- 27 Ağustos 2022
- 1.436
- 5.606
- 88
En son bu kedicik yastıkla yukarı çıkmıyor muydu?
Ayıkamayanlarda bugünnnn
Bugün bende oyalamadan işlerime başlayacağım.
Bugün bende böyleyim eşim gelse de uyusam biraz
Ayıkamayanlarda bugünnnn
Bugün bende oyalamadan işlerime başlayacağım.
O spordan birazda bana bulaştırın noluuuurrrr
Sorsalar 24 yıl spor yaptım, bir bıraktım tam bıraktım totomu kımıldatamıyorum, beni de iteleyin acilen :)
Çok teşekkür ederim canım, inşallah
Gercekten kedi köpek cok seviyorsun ya.burdan ben hissedebiliyorum sevgini.Pamuk küçük değil aslında patilerini omzuma dayayınca bayağı göz göze geliyoruz epey iri bir köpek, veteriner 10 aylık civarı dedi. Namaz konusunda var böyle söylemler ama benim şudur diyecek yetkinliğim yok, o kadar derin bilgili hissetmiyorum kendimi. Ama eve gidince üst baş değişiliyor zaten çok dert etmiyorum. Ruhuma iyi geliyor hayvanlar, sanki tüm üzüntülerim buhar olup uçuyor bir hayvana sarıldığımda. Sabah yolda beni gördüğünde sevincini görmen lazım, sanayinin içinden bir yerden geliyor kaldırımdaki tel örgüler bitene kadar bir koşması var, bir sarılması var iki ayağının üzerine kalkıp otuz kere üst değişmeye razı olurum öyle candan. Sokakta karşılaşmasak binaya girip zilimi çalıyor kapında öyle bir şey görsen ne yapabilirsin kiiiiiii :))))))
Cok gecmis olsun canim ya.anlattigina göre cok agir gecirmissiniz.Rabbim bidaha yasatmasin insallahCok şükür iyiyim cancazim. Ağır bir hastalik atlattik ailecek. Telefona 3 gün bakamadım o kadar kötüydüm. Ama bin şükür ki geçti hafif kaldi.
Canım şimdi gördüm mesajını k.bakmaAma bir ömrün var...
Genceciksin daha, tüm aile ve eşin buna bir çözüm bulmalı, biraz soluklanmak hakkın
Bak bir söz okumuştum zamanında , kendime hatırlatırım ara sıra 'fazla fedakarlık kişinin kendi kul hakkına girmesidir'
O yüzden fazla yüklenmemek lazım, biraz kendini ifade etmek lazım kendine lazımsın çünkü
Hayırlı olsun canımBanyoyu temizledim düzenledim, lavaboyu camasirsuladim
Ekşi mayadan ekmek yaptım
Mayami beslemeyi unuttuğumu farkettim şu an yeni oturmuştum
Spor yaptım
Mutfagi topladim
Bulaşık makinesini yerlestirdim
Elimde yikanacaklari yikadim
Kuruyan çamaşırları topladim
Şimdi kendime bi çay demleyesim geldiGeriye ders calismak kaldi.Bir de yarın ne yemek yapacagima karar vercem. Hava durumuna bakip ona gore camasir atcam.
Bu aradaTeneffus Zili canım sen demistin dimi altus kurutucu iyiymis diye? Arastirirken girdum ben de gercekten bayagi memnun kalan varmış onu sipariş verdim ben de. Arcelikle aynı fabrikadan cikiyor tüm özellikleri aynı fiyat olarak daha uygun. Arıza olunca falan da arcelik servisi ilgileniyormus. Bakalım inşallah iyi cikar
Terlikleri makinada yıkarken sadece terliklerimi atiyorsun.yanina.paspas falan da atıyormusun.sadece terlik atinca sanki makune cok katur kutur yapacak gibi.Evet canlar artık bı kahve hakettim
Kuruyan camasirlar katlandı yerleştirildi
Bulaşık Makinesi çalıştırıldı
Ocak tezgah lavabo silindi
Koltuklar süpüruldu arkaları süpüruldu silindi
Yastıkları süpüruldu yerleştirildi
Halıları kaldırıldı
Yerler silindi
Balkon silindi
Kapıları silindi
Toz alındı
Nevresim makineye atıldı asıldı
Odalar süpüruldu silindi toz alındı
Banyo paspasi yıkandı asıldı
Giyilen terlikler makinede yıkandı
Yatak odamda gardop içi ve cekmeci içi düzenlendi
Yeni nevresim geçirildi yatak örtüsü değişti
Toz alındı
Süpüruldu silindi
Ebeveyn banyosu yıkandı
Kendimde yikandim çıktım
Şimdi kahve keyfi
Renkli ve beyazlar var az bişi onlarda şimdi yıkancak
Ay evet ya bugün daha da sıcaktı kızı doktora götürdük akşam geldik ılık ılık esiyorduHavada öyle güzel ki bu mevsimdde tam yaz havası rüzgar da ama sıcak resmen hava ya rabbbim hayra çıkarsın
Bende beceremedim. Bu tarifi çok övüyor yapan kişi bende bunu deniycemBilemiyorum bence ben yapamadım çiğ köfte yapmışlığım yokki, kısıra benzedi. Arkadaşlar yapıyor ama öğrenicez inşallah
Hemde ne katur kutur ortalık yıkılıyorTerlikleri makinada yıkarken sadece terliklerimi atiyorsun.yanina.paspas falan da atıyormusun.sadece terlik atinca sanki makune cok katur kutur yapacak gibi.
Sorum sacma oldu ama benim makine eski ya ses çıkarıyor
Seninkidemi oyle. Benim makinem 16yillik ondan diyordumHemde ne katur kutur ortalık yıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?