Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yok ya telefonda gösterge var baksana bende anlamadım telefon yanımda değildi ama ne bliim
Canim telefon iyi sayamiyor benim de telde var o 3000 sayıyor bileklik 5000 bayağı fark oluyor 75 adım da yani uyanınca yüzünü yikamaya giderken atıyorsun onu zaten senin tel de pek yalanciymis canim

Ayy bu çok tatlii ama
Benim de bir gün bahçeli bi evim olursa hayalim köpek beslemek
Bir de bunların kıvırcık kokona kisa boylu olanlari oluyorya onlardan da istiyorum

Burda da cok var evde bakan da çok mutlaka disarda goruyorum çıkınca cinslerden. Ama bazıları koyun gibi kocaman ben de minyonum zaten takip ediyorlar beni bi yere giderken arkamdan üstüme atliyorlar oyun istiyo farkindayim ama cok korkuyorum onlardan boyum kadar cunku
İnşallah bugün olur benim de

2 yaşa kadar net bilgi vermiyor dediler boşa yaptirmayalim dedik. Ben ara ara diyet açmaya calistim tepki verdi vucut orda biraktim. En son 1 yasinda yaptim. Ama bi ara sira bulursam gideceğim doktora
İyi olurdu aslında neye alerjisi olduğunu bilirdik.
Bi ara götür bence de yapabilirler.
Eşim balcalidan bi prof.dr. ile görüşüyor bende sorar mısın dedim alerji bölümünü.Yaptirilsa yardımcı olunsa gidicem ins.üniversite hastaneleri belki daha çok vaka var bu yüzden.
Adak adadım Jes bi gözümle görsem alerji son bulsa artık.

Zilini mi çalıyor yaa çook tatliş bı şey pamuğa bak sen.
Ben kendi açımdan söyledim canım seviyorum ama böyle öğretildi yaklaşamıyorum.
Sevmeyi temaslı şekilde öğrenemedik.
Sen anlatınca gözüm de canlandı içim ısındı valla.

Bu hayvan 2 ay kadar önce sokağa atıldı, ilk gördüğümüzde şampuan kokuyordu, kısırlaştırılmış ve temel komut eğitimi var, çokta kolay öğreniyor, sabah zili çalıp içeri girdiğimi gördüğü için patisini zile dayıyor sıpa :) zor günler geçirdik çok zor alıştı sokağa, çok dayak yedi diğer köpeklerden. Hala çok pasif, kendini savunamıyor, bizim merdiven altındaki tekirden bile tonla dayak yiyor garibim. Sokakta uyuyamıyor, sabah gelip bizde ya da alt kattaki komşu ofiste uyuyor akşama kadar. Kapalı ortamda yalnız kalmaya korkuyor, çay alacağım mesela kan uykuda olsa kalkıp peşimden geliyor benim imtihanımda bunlar galiba, hiç boş kalmıyorum

Ah o bahçeli ev hayali var yaaaaa
Kediler, köpekler, tavşanlar, keçiler aklımda neler var neleeerrrrr
Keçi ne alaka diyeceksin şimdi:)))) eşimin memleketinde tanıştım onlarla yeminle köpeklerden farkları yok, o kadar akıllı ve şirinler, içimde kaldı ya keçimde olsun :))))

Bizde aylar makul oluyor, bir kaç yılı geçince benim heyheyler geliyor. Sorsan eve usta giremez, kendi yaparBenimkinin aile içerisinde fıkra gibi anlatılacak vakaları var öyle diyeyim.
Allah sağlık afiyet, işlerimizde kolaylık versin

Allah gönlüne göre versin, olur mu olur

Aminn

O spordan birazda bana bulaştırın noluuuurrrr
Sorsalar 24 yıl spor yaptım, bir bıraktım tam bıraktım totomu kımıldatamıyorum, beni de iteleyin acilen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…