Düzenli Evimiz & Hayatımız

Deneme için yaprak aldım hemen koydum suya aranıyorum resmen yaa sarma yapmadım bayadır kaşıntı tuttu
Ben de bugün kuru dolmalık aldım şimdi sevinçten gidip yiyesim var bir de şekerpare yapmıştım ikisinden bir tabak yapsam mı düşünüyordum yattığım yerde

Gözyaşını burnundan yut sende
Töbe est kıza ayp olacak diye gülsem mi beğensem mi şaşıyorum burada ben

Hemsirecik takıl bonusa bana her zaman iyi geliyor
Bazen böyle yazarken ben de birşeylere ağlıyor oluyorum bir mesajını görüyorum hiç gülesim yokken güldürüyor beni sağolsun ya Rabbim onu her cihanda güldürsün canım bonusum

Hayırlı olsun abla sabah kıza mama vermeye kalktığımda sabahın 6 sında aklıma gelmişti sorayım diyordum

Oyy kukrişim canım benim ❤
Bende aynı durumdayken bazen bakınca öyle dediğin gibi oluyorum

Hayırlı olsun abla sabah kıza mama vermeye kalktığımda sabahın 6 sında aklıma gelmişti sorayım diyordum
Sağol ablam daha güzelleri sizlerin olsun haftaya kullanırız artık. Kurulum için servisi arayacağım yarın

Hani hep diyorlar ya aklından çıkarınca düşünmeyince oluyor bi anda diye. Yaw he he he diyordum. Gerçekten de öyle oluyormuş. Diğer ay doktora gideyim dediğim asla ve asla olmaz dediğim ay hamile kaldım. Sen gel ara ara bize dök içini. Ama umudunu sakın kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…