- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Derenim benm sülale de tek kapalı kız ben gibiyim valla amca kızlarm teyze dayı kızları açıkKızlar ben malesef açıgım.
Nefsime uyuyorum ama insallah banada nasip olur
Ay canim benimDerenim benm sülale de tek kapalı kız ben gibiyim valla amca kızlarm teyze dayı kızları açık
Bı tanesi yeni kapandı genç kız
Ablamda açıktır kalbini seveyim derenim
Kalbini seveyim
Amin. Canım inşallahAy canim benim
Rabbim kabul etsin tesettürünüzü
Banada nasip etsin inşallah
Yok Tubişim nerdee herkesi bıraktılar bilerek yapıyorlar artık.Şimdi ne oldu kuzu geçtin mi
Çok üzüldüm cnm hayırlısı ne diyelimYok Tubişim nerdee herkesi bıraktılar bilerek yapıyorlar artık.
İnş.canım Rabbim nasip etsin sana da.Kızlar ben malesef açıgım.
Oyy Tubişim yaa senin kalbini seveyimÇok üzüldüm cnm hayırlısı ne diyelim
Şikayet etsin yengen. Öyle bir şey diyemez. 35 dk süreniz var bitiremezse zaten kalır. Onun molasıyla ne alakası var. Kötü insanlara denk gelmişsiniz canım ya vardır bi hayır bunda daKuzum yaa o kadar kaba insanlarla karşılaştık kiçok sinir bozucuydular.
Bırakmak için ellerinden geleni yapıyorlar.
Herkes kaldıAyrıca yengemi strese sokmuş.Zaman azaldı bizim molamizdan gidiyor diye yengem bitirmek üzereyken kaldı.
Aldıkları paralar helal sanıyorlar bi de arabadan indim yürüdüm saydırdım.
Hayırlısı Derencim.Kızlar ben malesef açıgım.
İyi günler negocum iyi günler canlarimİyi günlerEki Görüntüle 3230403
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
JES
@Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Teneffus Zili
@Efser
@Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
@Kitapkontesi
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@Verafly
Tubismavis
@MssPARE
İyi günler gebloİyi günler negocum iyi günler canlarim
Hazır mısın yolluyorumKizlar ya beni ayaga kaldiricak zip zip olabilecegim vitamin enerji bilmem neleri oneriniz olur mu? bu hafta cok isim var kemik agrilari sizlamalari cok fazla halsizlik had safhada zaten
Tubisim ramazan sonrasi nasipse bende duzenli spora başlayacağım. Bogazimi tutamiyom ama en azindan kilom artmazCanlar yürüyüş iptal ya rüzgar var cesaret edemedim:))
Geblo muİyi günler geblo
Kızz jes sen başörtülü müsün, değil misin?
Seni canlandrmam lazım
Senin ilk kez bize canlarım diye nazikçe seslendiğin bir mesaja geblo diye cevap vermek istemezdim ama öyle çıkıverdi ağzımdan.Geblo mu
Sen bi tahmin yurut sence ben nasilim ?
3 noktaya sonra alttaki parantezlere bas pinhancımKızlar ben emojilere giremiyorum. Pasif görünüyor o bölüm.
Neden acaba beni bi yeşillendirin haydi?
Bundan boyle size canlarim filan yok geblolar siziSenin ilk kez bize canlarım diye nazikçe seslendiğin bir mesaja geblo diye cevap vermek istemezdim ama öyle çıkıverdi ağzımdan.
Anlamını da bilmiyorum da hoşuma gidiyor bize geblo demen
Bilmiyorum tahminlerim tutmuyor
Seni çıtı pıtı çekirge gibi hareketli beyaz tenli, örtülü, şal takan, tunik giyen böyle çıtır bir genç kız havasında tahmin ediyorum.Uzunca boyun var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?