Hep üstünde mi taşıyorsun evde? Ben taşımıyorum taşısam 10 bini geçiyor ev ve dışarı günlük.Guluncek gibi bonusotobüsle bı yere gitsem 13bin vs oluyor evde bu durumda şaka gibi
Canim telefon iyi sayamiyor benim de telde var o 3000 sayıyor bileklik 5000 bayağı fark oluyorYok ya telefonda gösterge var baksanabende anlamadım telefon yanımda değildi ama ne bliim
Ayy bu çok tatlii amaGünaydın güzel kadınlar
Lodoslu başağrılı bir İstanbul sabahı :)
Hiç bir iş yapmadım bu sabah, sadece kumu temizleyip çöpleri çıkardım, iş yerinde kahvaltı vardı erken çıktım
Yoldan serseri oğlumu aldım birlikte şirkete geldik, koyun kucak sabah keyfi yaptık, kedileri ve köpekleri yaratan Rabbime şükürler olsun, nerede bulacaktım öyle terapiyi :))) sizde tanışın isterim Pamuk bu, gülen köpek :)) ona serseri diyoruz çünkü sahiplenemiyoruz sabah uyumaya geliyor , akşam tutmak mümkün değil tekrar sokağa dönüyor. Aşılarını bakımını yaptı komşumuz ama içeride yaşamak istemiyor bu kuzu. Tüm şirket hergün onun için her gün dua ediyoruz başına bir iş gelmeden sabah gelsin diye , can parçası bir evlatkedili teyzeyi köpekli teyze yapma yolunda ilerliyor bu sıpa :))
Eki Görüntüle 3193297
İhtiyacın var mı acaba
İyi olurdu aslında neye alerjisi olduğunu bilirdik.2 yaşa kadar net bilgi vermiyor dediler boşa yaptirmayalim dedik. Ben ara ara diyet açmaya calistim tepki verdi vucut orda biraktim. En son 1 yasinda yaptim. Ama bi ara sira bulursam gideceğim doktora
Zilini mi çalıyor yaa çook tatliş bı şey pamuğa bak sen.Pamuk küçük değil aslında patilerini omzuma dayayınca bayağı göz göze geliyoruz epey iri bir köpek, veteriner 10 aylık civarı dedi. Namaz konusunda var böyle söylemler ama benim şudur diyecek yetkinliğim yok, o kadar derin bilgili hissetmiyorum kendimi. Ama eve gidince üst baş değişiliyor zaten çok dert etmiyorum. Ruhuma iyi geliyor hayvanlar, sanki tüm üzüntülerim buhar olup uçuyor bir hayvana sarıldığımda. Sabah yolda beni gördüğünde sevincini görmen lazım, sanayinin içinden bir yerden geliyor kaldırımdaki tel örgüler bitene kadar bir koşması var, bir sarılması var iki ayağının üzerine kalkıp otuz kere üst değişmeye razı olurum öyle candan. Sokakta karşılaşmasak binaya girip zilimi çalıyor kapında öyle bir şey görsen ne yapabilirsin kiiiiiii :))))))
Ay evet Van diye yazmış bir çok haber sitesi deİran da olmuş deprem son dakika haberlerine baktım van da hissedilmiş
Zilini mi çalıyor yaa çook tatliş bı şey pamuğa bak sen.
Ben kendi açımdan söyledim canım seviyorum ama böyle öğretildi yaklaşamıyorum.
Sevmeyi temaslı şekilde öğrenemedik.
Sen anlatınca gözüm de canlandı içim ısındı valla.
Ayy bu çok tatlii ama
Benim de bir gün bahçeli bi evim olursa hayalim köpek beslemek
Bir de bunların kıvırcık kokona kisa boylu olanlari oluyorya onlardan da istiyorum
Burda da cok var evde bakan da çok mutlaka disarda goruyorum çıkınca cinslerden. Ama bazıları koyun gibi kocaman ben de minyonum zaten takip ediyorlar beni bi yere giderken arkamdan üstüme atliyorlar oyun istiyo farkindayim ama cok korkuyorum onlardanboyum kadar cunku
İnşallah bugün olur benim de
Bizde aylar makul oluyor, bir kaç yılı geçince benim heyheyler geliyor. Sorsan eve usta giremez, kendi yaparMesela makul bir müddet olsa evet susabilirim ama aylar sürüyorsa tahammül kalmıyor. Onun rahatlık seviyesinin onda biri bende yok ömrümde onun kadar rahat insan az tanımışımdırişi çok falan değil benim ki memur 8-5 işte çalışma saati o eve geldiğinde benim mesaim hala devam ediyor oluyor mesela yatana kadar
Allah gönlüne göre versin, olur mu olurAh o bahçeli ev hayali var yaaaaa
Kediler, köpekler, tavşanlar, keçiler aklımda neler var neleeerrrrr
Keçi ne alaka diyeceksin şimdi:)))) eşimin memleketinde tanıştım onlarla yeminle köpeklerden farkları yok, o kadar akıllı ve şirinler, içimde kaldı ya keçimde olsun :))))
AminnBizde aylar makul oluyor, bir kaç yılı geçince benim heyheyler geliyor. Sorsan eve usta giremez, kendi yaparBenimkinin aile içerisinde fıkra gibi anlatılacak vakaları var öyle diyeyim.
Allah sağlık afiyet, işlerimizde kolaylık versin
Ay sen ne güzel spor yapıyosun sana her okuduğumda maşallah diyorum civcikcim
Ben de plank yapıyorum her gün düzenli.
Kız onu da yazsam ya ben her şeyi yazmıyorum buraya yaaa nedenki
Spor namaz kitap işte bir iki ıvır zıvır işleri de yazsam listem uzun olur hem
Neyse öyle işte.
Spor yapmanı seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?