Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben bugün cok gec uyandim ya kahvaltı etrafı topla derken bu saat oldu sabah buraya kahvaltı yapalim dedikten sonra yeniden uyumus kalmisim

Bi evi supurturum yemeğim var. Spor ders yaparim zaten bitti gün
Ay sen ne güzel spor yapıyosun sana her okuduğumda maşallah diyorum civcikcim
Ben de plank yapıyorum her gün düzenli.
Kız onu da yazsam ya ben her şeyi yazmıyorum buraya yaaa nedenki
Spor namaz kitap işte bir iki ıvır zıvır işleri de yazsam listem uzun olur hem
Neyse öyle işte.
Spor yapmanı seviyorum

Mesela makul bir müddet olsa evet susabilirim ama aylar sürüyorsa tahammül kalmıyor. Onun rahatlık seviyesinin onda biri bende yok ömrümde onun kadar rahat insan az tanımışımdır işi çok falan değil benim ki memur 8-5 işte çalışma saati o eve geldiğinde benim mesaim hala devam ediyor oluyor mesela yatana kadar

En çok üşendiğim işlerdendir hamur yoğurmak

Sağ ol canım keske daha disiplinli yapabilsem
Planka da cok iyi diyorlar aslında ben de başlamak istiyordum. Basliyim ona da.

Yaz tabi o da zaman alıyor çünkü tepindin duş aldın sacini kuruttun bunlar hep is

Sporu bende ekleyemedim listeye yaaa
Yarın namaza devam inşallah onuda rayına koyarım inşallah
Sen ne yapiyorsun canim spor olarak

Leslie yapıyordum yaptığım zamanlarda ama şimdi hiç bişi ev işi dışında
Onu rayına koyamadim işte vakit bulamıyorum gün içinde onada el aticam civcivim inşallah

2 yaşa kadar net bilgi vermiyor dediler boşa yaptirmayalim dedik. Ben ara ara diyet açmaya calistim tepki verdi vucut orda biraktim. En son 1 yasinda yaptim. Ama bi ara sira bulursam gideceğim doktora

En çok üşendiğim işlerdendir hamur yoğurmak
Benim de öyle. Gözümde büyür yani. Şimdi baya şevke geldim de hayrolsun bakalım
Baya yapıyor gibisin maşallah, olsun.
Göbeğim sıklaşsın erisin diye planka dadandım bakalım inşallah farkı görürüm. İstikrarlıyım şimdilik.

Gün içinde o kadar iş yapıyoruz ki aslında ufak tefek, belki "bu da iş mi" denilecek kadar önemsiz, fakat zaman alıyor işte.
Eminim herkesin aklına gelmeyen, buraya yazmadığı bir çok şey vardır

keçi alıp sağıyorum yazın bu yaz da alırsak o zaman gönderiyim sana da dondurulmuş olarak kargo ile gider sanırım
Hay Allah razi olsun canim
Yemin olsun duygulandim hee gecmemis olursa o vakte bi baktin sütü oraya gelir kendimiz aliriz senden

2 yaşa kadar net bilgi vermiyor dediler boşa yaptirmayalim dedik. Ben ara ara diyet açmaya calistim tepki verdi vucut orda biraktim. En son 1 yasinda yaptim. Ama bi ara sira bulursam gideceğim doktora
Jesim tez zamanda rahatlasi. Bebisimizde sen de inşallah

Leslie yapıyordum yaptığım zamanlarda ama şimdi hiç bişi ev işi dışında
Onu rayına koyamadim işte vakit bulamıyorum gün içinde onada el aticam civcivim inşallah
Haklısın canım zaten sen 10 bin adımı buluyorsundur günlük muhtemelen o kosturmaya

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-18-15-48-23-74_b783bf344239542886fee7b48fa4b892.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 38
Yok ya telefonda gösterge var baksana bende anlamadım telefon yanımda değildi ama ne bliim
Ben sayımı kaç günlük yürütmenin diye sürekli cebimde taşıdım dışarı çıkmıyorsan yürümeye evde ne kadar dolansansa 2000 üstü olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…