Bezeleri küçük al bir dahakine o zaman kuruma derdi olmaz. tatildeyim şekerim
Valla linçlemeyin ama bebelerin evde olması bana daha iyi geliyor
İkizler zaten kendi hallerinde eğlenecek oyalanacak bir şey muhakkak buluyor.
Oğlan da kah onlara takılıyor kah bana.
Tatilde bir tek uyku düzenim bozuldu, geç kalkıp geç yatmak... Neyse uyandım işte
Yess şefte yoğurdum. Bileklerim çabuk yoruluyor benim de.
Şef yoğurdu da ben iç koydum büktüm derken tek başıma hamur kurumasın diye acele ettim ama zor oldu. Neyse geçti işte. Yedik bitti bile
Eziyetli şey mantı.
Ah Negom fazla kilolarını bizimkilere transfer etsek yaa.
Maşallah maşallahMaşallahınızı alırım
Yavaş yiyen biriyim belki onunda etkisi vardır.
Bu saate kadar henüz kahvaltı yapmadım mesela.
Du bakim bizim de kaç yaşında metabolizma durucak.Çünkü hep öyle gitmiyormetabolizmam hızlı şimdilik.
Acı biber turşusu ye ablam mide hassas değise çok güzel metabolizma çalıştırıyor.
E arada sen geçip uyusan yatağında eşin sabah uyandığında onlarla kahvaltı yapsın olmaz mı?Bezeleri küçük al bir dahakine o zaman kuruma derdi olmaz.
Geç kalkmak mı o ne demek bilmiyorum ben pinhancım en geç kırk yılda bir 8 de uyanırlar
Matematik oyunu yapma banaÇarpı mı 5? Ben bölü 3
Sonra bakayım epeydir izlemiyorum
Nego 9 harflilerde teklifsiz konuşma da öldürmek sorusu çıktı o sakin gadının gözü parladı cevap verirken
Eşim işe gidiyor sabah haftasonu yapıyorum o dediğiniE arada sen geçip uyusan yatağında eşin sabah uyandığında onlarla kahvaltı yapsın olmaz mı?
Ben çok nadirde olsa yapıyorum.Çok iyi geliyor.
Benimde gece uykum yok düzensiz bebiş 1 de uyanıp kıvranıyor.
günaydınHayırlı sabahlar hayırlı cumalar.
Yüce Mevlam haset,fesat, iki yüzlü insanlardan korusun.Eki Görüntüle 3201798
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Teneffus Zili
@Efser
@Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
@Tenceresiz kaldim anne
@Verafly
@Tubismavis
@Ssevincli
@Oriana
Günaydın herkese,aminHayırlı sabahlar hayırlı cumalar.
Yüce Mevlam haset,fesat, iki yüzlü insanlardan korusun.Eki Görüntüle 3201798
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Teneffus Zili
@Efser
@Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
@Tenceresiz kaldim anne
@Verafly
@Tubismavis
@Ssevincli
@Oriana
Bezeler küçüktü Negom yaa, zaten hamuru güzel açamıyorumBezeleri küçük al bir dahakine o zaman kuruma derdi olmaz.
Geç kalkmak mı o ne demek bilmiyorum ben pinhancım en geç kırk yılda bir 8 de uyanırlar
Ahahhaha benimkini zaten biliyorsunuz artık o da doğuştan tokkoptum.
Benimki doğduğundan beri tok Bonusum.
Şimdi birşeyler ister oldu ben çok şaşırıyorum o isterse benim hoşuma gidiyor,hemde eşimle çok şaşırıyoruz.
Oğlanı hiç kaldırma kalkmaz.kizinda okul yoksa 10dan asagi kalkmaz.11ide bulabilirBezeler küçüktü Negom yaa, zaten hamuru güzel açamıyorumdandik dandik oldu ama neyse tek şahidim Allah, başka hiç bir insan evladına rezil olmuyorum hamur açarken
Benim bebeler de erkencidir. En geç 9 da kalkarlar. Fakat ben yanlarında uyukluyorum şu son 1 yıldır falan. Kendilerini idare ediyorlar kızlar, bana ilişmiyor kimse
Çocuklar beni ne zaman üzse aklıma bu ayetler gelir.Rabbim uyarıyor bizi bunlarla sınanacaksıniz diye.teselli olurumAllah dert verip derman aratmasın, dermanı var hep öyle düşün jes. Maddi sıkıntılar da bizim için biz imtihan dünyasındayız bunu hiçbir zaman unutmazsan daha rahat olursun.
"İyi bilin ki, mallarınız ve evlatlarınız sizin için ancak birer imtihan sebebidir. Büyük mükâfatın ise yalnız Allah’ın yanında olduğunu unutmayın."
Enfâl / 28. Ayet
"Mallarınız ve çocuklarınız birer imtihan vesilesidir. Allah’ın sevgi ve taatini mal ve evlat sevgisine tercih edenleri Allah katında büyük bir mükâfat beklemektedir."
Teğabün / 15. Ayet
Şimdi nasıl peki? İlerde düzelir elbet inş.Ahahhaha benimkini zaten biliyorsunuz artık o da doğuştan tok
E sen uyuyorsundur o zaman sabahları.Oğlanı hiç kaldırma kalkmaz.kizinda okul yoksa 10dan asagi kalkmaz.11ide bulabilir
Aynen canim okul haricinde yatariz biz.ailecek sabah uykusunu severiz.benim çocuklar ilk 5 6 ay sonrası hiç erken kalktigimizi hatırlamam.gecede hep uyurlardi. Hastalıkları haricinde gece uyanipta agladiklarıni bilmem.benimkide böyle bi şans işte.E sen uyuyorsundur o zaman sabahları.
Benimkiler de geç uyuyor bi de gece kalkıyorum.
Bebişi emzirirken bi elimde kitapçıkla yazılı sınavı çalıştım ehliyet için uykumdan feragat ederek başka türlü olmuyordu.
Uykusu düzenli olsun isterdim.
Maşallah benimkiler çok ağlar deren akşama kadar zırrr zırr büyütüyorum.Aynen canim okul haricinde yatariz biz.ailecek sabah uykusunu severiz.benim çocuklar ilk 5 6 ay sonrası hiç erken kalktigimizi hatırlamam.gecede hep uyurlardi. Hastalıkları haricinde gece uyanipta agladiklarıni bilmem.benimkide böyle bi şans işte.
Aman büyüklükleri akıllı olsun.bebeklikleri su gibi gidiyor da.
Ay cok zor ya.Maşallah benimkiler çok ağlar deren akşama kadar zırrr zırr büyütüyorum.
Oğlan burnumuzdan getirdi 3 te duruldu.
Komşular gelirdi sormaya gaz döneminde çocuğa üzüldük çok ağlıyor diye.
Sünnet dönemi de öyle.Gece uykusu iki yaşta gördük ben ve eşim abartmıyorum.
Kız da öyle çok ağlak hatta koliklerdi.
Demek benimkileri büyütsen huniyle gezermişsinAy cok zor ya.
Kizkaradesimin kizi küçükken 45 dk ağladı demişti cok şaşırmıştım.2yıl uyuyamamakta cok zor.ablamda öyle oldu.
Allah yardımcınız olsun valla bunları duyunca ucuz kurtulmusum diyorum.o kadar uykuya düşkunumki oglum yeni doğduğunda gece emmeye kalktığında ağliyordum uykum var diye
Bi sarilasam geldi şimdi sıpalarima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?