Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ay yavrum ya niye bu kadar etkileniyor ki bünyesi Allah büyük elbet sorar hesabını

Onca tedaviler dualar beklentiler hepsi bosa çıkıyor. Arkadaslarima bakiyorum hepsi ailesini kurmus biz hala yarimiz sanki. Evet bu da bir sinav ama nebiliyim iste cok yoruldum yiprandim
Oyy deme öyle ya
Allah gönlünüze göre versin duygulandım tıkandım doluyum zaten bu konuda

Bu gün fazla birşey yapmadım dinlendim iyi oldu

Ev havalandırdı
Yatak toplandı
Kahvaltı sonrası mutfak toplandı
Bul.mak. çalıştırıldı
Çam.mak.çalıştırıldı
Dış kapı silindi
Dün yıkanan çamaşırlar toplandı katlanıp yerleştirildi
Yıkanan çamaşırları astım
Bul.mak bitti yerleştirdim
Yemek yaptım

Veeee çok şükür kurutma makinesi geldi

Şimdi çay keyfindeyiz hepinize huzurlu sağlıklı geceler

Gecmis olsun jesikom annelil cok zor tabiki, ama nebiliyim artik hazirim diyorum hani artik olmali, gelmeli
Her ay beklentiye girmekten bunaldim artik, ne kadar düşünmiyim desemde aklimin bir kosesinde hep. Surekli varmi yokmu ikilimdeyim. Rabbim isteyen herkese versin

Oyy deme öyle ya
Allah gönlünüze göre versin duygulandım tıkandım doluyum zaten bu konuda
Bende cok doluyum inanın. Artik ailemden kimseye derdimi dokemiyorum rahat rahat cunku anladiklarini düşünmüyorum. Surekli doktora gidin diyorlar, e gittik defalarca ne oldu elimiz bomboş. Surekli igne ilac muayene biktim yoruldum hepsinin bosa gitmesinden, onca verdigim emek para hepsi boş. Cok sinirliyim artik iste taştı bugun icim

Tuzu iki defa anca koymuşumdur. Parlatıcı gözü zaten kırık kullanamıyorum yani yıllardır bu ikisi olmadan kullanıyorum bende.

Hemşire olanda imtihan olmayanda. Anlıyorum seni kocaman sarılıyorum

Kizlar sizide uzdum kusura bakmayin hakkinizi helal edin bayadir boyle olmamıştım bugunluk biraz modum dusuk ilerleyecegim
Hep gülmek için mi varız? Üzüntümüz de ortak sevincimiz de. Gerçek hayatta göremediğimiz desteği görüyoruz burada çoğu zaman. Öyle düşünme.

Yaa öyle mi bende finish quantum kullanıyorum senelerdir memnunum ama fiyatlar malum
Kampanyadayken almaya çalışıyorum yoksa param çöp oluyor ötekiler yıkamıyor. A101 den 3tane stok yapmıştım iyi gidiyor yine keşke fiyatlar artmasa

Kesinlikle makinayla alakalı tuz ekleyince makinam temiz yıkamaya başladı maşallah diyim. Tuzu da kaliteli istiyor benim makina onu da pril almıştım ben o etki etti diye düşünüyorum.
Ama buranın suyu kireçli yani kullanılmasa olmaz bence.
Sen memnun kaldıysan devam et canım yengemin bulaşıklarını bimin ki mahvetti uzun süre kullanıyordu, bıraktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…