Düzenli Evimiz & Hayatımız

Teneffus Zili Yeşil gözlü falanız hee
Hazal Kayalar, Tuba Büyüküstünler
Sen baya fıstıksın
Kendilerini sevmem ama güzeller
Hadi moralin yerine gelsin benden övgüleri kaptın
Yalnız Hazal Kaya Tuba Büyüküstün ikisi birbiriyle çok alakasız her gözü yeşil olanı yeşil gözlü bir ünlüye benzetiyor bizim millet

Şikayet etsin yengen. Öyle bir şey diyemez. 35 dk süreniz var bitiremezse zaten kalır. Onun molasıyla ne alakası var. Kötü insanlara denk gelmişsiniz canım ya vardır bi hayır bunda da
Hoca şikayet edecek tartıştı ama sonuçta tekrar sınava girecek tekrar para yatıracak.
Öyle oldu Sweet.

Yalnız Hazal Kaya Tuba Büyüküstün ikisi birbiriyle çok alakasız her gözü yeşil olanı yeşil gözlü bir ünlüye benzetiyor bizim millet
Evet alakasız ama ilkokulda ona benzetirlerdi Genco diye bi dizi vardı Özgeydi sanırım öyle arkadaşına falan gösteren olmuştu.Ergenlikten sonra uzadım değiştim.Ben biraz daha uzun bi yapım var o daha minyon ama çok güzel gözleri yemyeşil benim ki yosun rengi gibi burnu çok minik ben onun kadar güzel değilim zaten çirkinleştim.
Özellikle göz altı morluklarım bazen artıyor.

Teneffus Zili Yeşil gözlü falanız hee
Hazal Kayalar, Tuba Büyüküstünler
Sen baya fıstıksın
Kendilerini sevmem ama güzeller
Hadi moralin yerine gelsin benden övgüleri kaptın
Yok gelmiyor moral yerine battaniyemin altında uzanıyorum. Depresyon battaniyesi
Babam, ablam, ben.. Onların çok daha güzel maş. benim belirgin değil öyle.
Eminim sizler çok daha güzelsiniz bi kere kalbiniz çok güzel
Pinhancım böyle tarif anımsatıyor açısından örnek verdim yoksa övünmek için değil.
Hele bir gözaltılarım görsen uykusuzluktan perişan durumdayım.Gençlik başkaydı, yaşlandım çirkinleştim kendimi beğenmiyorum.

İyi akşamlar kızlar @Bonus @JES
Kızlar burada sayfadaki bütün kızları selamlamak istemiştim iyi akşamlar kızlar diyerek sonra bonuslar ayrıca arkadaşımla haber etmişler onların haberinizi aldım diye onların ikisini etiketledim belirtmek için.Sadece ikisine selam verip gitmiş gibi olmasın.Yazmak istedim
Hepiniz iyisinizdir inşallah,biraz rahatsızım pek de duramadım da akşam tek tek muhabbete giremedim.

Hoca şikayet edecek tartıştı ama sonuçta tekrar sınava girecek tekrar para yatıracak.
Öyle oldu Sweet.
Hoca etmez canım kendilerini riske atmazlar bizimde bi tane var komisyon hiç kimse o adamı istemiyor. Ufacık hatada indiriyor hemen. Yani tamam herkes işini düzgün yapsın ama bu direksiyon parkuru kuralları tamamen saçmalık kendileri de biliyor bunu. Ufak şeyler görmezden gelinir yani

Geçmiş olsun Kukrim Allah şifa versin.

Takıldım teneffüscüm elbette övülmek için değil. Övülecek insan değil onlar zaten.
Sen de kendini yerip durmasana aaaa şimdi de kızacağım
Çirkinim de çirkinim. Neymiş ayol.
Değilsindir.
İçin güzel ve eminim o dışa da yansıyordur. Lafta değil haa, bu böyledir.
Elbette ki yaş geçtikçe göz altları morarıyor çöküyor falan da yine de kendine böyle demeeee.
Benim de göz altlarım koyu. Napakk
Güzelim de güzelim işte
Kocam da kocam
Aman da aman

Sinirlerim bozuldu.
Ben de girem battaniye altına. Şöyle azcık yumuş yumuş içim geçsin.

Allah şifa versin kukrim.

Evet canısı yaa yemin ederim tam bi saçmalık.
Biz sinyal veriyoruz zaten bekleyen yok arkadan araçlar kornaya basıyor.
Kimse sinyali çok kullanmıyor milimlik park ettiriliyor falan fistan 10 derste nasıl herşeyi yapalım ki 10 dersle profesyonel mi olunurmuş.
Hepimizi de bıraktılar 4 kişi bayan çok güzel sürmüş paralelden çıkışta sinyali unutmuş hemen indirmisler çok üzülmüştü.

Bugun tam depresyon havası var. Kapalı hava.
Evde birşey yapmadım.
Sabah kızımın biri ateşlendi.
Diğer kızımın müsabakası vardı onu izlemeye gittik.
Sonra o kızım da ateşlendi.
Eve geldik.
Oğluş da uyudu.
Herkes uyuyor şimdi.
Yavrular iki gün misafirlik olunca çok geç yattılar diye hemen vücutları kendini bırakıyor, neden böyleyse benim yavrularım. Düzenleri biraz bozulsun ateşlenirler. Ama çabuk geçer.
İnşallah uyanınca keyifli uyanırlar.
Kocam da kocam,araba yarışı peşinde.
Ben de uzandımdı.
Yemek olunca rahatım.
Bir posta da çamaşır yıkanıyor şuan.
Bulaşık mak temiz ve dolu
Canım hiçbir şey istemiyor bugun.

Ah Pinhanım ahh Senin bu hallerine bayılıyorum yemin ederim.
Sen bu topiğin moral deposusun.
Beni yakınen tanısan dış görünüşe hiç önem vermediğimi anlardın zaten.Birileri övünce ben utanırım sözü değiştiririm.
Giyim kuşam hariç onu severim.
Ne yapalım erkek kardeşim gözaltlarıma çok takılırdı ne kullanıyorsun sen derdi.
Kocanla hep mutlu olun inş. Maşallah sübhanallah.
Bu arada ben de kocacıyım O da bana düşkündür sağolsun.Eşim kurs hocamın telefonunu almış yazdırmak için trafikte ilk kadın hep anlatır Ters biriyleriyle karşılaşınca. Bende bu adamda ne var diyorum herkesle iletişimi iyi ben öyle değilimdir bak.Bu yönünü çok seviyorum zıt gibiyiz ama tamamlıyoruz bence.

Geçmiş olsun küçük hanımlara benimkiler de hasta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…