Fazla yükseltmişim çitayıDün epeyce iş yaptım bugün de aynı performansı gösterebilirim umarım
Buzdolabını detaylı temizlemek
Mutfak masa sandalyesini silmek
Kızımın dolabıyla bazasını temizlemek
Vestiyeri iç dış silip düzenlemek
Bir de birkaç parça ütü var onları kaldırmak
Rabbi yessirimi okuyup kalkıyorum günaydın herkese
Canim işte herkesin bi sınavi var.olmayan yok diye uzülüyor.olan da dertleri sıkıntısı bitmiyor.dün ben oğlum yüzunden ağladim beni üzmüstü.ama çocuğum olmasaydi yok diye ağlardim eminim.Bugun cok planim vardi ama az bir is yapabildim, reglim bir turlu sökülmuyor sinirim tepemde, belki diye gebelik testi yaptim negatifhayata cok kizginim cidden herkesin bu kadar kolay ulastigi sey icin yillarca beklemekten, doktor kapisinda yatmaktan yıldım usandim.artik dua etmek bile gelmiyor içimden
Hemşirem imtihan dünyasıBugun cok planim vardi ama az bir is yapabildim, reglim bir turlu sökülmuyor sinirim tepemde, belki diye gebelik testi yaptim negatifhayata cok kizginim cidden herkesin bu kadar kolay ulastigi sey icin yillarca beklemekten, doktor kapisinda yatmaktan yıldım usandim.artik dua etmek bile gelmiyor içimden
Ben fairy platinium plus kullanıyorum 3 yildir. Hala 2 paket stogum var. Mintax ile bariz bir farki yok. Benim makinam beko ve cok memnunum. Yengem de 4 senedir kullaniyorum bende memnun kaldim diyordu. Bana beko servisi tuz cizer bardaklari atmayin demisti 3 yildir da tuzsuz parlaticisiz kullanıyorum. Sanirim makinayla alakali.Ben almıştım benim makine de etkili değil maalesef çok kötüydü.Beko makinem.
Benim faiyr yada pril gold finis Quantum da olabilir bunlardan başkası etkili değil.
Bu arada zamanla bulaşıkları kötü yapabiliyor aklınızda olsun.Bimin ki öyleydi mesela. Bardakları mahvetmişti.
Benimde oyle ama ben ne parlatici ne tuz kullanmiyom sadece tablet
Hemsirem seni çok iyi anlıyorum kendini hırpalama 19 yıllık tecrübe ile yazıyorum. sakın dua etmekten vazgeçme dua insanı rahatlatır. Tevekkül et vardır bir hayr de. Güzel kalbinden öpüyorumBugun cok planim vardi ama az bir is yapabildim, reglim bir turlu sökülmuyor sinirim tepemde, belki diye gebelik testi yaptim negatifhayata cok kizginim cidden herkesin bu kadar kolay ulastigi sey icin yillarca beklemekten, doktor kapisinda yatmaktan yıldım usandim.artik dua etmek bile gelmiyor içimden
Canim işte herkesin bi sınavi var.olmayan yok diye uzülüyor.olan da dertleri sıkıntısı bitmiyor.dün ben oğlum yüzunden ağladim beni üzmüstü.ama çocuğum olmasaydi yok diye ağlardim eminim.
Çok yorulduğun belli.herkesin kolay ulaştıği sey aslında Rabbim in ol dediği. Yoksa bizlik bise yok.hepimiz aciziz.
Hersey ama hersey sınav .baska hic bise degil
Hemşirem imtihan dünyası
Seni anlayabiliyorum ben de anne olmadan önce böyle yılgındım neden benim olmuyor vs diye çok taktım kafama,1 yıl kadar yaşadım o süreci. Ben her korunmasız ilişkide çocuk olabilir sanıyordum, öyle cahildim..........
Sen ne zamandır bekleyiştesin ne gibi tedaviler gördün bilemiyorum ama umudunu kesme. Allahım sana da nasip edecektir. Demekki var bir zamanı. Üzülme yaa valla sarılasım geliyor...
