Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi akşamlar güzel kadınlar

İşlerimi hallettim geldim, yoruldum ama ev mis

Öğlen buraya yazdıktan sonra bismillah dedim buzdolabında eşimin aldığı bir torba karalahana vardı o kadar çok almış ki hepsi yıkadım bir kısmını yemeklik doğradım pişiyor şu an, büyükleri haşladım dolma için, saplarını da ayrıca haşlayıp kahvaltıya tava yaptım
Yatak odasını topladım
Komple toz aldım
Cam önlerini sildim
Çiçeklere vitamin almıştım onları verdim
Dün yıkanan çamaşırları toplayıp kaldırdım
Bir kaç parça ütüyü hallettim
Yerleri süpürüp sildim
Mutfak halısını yıkadım
Banyo halılarını yıkadım
Koltukları süpürüp tozunu aldım
Şimdi en son nevresimler yıkanıyor

Yoruldum ve acıktım, nasipse lahanadan yiyeceğim ve çay keyfi yapacağım, birazda dizi izlerim. Eşim gece geç gelecek o yokken biraz dinlenmek istiyorum, hepinize güzel bir akşam diliyorum

Fazla yükseltmişim çitayı gerçi bi ara kısır-kek perileri gelmeseydi bitirebilirmişim de yoruldum daha bugünlük yeter vestiyerin yan raflarını silip temizleyip düzenledim içi kaldı bi tek bir de ütü yapamadım neyse ki az yarın hallederim artık
Portakallı damla çikilatalı kekim var kusur kalmadı malesef çekirdek de var çayını alan gelsin buyrun efenim

Canim işte herkesin bi sınavi var.olmayan yok diye uzülüyor.olan da dertleri sıkıntısı bitmiyor.dün ben oğlum yüzunden ağladim beni üzmüstü.ama çocuğum olmasaydi yok diye ağlardim eminim.
Çok yorulduğun belli.herkesin kolay ulaştıği sey aslında Rabbim in ol dediği. Yoksa bizlik bise yok.hepimiz aciziz.
Hersey ama hersey sınav .baska hic bise degil

Hemşirem imtihan dünyası
Seni anlayabiliyorum ben de anne olmadan önce böyle yılgındım neden benim olmuyor vs diye çok taktım kafama,1 yıl kadar yaşadım o süreci. Ben her korunmasız ilişkide çocuk olabilir sanıyordum, öyle cahildim..........
Sen ne zamandır bekleyiştesin ne gibi tedaviler gördün bilemiyorum ama umudunu kesme. Allahım sana da nasip edecektir. Demekki var bir zamanı. Üzülme yaa valla sarılasım geliyor...

Ben fairy platinium plus kullanıyorum 3 yildir. Hala 2 paket stogum var. Mintax ile bariz bir farki yok. Benim makinam beko ve cok memnunum. Yengem de 4 senedir kullaniyorum bende memnun kaldim diyordu. Bana beko servisi tuz cizer bardaklari atmayin demisti 3 yildir da tuzsuz parlaticisiz kullanıyorum. Sanirim makinayla alakali.

Benimde oyle ama ben ne parlatici ne tuz kullanmiyom sadece tablet

Tuz mutlaka kullan Jes , tuz suyu yumuşatıp çizilmeyi engellemek için, geçenlerde bende değiştirdim deterjanımı, Fairy platinumdan finish e geçtim. Makinanın tuzunu doldurdum ve en yüksek ayara aldım benim makinada tuzun ayarı var, pırıl pırıl çıkıyor bulaşıklar, buğulu bardaklar bile düzeldi

Bugun:
Sabah herkes geç kalktı.
Sabah işleri, geç kahvaltı.
Mutfak temizlendi.
Çamaşır yıkandı, nevresimler yıkandı.
Çocukları sinemaya, oyun alanlarına vs götürdüğümüz sadece avmde gezdiğimiz bir gün oldu.
Yemeği de dışarda hallettik.
Geldim sıcacık salep içtim.
Çocuklar yatar birazdan da çay içer masterchef e bakarım.
Çamaşır ödevini şimdi alıyorum

Sizleri hızlı okudum,sonra detaylı bakıciim inşallah

Hemsirem seni çok iyi anlıyorum kendini hırpalama 19 yıllık tecrübe ile yazıyorum. sakın dua etmekten vazgeçme dua insanı rahatlatır. Tevekkül et vardır bir hayr de. Güzel kalbinden öpüyorum

Hemsirem seni çok iyi anlıyorum kendini hırpalama 19 yıllık tecrübe ile yazıyorum. sakın dua etmekten vazgeçme dua insanı rahatlatır. Tevekkül et vardır bir hayr de. Güzel kalbinden öpüyorum
Onca tedaviler dualar beklentiler hepsi bosa çıkıyor. Arkadaslarima bakiyorum hepsi ailesini kurmus biz hala yarimiz sanki. Evet bu da bir sinav ama nebiliyim iste cok yoruldum yiprandim

Ama canim bana servisi kullanma demisti 3 senedir kullanmiyordum tekrar mi kullanayim acaba .

