Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar ben malesef açıgım.
Nefsime uyuyorum ama insallah banada nasip olur
Derenim benm sülale de tek kapalı kız ben gibiyim valla amca kızlarm teyze dayı kızları açık
Bı tanesi yeni kapandı genç kız
Ablamda açıktır kalbini seveyim derenim
Kalbini seveyim

11 i geciyordu kalktim oda kızım kaldirdı
Ortaligi topladim.kizima yemesi icin biseler hazirladim
Beyazlari attim makineye
Dün topladigim camasirlari katladim yerlestirdim
Mutfagi topladim
Ocagi tezgahi masayi sildim
Bul.mak.calsitirdim
Namaz kildım
Kızla kizin odasına gectik. Kendi organize ediyor odasini bana dokundurtmuyor ama ben duzensizlikte cok rahatsiz oluyorum. Artik gönlünü yaptim.önce cekmece kiyafetlerini duzenledim.bayagi adam ettim. Anne sen herseyi atiyorsun diyor.oda istiyorki oyuncaklari falan hep ortada olsun görünsün.
Uzandim birazdan bul.mak.bosaltip camasir sererim.havada bi aciyor bi kapiyor en iyisi kurutmaliga sereyim camasirlari

Derenim benm sülale de tek kapalı kız ben gibiyim valla amca kızlarm teyze dayı kızları açık
Bı tanesi yeni kapandı genç kız
Ablamda açıktır kalbini seveyim derenim
Kalbini seveyim
Ay canim benim
Rabbim kabul etsin tesettürünüzü
Banada nasip etsin inşallah

Şikayet etsin yengen. Öyle bir şey diyemez. 35 dk süreniz var bitiremezse zaten kalır. Onun molasıyla ne alakası var. Kötü insanlara denk gelmişsiniz canım ya vardır bi hayır bunda da

Kizlar ya beni ayaga kaldiricak zip zip olabilecegim vitamin enerji bilmem neleri oneriniz olur mu? bu hafta cok isim var kemik agrilari sizlamalari cok fazla halsizlik had safhada zaten
Hazır mısın yolluyorum
Eczacı tavsiyesi. İçeriğine bakabilirsin ya da doktora sor. Valla bende aşırı halsizlik vardı uykumu alsam da uyanmıyordum bi kendime getirdi beni 2.kutuyu da aldım o kadar memnunum

Geblo mu

Sen bi tahmin yurut sence ben nasilim ?
Senin ilk kez bize canlarım diye nazikçe seslendiğin bir mesaja geblo diye cevap vermek istemezdim ama öyle çıkıverdi ağzımdan.
Anlamını da bilmiyorum da hoşuma gidiyor bize geblo demen

Bilmiyorum tahminlerim tutmuyor
Seni çıtı pıtı çekirge gibi hareketli beyaz tenli, örtülü, şal takan, tunik giyen böyle çıtır bir genç kız havasında tahmin ediyorum.Uzunca boyun var gibi

Bundan boyle size canlarim filan yok geblolar sizi

Çekirge +

Çıtı pıtı -

Beyaz ten +

Örtülü -

100 üzerinden 50 ile pinhancimi uğurluyoruz dermişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…