grundig aldı eşim ben vestel al demiştim ama fena değil.
Abimlerin tv vestel 7,8 yıllık maşallah sorunsuz kullanıyorlar.

Bizim tv ye oğlan su sıkmıştı yapılamadı Bekoydu.
Grundig aldı eşim ben vestel al demiştim ama fena değil.
Abimlerin tv vestel 7,8 yıllık maşallah sorunsuz kullanıyorlar.
ya beyaz esya da sans isi iste ...mesela bir ara vestel tvlerde yazilim sorunu vardi annemlerinki de ondan .
kendi kendjne kilitleniyor bazen kanal degistiriyor

kocaman cok net tv ama basina buyruk

Canlarrr şimdi oturdum sabahtan beri
Yemeğe de eltim geliyor .. ama benim oda hariç herşeyi hallettim
Canim masallah nazar değmesin her gün yoğun iş yapıyorsun bu enerjinin sırrı neyse bana da ver Ben bi gün yapıp 3 gün kendime izin veriyorum da

Süre ayni, sadece derece farkli suyun isinma derecesi bu denli etkiler mi ki
Isıtma yükseldikçe olunca elektrik daha çok yakıyor.
70 derece daha çok elektrik yakar.
Kettle, fırın elektrik çok yakıyor diye biliyorum.
Klimayı şimdi ısınmak için açıyoruz yaz ayından belki daha çok yakıyordur yaza kadar çok zam gelirde o yüzden karşılaştırma yapamıyorum.
Mesela fırın ısınınca ben yapmak istediklerimi aynı günde yapıyorum bazen.
Açmışken kurabiye, poğaça aynı gün yaptım iyi olur çabuk pişiyor 2. yapılan şey.

+++
Çamaşır yıkadım astim
Evi viledaladim
Yemek yaptım
Mutfağı topladim
Temiz bulasik makinesini yerleştirdim
Çay demledim

Bugün gerçekten çok yoruldum ama her yer tertemiz oldu. Yarin da kalan limonlari sıkıp buzluga atarim bır de giyinme odasını hallederim artık.

ya beyaz esya da sans isi iste ...mesela bir ara vestel tvlerde yazilim sorunu vardi annemlerinki de ondan .
kendi kendjne kilitleniyor bazen kanal degistiriyor

kocaman cok net tv ama basina buyruk
Off tamamen şans işi cidden bende bulaşık makinesinden çok memnun değilim.Şimdilik yine idare eder yıkıyor şükürler olsun 2,3 defa arıza verdi kötü yıkıyordu.Hiç sıkıştırma yapmıyorum kaliteli deterjan kullanıyorum öyle çözüm buldum.Olmazsa olmaz yaa makinada elimiz ayağımız.
Bi kadın icat etmiş fen dersinde araştırma yapmıştım.
İlk evde parti yapıyor bulaşıkları makineye atıyor bulaşıklar kırılıyor 2.de tamam oluyor makineyi icat ediyor. Müslüman değil tabi ki yabancı Joseph diye biriydi sanırım.
Bizim klima arçelik altus aldılar eşimin ailesi ben beğendim çok benziyorlar belki iç motoru parçalarında kalite farkı vardır ama sorunsuz kullanıyorlar.Altusa da şans verilir bence.

Canim masallah nazar değmesin her gün yoğun iş yapıyorsun bu enerjinin sırrı neyse bana da ver Ben bi gün yapıp 3 gün kendime izin veriyorum da
Aynısını söyleyecektim ama Tubismavis
Tubişime nazar etmim diye sustum yazmadım.
Bugün o kadar yoruldum ki felç olmuş yatıyorum sabaha da erken kalkamam mesela heryerim ağrır kesin.

Yaa öyle mi bende finish quantum kullanıyorum senelerdir memnunum ama fiyatlar malum

Bugun cok planim vardi ama az bir is yapabildim, reglim bir turlu sökülmuyor sinirim tepemde, belki diye gebelik testi yaptim negatif hayata cok kizginim cidden herkesin bu kadar kolay ulastigi sey icin yillarca beklemekten, doktor kapisinda yatmaktan yıldım usandim.artik dua etmek bile gelmiyor içimden

Slm kizlar
Kahvaltı yapildi toplandi
2mak.cam.katladim yerlestirdim
Koltuk örtüleri yıkandi astim
Nevresimler yikandi astim
Oğlan odasinin seklini değiştirdi cok az yardim ettim kardeşiyle yapıtlar
Ocagi sildim yemek yaptim bezelye ve pilav
Peynirli pogaca yaptim
Ön balkonu yikadim mermerlerini sildim
Evi süpurdüm sildim
Kızi yıkadim saclarini kuruttum
Mutfak defalarca toplandi mak.calistirdim
Sofralar çirpıldı.yarının islerini kolayladim. Yarın pazar var kizin kursuna götur getir.esim 3ye gidiyor yemek hazirla
Ay hic oturmadım simdi uzandim bi uykum geldiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…