Nego geçmiş olsun canim

Sana bir şey sorcam bu mikrofiber bezleri sen neyle temizliyorsun? benim eski bezi Ben sıvı sabun veya beyaz sabunla yıkıyordum elimde bunu neyle yıkayabilirim beyaz sabun bozar mı ki?

En bozmayan zaten beyaz sabun kir akmayana kadar onunla yıkayıp asıyorum.
Bi tanesini cam suyuna soktum sonra da makineye attım temizlenir diye bi hoş oldu

Canim benim allah en kisa surede nasip etsin inşallah. ne olur beni yanlış anlama ama imtihan ulaşınca da bitmiyor ki. Allahin verdiği de vermediği de imtihan derler ya tam o noktadayiz. Şimdi hasta cigerleri sökülecek gibi oksuruyor. Benim içim parçalanıyor. Ne yapayim bilmiyorum. Burnunu aciyor zeytinyagi iciriyorum ara ara o kadar. Hani ne bileyim bir ömür ya koca bir ömür hep yürek agizda gezmek bu annelik.

Geçmiş olsun jesiko

Kombiyi sormaya girmiştim sana. Bakım yapıldı mı filtreye falan ısınıyor mu petekler

Aaa bide bak bugün ne gördüm. Gerçekten de bazı illerde yokmuş tamamen kalkmamış yani bizimki devam ediyor mesela

Sagol canim.

Yoktan yere yaptirdik o asiyi allah bunlari nasil biliyorsa oyle yapsin.

1 yaş asisini da yaptirdigima pismanim. 10 gun gecmedi cocugun bagisikligi zayifladi ruh gibi gezdi ortada.

Benim için aşı defteri kapandi artik. Asla koruyuculugu oldugunu dusunmuyorum sadece ozel asilara guveniyorum oda parayla. Bedava olsa onda da vardır bir hinlik deddim.

Ben bu ulkenin saglik personeline de güvenmiyorum kendi cocuguna asi yaptirmayip prim için elalemi darlayan hemsireleri de allaha havale ediyorum.

Onca tedaviler dualar beklentiler hepsi bosa çıkıyor. Arkadaslarima bakiyorum hepsi ailesini kurmus biz hala yarimiz sanki. Evet bu da bir sinav ama nebiliyim iste cok yoruldum yiprandim
Hayır hemşire, yarım falan değilsiniz.
Eşinle ailesiniz
Hariçten gazel okumak gibi algılama lütfen. Dışarıdan söylemesi kolay elbette, fakat haksızlık etme kendinize.
Evliliğiniz otursun, imkanlarınız dahilinde gezin tozun, kafanızı dağıtın. Gerekliyse tedavinizi olun, sonrasında Allah sizi mutlu edecektir.
Etmese de dünya hali.. Herkes birşeyle imtihan oluyor emin ol.
Anne olunca kalbin dışarıda atıyor. Başka bir insanın daha sorumluluğu her türlü sana ait ve inan bu da kolay bir imtihan değil.
Evlat olunca da imtihan, olmayınca da.
Sana, buradaki isteyen arkadaşlarıma, isteyen herkese nasip etsin.
Tez vakitte kucaklarınıza alın inşallah.
Allahım ol desin.
Amin amin amin...

Tövbe estağfurullaahhh hemşirecim benden küçüksün canım kardeşim gibi görerek yazıyorum ❤
Hayat nedir kuzum? Hayatın nesine kızgın olabiliriz gelen Allahtan geliyor haşa ağzımızdan bir anlık çıkan şey bizi günaha sokar.
Sen inançlı birisin Rabbimin vermeside imtihan vermemeside. Kimse kolay ulaşmıyor her şey Allahın takdiri.

Vardır bunda bir hayır sizin için.
Yaşadığınız gerçekten zor bir durum bende içindeyim biliyorum.
Allah en hayırlısını en güzel zamanda versin ne diyeyim başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…