• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bunuda görmüsken yazıyım kaşınıyo ya o öyle güzel güzel kaşıma tutabilirsen hemen soguk su tut ben hep öyle yaptım. Bide hindistan cevizi yagı sürdüm. Ki çatlamaya meyilliyim diyodum bekarken kalçamda çatlaklarım olusmustu neden oldu bilmiyorum ama ne kilo aldım ne verdim bi iki kilo öyle çatlak nı yapar anlamadım. Ama hamileyken hiç çatlamadım ne karnımda var ne baska yerimde
Kaç kilo aldın ilknur ? Az aldıysan catlamamıssındır. İnşallah bende catlamam ya zaten var benim kilo alıp vermekten

Seda bende çatlak yağı aldım ama kokusu o kadar midemi bulandırıyor ki Hindistan cevizi yağı sürüyorum. Çatlamaya çok meyilliyim bakalım ne olacak 🥲
Bu arada ben de çok çatlamaya meyilliyim. Vazelin, bebe yağı, h.cevizi yağı dönüşümlü kullandım. Karnım hiç çatlamadı ama kalçam bacaklarım çatladı 🥲 20 kilo aldım

Eşim haftasonu gelecekti uzamış işler gelemedi haftaiçi gelirim dedi ama artık yoruldum sanki bu durum canımı sıkıyor
Eş olmayınca zor oluyo gerçekten hafta sonları calısınca eşim ben cok daralıyorum catacak yer arıyorum cocuklarla tek basıma kalmak zor geliyo. O yüzden cok haklısın
Olur da süprizi kaçar. Sen gebe halinle fazla heveslisin
Bi liste yapmış bonus görsen bi sayfa 😂
Şaka bir yana fark ettim de ben halim yok dedikçe yatıyom boyuna. Böyle de kötü oluyor. Gezme olunca hop gidiyom ama evde 3 4 günde bir anca evi süpürüyom. Bi sirkelenmem lazım snsös
Gördük bugün resimde 😂
Kaç kilo aldın ilknur ? Az aldıysan catlamamıssındır. İnşallah bende catlamam ya zaten var benim kilo alıp vermekten
Ben az aldım hayal Arda da 8 Mete de 5 bucuk kilo aldım

Back
X