Aynı öyle dirsek ağrısıyla gitmiştim kesin bişey var diye kas demişti dr nasıl ağrı yapıyo işte geçmiş olsun kukrişGeldim eve ben de .Röntgen çekildi kemiğimde birşey yokmuş şükür ,kas spazmı imiş .İki tane jel bir de haplar verdi .
boynumdan koluma elime kadar sür dedi bakalım.
Ezogelin çorbası yapıcam bir de yumurtalı ıspanak.
Kuru fasulye pilav
Bonus böyle sayfalar. Kendi hesabında örnek sayfa doldurma da var fikir olsun diye.
Yazı boyutu biraz küçük geldi ama a5 boyutu normal yani o da.
İmkanı olan alsın güzel bir planlayıcı.
Hadi geçmiş olsun.Geldim eve ben de .Röntgen çekildi kemiğimde birşey yokmuş şükür ,kas spazmı imiş .İki tane jel bir de haplar verdi .
Amin inşallahAslında çok güzel de ben daha sade bir şey bakıyorum bulamadım.
Nasip bakalım güle güle kullan dolu dolu olsun sayfaların inş
Hiç izlemediğim programlardan biriBizde de çay zamanive Survivor
Kötü bir şey yoktur umarım
Bizde öylesine izlioz zaman geçsin diyeHiç izlemediğim programlardan biri
Çok şükür canım buna da çok geçmiş olsun tekrar.
Aynı öyle dirsek ağrısıyla gitmiştim kesin bişey var diye kas demişti dr nasıl ağrı yapıyo işte geçmiş olsun kukriş
Sağolun kızlar ,iyi oldu bari biraz kesilir ağrıHadi geçmiş olsun.
Bende öyle işte yazdıktan sonra pişmanlık duyuyorum senin için .O ne demek kukrişim sanki ota çöpe bakınca aklımıza gelmiyolar mı?
Anlık yazıyoruz paylaşıyoruz işte ne zaman içinden geçerse yaz.
Mesela bende bazen seni üzmemek için yazmıyorum biliyo musun :)
Bunları düşününce aklınıza beni ve benim gibi örnekleri getirin sonra da çenenizi kapayıp dersinize devam edin olur mu canlarım
Ne varmış sende
Yok yok.
Senin neyin var demek için alıntı yapmistim ama gec kalmisimBu yaşımda bir iş sahibi olamadım dedin ya bende şöyle bi kendime baktım işte. Herkesin içinde bir şeyler kalıyor.
Hiç bir şey için geç değil elbet ama her şey zamanında çok daha güzel.
Allah muhabbetinizi arttirsinAyrıca bende seni çok seviyorum gölgecim kolay kolay bir şeylerden şikayet etmeyen abartısız hallerini hele ❤
Çok geçmiş olsun ilaçlar ve jel iyi gelir şifa bulursun tez vakitte canım . Anneciğinin mekanı cennet olsunGeldim eve ben de .Röntgen çekildi kemiğimde birşey yokmuş şükür ,kas spazmı imiş .İki tane jel bir de haplar verdi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?