- 27 Ağustos 2022
- 1.436
- 5.606
- 88
Şükür büyüdüler de ama nasılDemek benimkileri büyütsen huniyle gezermişsin45 dakika ne ki küçük kolikti her akşam aynı saatte 2 saat ağlardı tam iki saat
Valla yine fena yemiyor. Kontrole gittik 2 ayda 300 gr almış. Persentil değerinin baya altında 8 aylık 7500 gr. Doktor idrar alalım dedi. Dedim veremiyoruz. Sonta ile alalım dedi tamam dedim. Gittik sonta taktı çiş yok mama içmediği için tabi. 2 damla çıktı onu kültüre gönderdiler tahlil için bekledik su falan verdim o ara çıkmış sonta dışarı yaptı. Veremeden geldik. Yarın Ankaraya götürecem hem alerji testi için hem de bu iştahsızlık falan için bakalımŞimdi nasıl peki? İlerde düzelir elbet inş.
Negooooooooo bana da geliyorlar NegoooooooooooooEvi hiç toplayıp temizlememişim gibi çek kankaEki Görüntüle 3202045
Arkadaşlar benden e bebek bildirimi alan var mi ?
Peki akşam kaçta yatıyorlar Deren?Oğlanı hiç kaldırma kalkmaz.kizinda okul yoksa 10dan asagi kalkmaz.11ide bulabilir
Aldım gözüm kanadı sayfanın rengindenArkadaşlar benden e bebek bildirimi alan var mi ?
Küt diye konuya girdim ama benim kızımda 8 aylıkken o kilodaydı. Değerlerinde sorun yoktu alerji testi istemedi hiç doktorlar. Ama sonra devlet hastanesinde Bi doktor Allah razı olsun ondan raporlu mama yazdı o mamayla büyüdü resmen hasta olması da azaldı. Mama istemeyi deneyin. Formül mama gibi sıvıydı.Valla yine fena yemiyor. Kontrole gittik 2 ayda 300 gr almış. Persentil değerinin baya altında 8 aylık 7500 gr. Doktor idrar alalım dedi. Dedim veremiyoruz. Sonta ile alalım dedi tamam dedim. Gittik sonta taktı çiş yok mama içmediği için tabi. 2 damla çıktı onu kültüre gönderdiler tahlil için bekledik su falan verdim o ara çıkmış sonta dışarı yaptı. Veremeden geldik. Yarın Ankaraya götürecem hem alerji testi için hem de bu iştahsızlık falan için bakalım
Ne demk 1 lahmacun da fena oluyorum ya ağız tadıyla kıvıra kıvıra yiyemiycez mi senleAynı işte
lahmacun 1 yerim 1,5 yesem fena oluyorum, dürüm lavaş da küçük 1 tane
Aynı işte
Yeni izledim
Nego 9 harflilerde teklifsiz konuşma da öldürmek sorusu çıktı o sakin gadının gözü parladı cevap verirken
Ne demk 1 lahmacun da fena oluyorum ya ağız tadıyla kıvıra kıvıra yiyemiycez mi senle
Çok açsam yerim iki ama yanında ayran falan içersem tıkanırım
Ben senin bebeğin değil miyim negoooooooooAldım gözüm kanadı sayfanın renginden
Bebeğim yok dostum
Ayran yanında çerez negom yaÇok açsam yerim iki ama yanında ayran falan içersem tıkanırım
Kim negoooooooooBurayı gizli gizli okuduğunu profilinde belli etme bari pessss
Kız 2 bardak içsem şişerim ben boşa mı az yiyorum diyorumAyran yanında çerez negom ya2 bardak en az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?