Hay yaşa Sweetcim teşekkürler
Bence fena değil yarı yarıyaBundan boyle size canlarim filan yok geblolar sizi
Çekirge +
Çıtı pıtı -
Beyaz ten +
Örtülü -
100 üzerinden 50 ile pinhancimi uğurluyoruz dermişim
Seviliyorsun be tombik kuşPinhan Canim kişilik yapim burda sizin gördüğünüzün aynısı diyebilirim. Samimi dostlarimda benzer yorumlari yapar. fiziksel de, beyaz tenli kumral siyah arasi sac rengi olan172 boyunda 88 kiloda tombik bir kuşum
Peeeh ayda yılda bir sordum sana neye denk geldikDisarda davetteyiz
Jese yemek soracak kadar mı çaresizsin be SweetPeeeh ayda yılda bir sordum sana neye denk geldik
Abooooow jes geliyor bıçağı çektiJese yemek soracak kadar mı çaresizsin be Sweet
Abooooow jes geliyor bıçağı çektiayyy pinhan yıkıldım yaaaa
Köye çıktık mi yürüyüş zor kuzum koyluk yerdr malesefTubisim ramazan sonrasi nasipse bende duzenli spora başlayacağım. Bogazimi tutamiyom ama en azindan kilom artmaz
Ne güzel geri dönüşler böyle mutlu oluyorumNego yalnız sana teşekkürlerimi borç bilirim
artık sahurda da iftar öncesi de dağınik olmamasına daha çok dikkat ediyorum isim daha çabuk bitiyor
Kilo boy mevzunu kim acti
Allah kolaylık versin tamam.Günaydın herkese
Negom bir süre yoğun olacağım bir kaç gün şehir dışına çıkmam gerekecek, düzenli işte yapamıyorum zaten. Beni etiket listenden çıkartır mısın, arada fırsat bulunca hal hatır sormaya gelirim, hepinizi çok sevdim ben Allah'a emanet olun, yakında görüşeceğiz inşallah
Allah hepimize ve isteyenlere hakkıyla örtünmeyi nasip etsin.Kızlar ben malesef açıgım.
Nefsime uyuyorum ama insallah banada nasip olur
Gördüm şimdi:)Nego
Attrraente bir süre giremeyecekmiş etiketlerden çıkar demiş, gözden kaçırmışsın sanırım.
Seni etiketlemeden söylemiş görmemiş olabilirsin
Teneffus Zili Yeşil gözlü falanız hee
Hazal Kayalar, Tuba Büyüküstünler
Sen baya fıstıksın
Kendilerini sevmem ama güzeller
Hadi moralin yerine gelsin benden övgüleri kaptın
Peeeh ayda yılda bir sordum sana neye denk geldik
Jese yemek soracak kadar mı çaresizsin be Sweet
Etiket yok ya bi ihtimal görmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?