Onca tedaviler dualar beklentiler hepsi bosa çıkıyor. Arkadaslarima bakiyorum hepsi ailesini kurmus biz hala yarimiz sanki. Evet bu da bir sinav ama nebiliyim iste cok yoruldum yiprandimHemsirem seni çok iyi anlıyorum kendini hırpalama 19 yıllık tecrübe ile yazıyorum. sakın dua etmekten vazgeçme dua insanı rahatlatır. Tevekkül et vardır bir hayr de. Güzel kalbinden öpüyorum
Ama canim bana servisi kullanma demisti 3 senedir kullanmiyordum tekrar mi kullanayim acaba .Tuz mutlaka kullan Jes , tuz suyu yumuşatıp çizilmeyi engellemek için, geçenlerde bende değiştirdim deterjanımı, Fairy platinumdan finish e geçtim. Makinanın tuzunu doldurdum ve en yüksek ayara aldım benim makinada tuzun ayarı var, pırıl pırıl çıkıyor bulaşıklar, buğulu bardaklar bile düzeldi
Nego geçmiş olsun canim
Sana bir şey sorcam bu mikrofiber bezleri sen neyle temizliyorsun? benim eski bezi Ben sıvı sabun veya beyaz sabunla yıkıyordum elimde bunu neyle yıkayabilirim beyaz sabun bozar mı ki?
Dünde ben öyleydim bugün dinlenmeye çalıştım hava kapalıydı ya ruhum daraldı benimdeYoğun ve kalabalık bir misafir ağırlama günü geçirdim giremedim de bugün nasılsınız
Canim benim allah en kisa surede nasip etsin inşallah.Bugun cok planim vardi ama az bir is yapabildim, reglim bir turlu sökülmuyor sinirim tepemde, belki diye gebelik testi yaptim negatifhayata cok kizginim cidden herkesin bu kadar kolay ulastigi sey icin yillarca beklemekten, doktor kapisinda yatmaktan yıldım usandim.artik dua etmek bile gelmiyor içimden
Güzel günler yakın be canomOnca tedaviler dualar beklentiler hepsi bosa çıkıyor. Arkadaslarima bakiyorum hepsi ailesini kurmus biz hala yarimiz sanki. Evet bu da bir sinav ama nebiliyim iste cok yoruldum yiprandim
Geçmiş olsun jesikoCanim benim allah en kisa surede nasip etsin inşallah.ne olur beni yanlış anlama ama imtihan ulaşınca da bitmiyor ki. Allahin verdiği de vermediği de imtihan derler ya tam o noktadayiz. Şimdi hasta cigerleri sökülecek gibi oksuruyor. Benim içim parçalanıyor. Ne yapayim bilmiyorum. Burnunu aciyor zeytinyagi iciriyorum ara ara o kadar. Hani ne bileyim bir ömür ya koca bir ömür hep yürek agizda gezmek bu annelik.
Sagol canim.Geçmiş olsun jesiko
Kombiyi sormaya girmiştim sana. Bakım yapıldı mı filtreye falan ısınıyor mu petekler
Aaa bide bak bugün ne gördüm. Gerçekten de bazı illerde yokmuş tamamen kalkmamış yani bizimki devam ediyor mesela
Eki Görüntüle 3188570
Hayır hemşire, yarım falan değilsiniz.Onca tedaviler dualar beklentiler hepsi bosa çıkıyor. Arkadaslarima bakiyorum hepsi ailesini kurmus biz hala yarimiz sanki. Evet bu da bir sinav ama nebiliyim iste cok yoruldum yiprandim
Bugun cok planim vardi ama az bir is yapabildim, reglim bir turlu sökülmuyor sinirim tepemde, belki diye gebelik testi yaptim negatifhayata cok kizginim cidden herkesin bu kadar kolay ulastigi sey icin yillarca beklemekten, doktor kapisinda yatmaktan yıldım usandim.artik dua etmek bile gelmiyor içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?