- 2 Ağustos 2013
- 38.458
- 129.738
- 798
Ay yavrum ya niye bu kadar etkileniyor ki bünyesiSagol canim.
Yoktan yere yaptirdik o asiyi allah bunlari nasil biliyorsa oyle yapsin.
1 yaş asisini da yaptirdigima pismanim. 10 gun gecmedi cocugun bagisikligi zayifladi ruh gibi gezdi ortada.
Benim için aşı defteri kapandi artik. Asla koruyuculugu oldugunu dusunmuyorum sadece ozel asilara guveniyorum oda parayla. Bedava olsa onda da vardır bir hinlik deddim.
Ben bu ulkenin saglik personeline de güvenmiyorum kendi cocuguna asi yaptirmayip prim için elalemi darlayan hemsireleri de allaha havale ediyorum.
Oyy deme öyle yaOnca tedaviler dualar beklentiler hepsi bosa çıkıyor. Arkadaslarima bakiyorum hepsi ailesini kurmus biz hala yarimiz sanki. Evet bu da bir sinav ama nebiliyim iste cok yoruldum yiprandim
Kk ya şimdi girdim ödevi de aldım uyumadan önce bu ödevi yapmam lazım camasirlarim var beni bekleyen ellerimi özleyen8 ocak ödevi
Çamaşır katlayıp yerleştirmek.
Dış kapıyı silmek.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
i p e k
@Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
@Tenceresiz kaldim anne
@Verafly
@Tubismavis
@Ssevincli
@Oriana
Gecmis olsun jesikomCanim benim allah en kisa surede nasip etsin inşallah.ne olur beni yanlış anlama ama imtihan ulaşınca da bitmiyor ki. Allahin verdiği de vermediği de imtihan derler ya tam o noktadayiz. Şimdi hasta cigerleri sökülecek gibi oksuruyor. Benim içim parçalanıyor. Ne yapayim bilmiyorum. Burnunu aciyor zeytinyagi iciriyorum ara ara o kadar. Hani ne bileyim bir ömür ya koca bir ömür hep yürek agizda gezmek bu annelik.
Her ay beklentiye girmekten bunaldim artik, ne kadar düşünmiyim desemde aklimin bir kosesinde hep. Surekli varmi yokmu ikilimdeyim. Rabbim isteyen herkese versinHayır hemşire, yarım falan değilsiniz.
Eşinle ailesiniz
Hariçten gazel okumak gibi algılama lütfen. Dışarıdan söylemesi kolay elbette, fakat haksızlık etme kendinize.
Evliliğiniz otursun, imkanlarınız dahilinde gezin tozun, kafanızı dağıtın. Gerekliyse tedavinizi olun, sonrasında Allah sizi mutlu edecektir.
Etmese de dünya hali.. Herkes birşeyle imtihan oluyor emin ol.
Anne olunca kalbin dışarıda atıyor. Başka bir insanın daha sorumluluğu her türlü sana ait ve inan bu da kolay bir imtihan değil.
Evlat olunca da imtihan, olmayınca da.
Sana, buradaki isteyen arkadaşlarıma, isteyen herkese nasip etsin.
Tez vakitte kucaklarınıza alın inşallah.
Allahım ol desin.
Amin amin amin...
Tövbe estağfurullaahhhhemşirecim benden küçüksün canım kardeşim gibi görerek yazıyorum ❤
Hayat nedir kuzum? Hayatın nesine kızgın olabiliriz gelen Allahtan geliyor haşa ağzımızdan bir anlık çıkan şey bizi günaha sokar.
Sen inançlı birisin Rabbimin vermeside imtihan vermemeside. Kimse kolay ulaşmıyor her şey Allahın takdiri.
Vardır bunda bir hayır sizin için.
Yaşadığınız gerçekten zor bir durum bende içindeyim biliyorum.
