- 7 Temmuz 2016
- 9.425
- 33.047
- 548
- 40

Günaydın
GünaydınAşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Günaydın
GünaydınOnla kalsa iyi başkalarının badişkolarına sarkıyorVatandaşın biri yine kalkıp iş yapmak yerine çiçek fotoğrafı mı atmış bol bol

Yatakları topladım
Yatakları topladım Klozeti lavaboyu ovdum banyoyu yıkadım
 Klozeti lavaboyu ovdum banyoyu yıkadım  Banyo paspasını makineye attım astım
 Banyo paspasını makineye attım astım Evi topladım (savaş alanı gibiydi)
 Evi topladım (savaş alanı gibiydi)  Bulaşık makinesini boşalttım
 Bulaşık makinesini boşalttım Kahvaltı bulaşıklarını topladım elde yıkanacakları yıkadım
 Kahvaltı bulaşıklarını topladım elde yıkanacakları yıkadım 2 makine çamaşır attım (1ini astım 2.yıkanıyor)
 2 makine çamaşır attım (1ini astım 2.yıkanıyor) 3 5 parça katlanacak vardı onları katladım
 3 5 parça katlanacak vardı onları katladım  Saç dökülmesi için kür hazırladım (düzenli uygulayacağım inşallah)
 Saç dökülmesi için kür hazırladım (düzenli uygulayacağım inşallah)  Evi süpürdüm
 Evi süpürdüm  Toz alınacak
Toz alınacak  Yemek yapılacak (bezelye, pilav, nar ekşili bakla)
 Yemek yapılacak (bezelye, pilav, nar ekşili bakla)  Oğlana öğlen için börek sarılacak
Oğlana öğlen için börek sarılacakDaha da atmamVatandaşın biri yine kalkıp iş yapmak yerine çiçek fotoğrafı mı atmış bol bol

Çamaşırları bitirmek uzereyim sadece banyoya çalıştım bugün
 ben 2 saattir moladayım
 ben 2 saattir moladayım  herif evden çalışıyo telefonu kaptım
 herif evden çalışıyo telefonu kaptım
Çok teşekkür ederim❤
 Tubismavis
 badim bende pek iş yapmadım bugün.

Tubismavis
 badim bende pek iş yapmadım bugün.Ben de işler bitti yazmaya halim yokÇamaşırları bitirmek uzereyim sadece banyoya çalıştım bugünben 2 saattir moladayım
herif evden çalışıyo telefonu kaptım

Ulen öyle tatlisin ki kıyamıyorum da sana

Canım çok geçmiş olsunKizlar bebeğim yataktan düştü 2 gündür onu izledim doktor kontrol et dedi. Yazamadim haber de edemedim buraya bakmak aklıma gelmedi inanin. Rabbime binlerce şukur ki birsey olmadi. Yan düşmüştü zaten. Komodin hızını kesmis. Şükür şimdi eski halinde.
 üzüldüm
 üzüldüm 
Cok şükür gecti gitti. Allah razi olsun canım benimCanım çok geçmiş olsunüzüldüm