Bulaşık deterjanı yeterli oluyor canım.Nego geçmiş olsun canim
Sana bir şey sorcam bu mikrofiber bezleri sen neyle temizliyorsun? benim eski bezi Ben sıvı sabun veya beyaz sabunla yıkıyordum elimde bunu neyle yıkayabilirim beyaz sabun bozar mı ki?
Yaaa iyi oldu bunu gördüğüm elimdeki stoklar bitince alayım diyordum mintax danKizlar mintax i hanginiz önermişti bilmiyorum da resmen hayatim.kurtuldu.fairy e 1 tanlete 4 tl vermek vallahi akil kari degil. Aldim mintax sadece 50 derece degil 70 te calistiriyorum kirlileri. Mis gibi cikti valla maşallah diyim. Gittim hemen 4 paket aldim stok yaptim
Yarı yarıya az. Amma velakin 17.00-22.00 arasında da 2 katı tarifene kadar farkeder ki
Abimde çok harcıyor çekin diyorya bu hani sarj aletleri fis te kaliyor ya o bile elektrik harcamiyormus harciyormusta 3-4 ayda bir saat ampul yanmasi kadar ancabunlari soyleyen de esim tabi
gurur duyuyorlar cünkü ben cevremde hic vestelden memnun olan gormedim mesela annemler de 54 inch tv var degisteremediler de yapilmiyor da entube halde devam ediyor tvBen finish alıyorum daha ucuz fairy e göre hemde memnunum.birde kullandiginiz makine hangi markayi öneriyorda onu alip kullanin
Gercekten burada herkes vestel kullaniyor
abin neciAbimde çok harcıyor çekin diyoreşinle zıt gidiyorlar
Elektrik dağıtım şirketinde çalışıyor medaştaabin neci
Ben almıştım benim makine de etkili değil maalesef çok kötüydü.Beko makinem.Yaaa iyi oldu bunu gördüğüm elimdeki stoklar bitince alayım diyordum mintax dan
he demistinElektrik dağıtım şirketinde çalışıyor medaşta
Bizim tv ye oğlan su sıkmıştı yapılamadı Bekoydu.gurur duyuyorlar cünkü ben cevremde hic vestelden memnun olan gormedim mesela annemler de 54 inch tv var degisteremediler de yapilmiyor da entube halde devam ediyor tv
ya beyaz esya da sans isi iste ...mesela bir ara vestel tvlerde yazilim sorunu vardi annemlerinki de ondan .Bizim tv ye oğlan su sıkmıştı yapılamadı Bekoydu.
Grundig aldı eşim ben vestel al demiştim ama fena değil.
Abimlerin tv vestel 7,8 yıllık maşallah sorunsuz kullanıyorlar.
Canim masallah nazar değmesin her gün yoğun iş yapıyorsun bu enerjinin sırrı neyse bana da verCanlarrr şimdi oturdum sabahtan beri
Yemeğe de eltim geliyor .. ama benim oda hariç herşeyi hallettim
Isıtma yükseldikçe olunca elektrik daha çok yakıyor.Süre ayni, sadece derece farkli suyun isinma derecesi bu denli etkiler mi ki
+++Yatağı topladım
Sonra geri bozdum nevresimi degistirdim
Evi havalandirdim
Salondaki dokuntuleri toparladım
Koltuk ortülerini çarptım, serdim
Salonun tozunu aldım
Salonu supurttüm
Yatak odasinin tozunu aldim
Camlarını sildim
Batttaniyeyi fircaladim cok saç falan birikiyor
Yatak odasını süpürttum
Kahveli pasta yaptım dolaba attim ama mutfagi toplamadim
Mutfağı supurttum
Tuvaleti, lavaboyu çamaşır suladim
Banyodaki dolaplarin beyaz eşyaların tozunu aldım
Çamaşır makinesini iç dış sildim
Paspaslari cirptim
Mutfagin halisini ve paspaslari makineye attim
Şimdi kahve içiyorum, kalan isler;
Giyinme odasını toparlicam
Banyonun yerlerini elimle silcem
Mutfağı toplucam yemek yapcam(kurutulmus taze fasulye kavurmasi, domatesli makarna)
Bir de ders caliscam artık spora halim kalmadi
Off tamamen şans işi cidden bende bulaşık makinesinden çok memnun değilim.Şimdilik yine idare eder yıkıyor şükürler olsun 2,3 defa arıza verdi kötü yıkıyordu.Hiç sıkıştırma yapmıyorum kaliteli deterjan kullanıyorum öyle çözüm buldum.Olmazsa olmaz yaa makinada elimiz ayağımız.ya beyaz esya da sans isi iste ...mesela bir ara vestel tvlerde yazilim sorunu vardi annemlerinki de ondan .
kendi kendjne kilitleniyor bazen kanal degistiriyor
kocaman cok net tv ama basina buyruk
Aynısını söyleyecektim amaCanim masallah nazar değmesin her gün yoğun iş yapıyorsun bu enerjinin sırrı neyse bana da verBen bi gün yapıp 3 gün kendime izin veriyorum da
Yaa öyle mi bende finish quantum kullanıyorum senelerdir memnunum ama fiyatlar malumBen almıştım benim makine de etkili değil maalesef çok kötüydü.Beko makinem.
Benim faiyr yada pril gold finis Quantum da olabilir bunlardan başkası etkili değil.
Bu arada zamanla bulaşıkları kötü yapabiliyor aklınızda olsun.Bimin ki öyleydi mesela. Bardakları mahvetmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?