Her türlü güldümGülersin söylesem bonuscum
OlurHemsirecik tatlı yapayım mı sana?
Ben de bugün kuru dolmalık aldımDeneme için yaprak aldım hemen koydum suya aranıyorum resmen yaa sarma yapmadım bayadır kaşıntı tuttu
Şekerpare var ben de vereyim mi size deNe verim abime?
Gozyasim icine kactiginda tadi bozulmayacak bir seyNe verim abime?
Kıyamam ya deme öyleGozyasim icine kactiginda tadi bozulmayacak bir sey
Ben de bugün kuru dolmalık aldımşimdi sevinçten gidip yiyesim var bir de şekerpare yapmıştım ikisinden bir tabak yapsam mı düşünüyordum yattığım yerde
Gozyasim icine kactiginda tadi bozulmayacak bir sey
Töbe est kıza ayp olacak diye gülsem mi beğensem mi şaşıyorum burada benGözyaşını burnundan yut sende
Hayırlı olsun abla sabah kıza mama vermeye kalktığımda sabahın 6 sında aklıma gelmişti sorayım diyordumBu gün fazla birşey yapmadım dinlendim iyi oldu
Ev havalandırdı
Yatak toplandı
Kahvaltı sonrası mutfak toplandı
Bul.mak. çalıştırıldı
Çam.mak.çalıştırıldı
Dış kapı silindi
Dün yıkanan çamaşırlar toplandı katlanıp yerleştirildi
Yıkanan çamaşırları astım
Bul.mak bitti yerleştirdim
Yemek yaptım
Veeee çok şükür kurutma makinesi geldi
Şimdi çay keyfindeyiz hepinize huzurlu sağlıklı geceler
Oyy kukrişim canım benim ❤Töbe est kıza ayp olacak diye gülsem mi beğensem mi şaşıyorum burada ben
Hemsirecik takıl bonusa bana her zaman iyi geliyor
Bazen böyle yazarken ben de birşeylere ağlıyor oluyorum bir mesajını görüyorum hiç gülesim yokken güldürüyor beni sağolsun ya Rabbim onu her cihanda güldürsün canım bonusum
Sağol ablam daha güzelleri sizlerin olsunHayırlı olsun abla sabah kıza mama vermeye kalktığımda sabahın 6 sında aklıma gelmişti sorayım diyordum
Hani hep diyorlar ya aklından çıkarınca düşünmeyince oluyor bi anda diye. Yaw he he he diyordum. Gerçekten de öyle oluyormuş. Diğer ay doktora gideyim dediğim asla ve asla olmaz dediğim ay hamile kaldım. Sen gel ara ara bize dök içini. Ama umudunu sakın kaybetmeGecmis olsun jesikomannelil cok zor tabiki, ama nebiliyim artik hazirim diyorum hani artik olmali, gelmeli
Her ay beklentiye girmekten bunaldim artik, ne kadar düşünmiyim desemde aklimin bir kosesinde hep. Surekli varmi yokmu ikilimdeyim. Rabbim isteyen herkese versin
Bende cok doluyum inanın. Artik ailemden kimseye derdimi dokemiyorum rahat rahat cunku anladiklarini düşünmüyorum. Surekli doktora gidin diyorlar, e gittik defalarca ne oldu elimiz bomboş. Surekli igne ilac muayene biktim yoruldum hepsinin bosa gitmesinden, onca verdigim emek para hepsi boş. Cok sinirliyim artik iste taştı bugun icim
Hemsirecik tatlı yapayım mı sana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?