Düzenli Evimiz & Hayatımız

Şimdi nasıl peki? İlerde düzelir elbet inş.
Valla yine fena yemiyor. Kontrole gittik 2 ayda 300 gr almış. Persentil değerinin baya altında 8 aylık 7500 gr. Doktor idrar alalım dedi. Dedim veremiyoruz. Sonta ile alalım dedi tamam dedim. Gittik sonta taktı çiş yok mama içmediği için tabi. 2 damla çıktı onu kültüre gönderdiler tahlil için bekledik su falan verdim o ara çıkmış sonta dışarı yaptı. Veremeden geldik. Yarın Ankaraya götürecem hem alerji testi için hem de bu iştahsızlık falan için bakalım

Oğlanı hiç kaldırma kalkmaz.kizinda okul yoksa 10dan asagi kalkmaz.11ide bulabilir
Peki akşam kaçta yatıyorlar Deren?
Benimkiler erken kalkar ama erken de yatar. Ennn geç 10 da uyumuş olurlar.
9-9buçuk yatma vakitleri işte oyalansalar bile 10 da uyumuş olurlar.
Ve bu bizim daha çok işimize geliyor.
Hani karı koca, çocuksuz da vakit geçirmek, çocuksuz birşeyler izlemek...Hem de onlar için iyidir, erken yatıp erken kalkmak diye
Sabah uykusundan feragat ediyorum ama değiyor yani

Yoruldum şuraya dinlenmeye geldim

Ev havalandı
Yataklar, ortalık toplandı
Kahvaltı,mutfak toplandı
Kuruyan çamaşırlar yerleşti
2 posta çamaşır atıldı, asıldı
Yemek yapıldı(biber doldurdum)
Süt alıp, yoğurt mayalandı
Ev süpürüldü
Kızların odası büyük eşyalar çekilerek süpürüldü, dip köşe her şeyin altı
Toz alındı
2 kez daha mutfak toparlandı (yiyorlar, mütemadiyen yiyorlar )
Cilt bakımı, spor yapıldı

Şimdi banyoyu, wcyi yıkayıp duşa gireceğim ben de misleneceğim.
Sonrasına bakarız, biraz kitap keyfi yaparım çocuklar bu planı değiştirmezse.

Herkesi mıncırdım

Küt diye konuya girdim ama benim kızımda 8 aylıkken o kilodaydı. Değerlerinde sorun yoktu alerji testi istemedi hiç doktorlar. Ama sonra devlet hastanesinde Bi doktor Allah razı olsun ondan raporlu mama yazdı o mamayla büyüdü resmen hasta olması da azaldı. Mama istemeyi deneyin. Formül mama gibi sıvıydı.

Ayran yanında çerez negom ya 2 bardak en az
Kız 2 bardak içsem şişerim ben boşa mı az yiyorum diyorum şimdi bunu okuyan ajanlar buna da sevinir yiyip yiyip kilo almıyorum ben hı hı diye öyle oturmuşum ki içine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…