Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sağol ablam daha güzelleri sizlerin olsun haftaya kullanırız artık. Kurulum için servisi arayacağım yarın
Gözün aydın

Geçen aklıma geldi sana yazim dedim banyo paspasını silkeleyemediğimde kurutucunun havalandırma programına koyuyorum 10 dk kılı çöpü topluyor aklında olsun

Gözün aydın

Geçen aklıma geldi sana yazim dedim banyo paspasını silkeleyemediğimde kurutucunun havalandırma programına koyuyorum 10 dk kılı çöpü topluyor aklında olsun
Sagol canım Ohhhh süper tecrübe ile sabitlenmiş bilgileri öğrenme topiği burasi resmen kurutma kullanıp yorum yapanların hepsinin ekran görüntüsünü alıyorum. Bunu da aldım eee ilk kez kullanıcam heyecan var

Gözyaşını burnundan yut sende

Hemsirecik uyudun mu?

Cem yılmaz gibi oldu tövbe
Bi agiz tadiylan aglayamadim
Aylardir umrumda degildi inan bu sefer fenalardayim
Hemsirecik ağlama ulan gel kaz ayakların kırışır erkenden
Bugun surdugum butun kremler serumlar bosa gitti

Rabbim imtihanlarımızı kolaylaştırsın zorlaştırmasın inş.
Gönlünüze göre versin Allah ım estağfurullah zikrini bolca çekmeni tavsiye ederim.

Canim masallah nazar değmesin her gün yoğun iş yapıyorsun bu enerjinin sırrı neyse bana da ver Ben bi gün yapıp 3 gün kendime izin veriyorum da
Sağol canım bünye alışık beş seneden beri yoğun tempo valla bazen bende şaşıyorum kendime
Aynısını söyleyecektim ama Tubismavis
Tubişime nazar etmim diye sustum yazmadım.
Bugün o kadar yoruldum ki felç olmuş yatıyorum sabaha da erken kalkamam mesela heryerim ağrır kesin.
Gece biraz zor uyudum üşüdüm kazak gecirdim üstüme oylr uyumuşum ancak ama sabah gecti
Allah razı olsun canlarım elimden geldigince
Hani beni beğenmeyenler vardiya teneffüsum geçen sene bahsetmiştim artık kimseye laf vermek te istemiyorum
Ve temjzlklle mutlu olmaya başladım

Bulaşıkları dizmiştim makinaya kirlileri dizdim.
Elde yıkanacaklar vardı bi dünya bulaşık yıkandı.
Çamaşır makinesini çalıştırdım 1 posta çamaşır asacağım.
Okuma yaptırdım oğluma.
Salon süpürüldü, oyuncaklar toplandı.
Bebişe kaşık maması pişirdim,uyuttum.
Ehliyet için biraz çalıştım.
Bebişi uyuttum ama en zor olan oğlanı yatırmak Allah ım nasıl bi çocuk uykuyla hiç arası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…