Ay sen ne güzel spor yapıyosun sana her okuduğumda maşallah diyorum civcikcimBen bugün cok gec uyandim ya kahvaltı etrafı topla derken bu saat oldusabah buraya kahvaltı yapalim dedikten sonra yeniden uyumus kalmisim
Bi evi supurturum yemeğim var. Spor ders yaparim zaten bitti gün
İhtiyacım zira gözümden uyku akıyor hiç uyumamışım gibi
Mesela makul bir müddet olsa evet susabilirim ama aylar sürüyorsa tahammül kalmıyor. Onun rahatlık seviyesinin onda biri bende yok ömrümde onun kadar rahat insan az tanımışımdırKesinlikle haklısın
Yapılmayan şeylere hiç dırdır etmem, söyler geçerim, ama benim idare etmemle, bulduğum çözümlerle o kadar uzun zaman geçer ki, bir cinnet anımda çözülür genellikle bu işler.
Meşgul, işi çok vs. deBizdeki durum "sen ağa ben ağa, bu ineği kim sağa durumu" biraz da.
Çok titiz de olmasın, o zaman da bana sararBenim de işim çok, herşeyim dört dörtlük değil. İdare edip gidiyoruz işte.
En çok üşendiğim işlerdendir hamur yoğurmakBu zamana kadar alsaymışım iyiymiş, baya kolayladı işimi. İnsan hamur yoğurmaya üşenmiyor hiç
Az da yoğurdum, ölçüleri arttırarak da yoğurdum canım, haznesi baya derin, büyük, çok hamuru daha bile güzel yoğuruyor maşallah.
Alacaksan tavsiye ederim. Allah daha iyilerini nasip etsin
Sağ ol canım keske daha disiplinli yapabilsemAy sen ne güzel spor yapıyosun sana her okuduğumda maşallah diyorum civcikcim
Ben de plank yapıyorum her gün düzenli.
Kız onu da yazsam ya ben her şeyi yazmıyorum buraya yaaa nedenki
Spor namaz kitap işte bir iki ıvır zıvır işleri de yazsam listem uzun olur hem
Neyse öyle işte.
Spor yapmanı seviyorum
Sen ne yapiyorsun canim spor olarakSporu bende ekleyemedim listeye yaaa
Yarın namaza devam inşallah onuda rayına koyarım inşallah
Leslie yapıyordum yaptığım zamanlarda ama şimdi hiç bişi ev işi dışındaSağ ol canım keske daha disiplinli yapabilsem
Planka da cok iyi diyorlar aslında ben de başlamak istiyordum. Basliyim ona da.
Yaz tabi o da zaman alıyor çünkü tepindin duş aldın sacini kuruttun bunlar hep is
Sen ne yapiyorsun canim spor olarak
2 yaşa kadar net bilgi vermiyor dediler boşa yaptirmayalim dedik. Ben ara ara diyet açmaya calistim tepki verdi vucut orda biraktim. En son 1 yasinda yaptim. Ama bi ara sira bulursam gideceğim doktoraAlerji testi yapıldı mı pekiJES sırttan yama testi mi ne deniliyormuş.Çoğu bebenin geçti seninle bizim devam ediyor.
İnş. tez vakitte atlatırız bizlerde.
Keçi sütü aratacağım belki bizde de tepki vermez.
Benim de öyle. Gözümde büyür yani. Şimdi baya şevke geldim de hayrolsun bakalımEn çok üşendiğim işlerdendir hamur yoğurmak
Baya yapıyor gibisin maşallah, olsun.Sağ ol canım keske daha disiplinli yapabilsem
Planka da cok iyi diyorlar aslında ben de başlamak istiyordum. Basliyim ona da.
Yaz tabi o da zaman alıyor çünkü tepindin duş aldın sacini kuruttun bunlar hep is
Sen ne yapiyorsun canim spor olarak
Hay Allah razi olsun canimkeçi alıp sağıyorum yazın bu yaz da alırsak o zaman gönderiyim sana da dondurulmuş olarak kargo ile gider sanırım
2 yaşa kadar net bilgi vermiyor dediler boşa yaptirmayalim dedik. Ben ara ara diyet açmaya calistim tepki verdi vucut orda biraktim. En son 1 yasinda yaptim. Ama bi ara sira bulursam gideceğim doktora
Inşaallah geçsin de ben yine de gönderiyim tosbige sütHay Allah razi olsun canim
Yemin olsun duygulandim heegecmemis olursa o vakte bi baktin sütü oraya gelir kendimiz aliriz senden
Haklısın canım zaten sen 10 bin adımı buluyorsundur günlük muhtemelen o kosturmayaLeslie yapıyordum yaptığım zamanlarda ama şimdi hiç bişi ev işi dışında
Onu rayına koyamadim işte vakit bulamıyorum gün içinde onada el aticam civcivim inşallah
Yok ya telefonda gösterge var baksanaHaklısın canım zaten sen 10 bin adımı buluyorsundur günlük muhtemelen o kosturmaya
Hahahaha yaa buna niye bu kadar güldümYok ya telefonda gösterge var baksanabende anlamadım telefon yanımda değildi ama ne bliim
Guluncek gibi bonusHahahaha yaa buna niye bu kadar güldüm
Ben sayımı kaç günlük yürütmenin diye sürekli cebimde taşıdım dışarı çıkmıyorsan yürümeye evde ne kadar dolansansa 2000 üstü olmuyorYok ya telefonda gösterge var baksanabende anlamadım telefon yanımda değildi ama ne bliim
Yorgunluktan hepİhtiyacım zira gözümden uyku akıyor hiç uyumamışım gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?