Düzenli Evimiz & Hayatımız

ATTRAENTE canım ne güzel kalbin var kalbindekino hayırlısiyla nasip etsin rabbim
Bende severim hayvanları ama korkum var işte ister istemez...
Nego rabbim beterinden korusun ya umarım İran'da da kimse de bişi yoktur....

Evet canlar
Yemek yendi
Bulaşık Makinesi çalıştırıldı
Ocak tezgah lavabo silindi
Kuruyanlari yerleştirdim
Renkli çamaşır asıldı
Beyazlar atıldı çalıştirildi
Mutfak supuruldu
Salon havalandı

....

Sabah kahvaltı hazırladım yemegi yiyen okula gitti mutfağı temizledim bulaşık makinesi ni çalıştırdım deterjan koyduğum yeri düzenledim mutfak balkonunu düzenleyip süpürdüm dışarı çıktım yürüyüş ve alış veriş yaptım akşam yemeği ni hazırladım mutfağı topladım çay felan yok bugün şimdilik dinleniyorum hayırlı akşamlar hepinize

Banyoyu temizledim düzenledim, lavaboyu camasirsuladim
Ekşi mayadan ekmek yaptım
Mayami beslemeyi unuttuğumu farkettim şu an yeni oturmuştum
Spor yaptım
Mutfagi topladim
Bulaşık makinesini yerlestirdim
Elimde yikanacaklari yikadim
Kuruyan çamaşırları topladim

Şimdi kendime bi çay demleyesim geldi Geriye ders calismak kaldi.Bir de yarın ne yemek yapacagima karar vercem. Hava durumuna bakip ona gore camasir atcam.

Bu arada Teneffus Zili canım sen demistin dimi altus kurutucu iyiymis diye? Arastirirken girdum ben de gercekten bayagi memnun kalan varmış onu sipariş verdim ben de. Arcelikle aynı fabrikadan cikiyor tüm özellikleri aynı fiyat olarak daha uygun. Arıza olunca falan da arcelik servisi ilgileniyormus. Bakalım inşallah iyi cikar

Gercekten kedi köpek cok seviyorsun ya.burdan ben hissedebiliyorum sevgini.
Rabbimin sana verdigi bi lütuf diye düşünüyorum. Yani bi cogu sever ama seninki bi baska

Canım şimdi gördüm mesajını k.bakma
Çözümü yok malesef umarım kendi hakkima girmiyorumdur ne diim haklısın hemde çok ama bı turlu cozum bulunamadı çok defa konuşuldu kader ne yapalım

Hayırlı olsun canım güle güle kullan

Terlikleri makinada yıkarken sadece terliklerimi atiyorsun.yanina.paspas falan da atıyormusun.sadece terlik atinca sanki makune cok katur kutur yapacak gibi.
Sorum sacma oldu ama benim makine eski ya ses çıkarıyor

Terlikleri makinada yıkarken sadece terliklerimi atiyorsun.yanina.paspas falan da atıyormusun.sadece terlik atinca sanki makune cok katur kutur yapacak gibi.
Sorum sacma oldu ama benim makine eski ya ses çıkarıyor
Hemde ne katur kutur ortalık yıkılıyor

Slm kizlar
Ortalik yataklar kapandı
Ev süpurup silindi
Camasir katlayip yerlestirdim
Camasir astim
Arka balkon yikandi
Wc ve lavoba yikandi
Ocak silindi bul.mak.yikandi boşallttim
Banyonun lavoba klozet yikandi aynasi silindi
Kiza ders çalıştırıldı
Borek ve corek yapıldı
Bol bol bulasik yıkandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…