Allah en hayırlısını en güzel zamanda versin ne diyeyim başka
Bende cok doluyum inanın. Artik ailemden kimseye derdimi dokemiyorum rahat rahat cunku anladiklarini düşünmüyorum. Surekli doktora gidin diyorlar, e gittik defalarca ne oldu elimiz bomboş. Surekli igne ilac muayene biktim yoruldum hepsinin bosa gitmesinden, onca verdigim emek para hepsi boş. Cok sinirliyim artik iste taştı bugun icimOyy deme öyle ya
Allah gönlünüze göre versin duygulandım tıkandım doluyum zaten bu konuda
Tuzu iki defa anca koymuşumdur. Parlatıcı gözü zaten kırık kullanamıyorum yani yıllardır bu ikisi olmadan kullanıyorum bende.Ben fairy platinium plus kullanıyorum 3 yildir. Hala 2 paket stogum var. Mintax ile bariz bir farki yok. Benim makinam beko ve cok memnunum. Yengem de 4 senedir kullaniyorum bende memnun kaldim diyordu. Bana beko servisi tuz cizer bardaklari atmayin demisti 3 yildir da tuzsuz parlaticisiz kullanıyorum. Sanirim makinayla alakali.
Hemşire olanda imtihan olmayanda. Anlıyorum seni kocaman sarılıyorumGecmis olsun jesikomannelil cok zor tabiki, ama nebiliyim artik hazirim diyorum hani artik olmali, gelmeli
Her ay beklentiye girmekten bunaldim artik, ne kadar düşünmiyim desemde aklimin bir kosesinde hep. Surekli varmi yokmu ikilimdeyim. Rabbim isteyen herkese versin
Bende cok doluyum inanın. Artik ailemden kimseye derdimi dokemiyorum rahat rahat cunku anladiklarini düşünmüyorum. Surekli doktora gidin diyorlar, e gittik defalarca ne oldu elimiz bomboş. Surekli igne ilac muayene biktim yoruldum hepsinin bosa gitmesinden, onca verdigim emek para hepsi boş. Cok sinirliyim artik iste taştı bugun icim
Kizlar sizide uzdum kusura bakmayin hakkinizi helal edinbayadir boyle olmamıştım bugunluk biraz modum dusuk ilerleyecegim
Hep gülmek için mi varız? Üzüntümüz de ortak sevincimiz de. Gerçek hayatta göremediğimiz desteği görüyoruz burada çoğu zaman. Öyle düşünme.Kizlar sizide uzdum kusura bakmayin hakkinizi helal edinbayadir boyle olmamıştım bugunluk biraz modum dusuk ilerleyecegim
Kampanyadayken almaya çalışıyorum yoksa param çöp oluyor ötekiler yıkamıyor. A101 den 3tane stok yapmıştım iyi gidiyor yine keşke fiyatlar artmasaYaa öyle mi bende finish quantum kullanıyorum senelerdir memnunum ama fiyatlar malum
Başın nasıl olduHep gülmek için mi varız? Üzüntümüz de ortak sevincimiz de. Gerçek hayatta göremediğimiz desteği görüyoruz burada çoğu zaman. Öyle düşünme.
Tam geçmediBaşın nasıl oldu
Kesinlikle makinayla alakalı tuz ekleyince makinam temiz yıkamaya başladı maşallah diyim.Ben fairy platinium plus kullanıyorum 3 yildir. Hala 2 paket stogum var. Mintax ile bariz bir farki yok. Benim makinam beko ve cok memnunum. Yengem de 4 senedir kullaniyorum bende memnun kaldim diyordu. Bana beko servisi tuz cizer bardaklari atmayin demisti 3 yildir da tuzsuz parlaticisiz kullanıyorum. Sanirim makinayla alakali.
Allah feraha çıkarsın,umulmadık sevinçler yaşatsınKizlar sizide uzdum kusura bakmayin hakkinizi helal edinbayadir boyle olmamıştım bugunluk biraz modum dusuk ilerleyecegim
Napıyon kukrişimAllah feraha çıkarsın,umulmadık sevinçler yaşatsın
Anca uyuyup dinlenince demekTam geçmedi
Gülersin söylesem bonuscumNapıyon kukrişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?