- 2 Ağustos 2013
- 38.458
- 129.742
- 798
Offf offf bunu yemeyen bordo berelidirBen de bugün kuru dolmalık aldımşimdi sevinçten gidip yiyesim var bir de şekerpare yapmıştım ikisinden bir tabak yapsam mı düşünüyordum yattığım yerde
Gözün aydınSağol ablam daha güzelleri sizlerin olsunhaftaya kullanırız artık. Kurulum için servisi arayacağım yarın
Akşam yedim de şimdi yatsılık yesem mi diyorumOfff offf bunu yemeyen bordo berelidir
Geldi ve dolmayı gördüAy keşke gelmeseydim
Sen dur dur dolma buraya eklendiği gibi anında gelGeldi ve dolmayı gördü
Anaaaaa ben şok dur bende yapayımGözün aydın
Geçen aklıma geldi sana yazim dedim banyo paspasını silkeleyemediğimde kurutucunun havalandırma programına koyuyorum 10 dk kılı çöpü topluyor aklında olsun
Ye tabi yenir yenmez miAkşam yedim de şimdi yatsılık yesem mi diyorum
Eyle güzel olir kiAnaaaaa ben şok dur bende yapayım
Valla kader kısmet Rabbimden bi işaret diyeti boz ne yapacan diyor RabbimSen dur dur dolma buraya eklendiği gibi anında gel
Gittim bı dolandım geldim hala yesem miiiiiAkşam yedim de şimdi yatsılık yesem mi diyorum
Sagol canım Ohhhh süper tecrübe ile sabitlenmiş bilgileri öğrenme topiği burasi resmenGözün aydın
Geçen aklıma geldi sana yazim dedim banyo paspasını silkeleyemediğimde kurutucunun havalandırma programına koyuyorum 10 dk kılı çöpü topluyor aklında olsun
Ben de bunun gibi atıyorum durup durup resimleriSen dur dur dolma buraya eklendiği gibi anında gel
Gözyaşını burnundan yut sende
Bi agiz tadiylan aglayamadim
Aylardir umrumda degildi inan bu sefer fenalardayimHani hep diyorlar ya aklından çıkarınca düşünmeyince oluyor bi anda diye. Yaw he he he diyordum. Gerçekten de öyle oluyormuş. Diğer ay doktora gideyim dediğim asla ve asla olmaz dediğim ay hamile kaldım. Sen gel ara ara bize dök içini. Ama umudunu sakın kaybetme
Bugun surdugum butun kremler serumlar bosa gittiHemsirecik ağlama ulan gel kaz ayakların kırışır erkenden
üşengeçlikGittim bı dolandım geldim hala yesem miiiiinasıl bekliyorsun yaa
Bugun cok planim vardi ama az bir is yapabildim, reglim bir turlu sökülmuyor sinirim tepemde, belki diye gebelik testi yaptim negatifhayata cok kizginim cidden herkesin bu kadar kolay ulastigi sey icin yillarca beklemekten, doktor kapisinda yatmaktan yıldım usandim.artik dua etmek bile gelmiyor içimden
Sağol canım bünye alışık beş seneden beri yoğun tempo valla bazen bende şaşıyorum kendimeCanim masallah nazar değmesin her gün yoğun iş yapıyorsun bu enerjinin sırrı neyse bana da verBen bi gün yapıp 3 gün kendime izin veriyorum da
Gece biraz zor uyudum üşüdüm kazak gecirdim üstüme oylr uyumuşum ancak ama sabah gectiAynısını söyleyecektim amaTubismavis
Tubişime nazar etmim diye sustum yazmadım.
Bugün o kadar yoruldum ki felç olmuş yatıyorum sabaha da erken kalkamam mesela heryerim ağrır kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?