Onu gar gış hep yapıyoruzYooooo niye gelsin bütün camları açıp evi havalandırmak geliyor bana sadece mesela
İçerleme kuzum bir yerde teslim olmaktan başka şansımız yok.Öyle tabiki insan ona içleniyor aslında bunlar bahane
Cam kısmı ahşap kısmından ayrılmıştıAllah korusun nego bizimkiler de sallanıyor işte zaten eşimde diyor silme öyle çıkıpta diye .Yaptıracağız bakalım Allah izin verirse ,biraz daha hava ısınsın.
Sen bi dur burnun yeni kurumuşBenim içim gidiyor valla yalan yok
Kışın keyifli olmuyor ama bahar havasında hafif esintide öyle mi içim açılıyorOnu gar gış hep yapıyoruz
seninki sıkılmış benim kafama mahallede dükkanın yan demiri çıkmış takmalı kepenk o düştü direk bütün mahalle hastaneye benim kafa çizgi filmlerdeki gibi şiş .hahah ablam diyor bazen sana ne oldu ise o demir kafana düştükten somra oldu diyeKüçükken kafamın sıkıştığı balkon demirini bildin mi sen? Travmaları yarıştıralım kukriş anlat
Amiiin inşallahİçerleme kuzum bir yerde teslim olmaktan başka şansımız yok.
Dileğim daha bilinçli bir gençlik yetişsin bu kötü örnekleri görerek.
Bahar çocuğuyum bahar çocuğusun.Kışın keyifli olmuyor ama bahar havasında hafif esintide öyle mi içim açılıyor
seninki sıkılmış benim kafama mahallede dükkanın yan demiri çıkmış takmalı kepenk o düştü direk bütün mahalle hastaneye benim kafa çizgi filmlerdeki gibi şiş .hahah ablam diyor bazen sana ne oldu ise o demir kafana düştükten somra oldu diye
Ayyy Allah korumuşseninki sıkılmış benim kafama mahallede dükkanın yan demiri çıkmış takmalı kepenk o düştü direk bütün mahalle hastaneye benim kafa çizgi filmlerdeki gibi şiş .hahah ablam diyor bazen sana ne oldu ise o demir kafana düştükten somra oldu diye
Annem bir kere şey dedi bana sen camız havası seviyorsunBahar çocuğuyum bahar çocuğusun.
Duruyorum zaten bayadir silmedimSen bi dur burnun yeni kurumuş
Hele nazlara bak ben böyle miydimTemsili bonus
Peki sen napıyordun balkon demirinde anlatmak ister misinNapıyodun kukriş orda?
Annem bir kere şey dedi bana sen camız havası seviyorsun
Arabaya dayanmış konuşuyorduk oyun kurmaya çalışıyorduk küçüktüm bayaNapıyodun kukriş orda?
Çocuğum balkonda oynuyorum işte aşağı bakmak istemişim ablamda sokuyodu kafayı kardeşimde genetik demekPeki sen napıyordun balkon demirinde anlatmak ister misin
Evet ne güzel bir benzetme değil miBildiğimiz camış kömüş olan mı?
Öyle olmuştu valla gece hastanede kalmıştık uyumamam falan lazımdı annemindr doğum günü idi hatta o gün hiç unutmam öyle işte .Benim çok var ya garip kazalarAyyy Allah korumuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?