- 10 Kasım 2024
- 3.885
- 22.353
- 223
- 30
Zor gerçekten bi evde bi dışarda olması. Allâh kolaylık versin canımİnşaat işinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zor gerçekten bi evde bi dışarda olması. Allâh kolaylık versin canımİnşaat işinde
Allah kolaylık versinEvet ama hep böyleydi alıştım diyordum da arada bu durum canımı sıkıyor işte
Küçük yerde aile yanında yaşamasam daha da zor olurdu çoçuklar sorun etmiyor aslındaAllah kolaylık versin
4 çocuğun sorumluluğu tek başına zor![]()
Açıkçası eş olarak senin için daha zor çocuklar büyüdükçe sorun etmiyorlar zaten böyle daha rahat oluyorlar çünküKüçük yerde aile yanında yaşamasam daha da zor olurdu çoçuklar sorun etmiyor aslında
Her şeyi her zamanki gibi kadın sorun ediyor dimi?çoçuklar sorun etmiyor aslında
Olur da süprizi kaçar. Sen gebe halinle fazla heveslisinBonus yarının işini bugün den yazsak da ona göre uyansak
Bugün kocasına şov yapacak diye gazı aldı devam etmek istiyor herhaldeOlur da süprizi kaçar. Sen gebe halinle fazla heveslisin
Evet ya iş güç varmı yapılacak diye soran tek kişiOlur da süprizi kaçar. Sen gebe halinle fazla heveslisin
Ramazan'a kadar evi temizlemem lazım gıı yavaş yavaş. Dur bakalım bu hafta bi gazlıcam kendimi maşallah deOlur da süprizi kaçar. Sen gebe halinle fazla heveslisin
Soran ama yapmayan hahahahEvet ya iş güç varmı yapılacak diye soran tek kişi![]()
Sonra kocam benim cam silmeme dayanamadı kızımı aldı dışarı çıktı bende yattımBugün kocasına şov yapacak diye gazı aldı devam etmek istiyor herhalde
Kaç kilo aldın ilknur ? Az aldıysan catlamamıssındır. İnşallah bende catlamam ya zaten var benim kilo alıp vermektenBunuda görmüsken yazıyım kaşınıyo ya o öyle güzel güzel kaşıma tutabilirsen hemen soguk su tut ben hep öyle yaptım. Bide hindistan cevizi yagı sürdüm. Ki çatlamaya meyilliyim diyodum bekarken kalçamda çatlaklarım olusmustu neden oldu bilmiyorum ama ne kilo aldım ne verdim bi iki kilo öyle çatlak nı yapar anlamadım. Ama hamileyken hiç çatlamadım ne karnımda var ne baska yerimde
Banada bulaşsın şu azmin yaRamazan'a kadar evi temizlemem lazım gıı yavaş yavaş. Dur bakalım bu hafta bi gazlıcam kendimi maşallah de
Bu arada ben de çok çatlamaya meyilliyim. Vazelin, bebe yağı, h.cevizi yağı dönüşümlü kullandım. Karnım hiç çatlamadı ama kalçam bacaklarım çatladıSeda bende çatlak yağı aldım ama kokusu o kadar midemi bulandırıyor ki Hindistan cevizi yağı sürüyorum. Çatlamaya çok meyilliyim bakalım ne olacak![]()
Sanki o kilo değilde vücutla alakalı ya. Ben kızımda 8 kg aldım. Hindistan cevizi yağ kullandım çatır çatır çatladımKaç kilo aldın ilknur ? Az aldıysan catlamamıssındır. İnşallah bende catlamam ya zaten var benim kilo alıp vermekten
Kız benim ki kısa sürüyor başkasıns heveslenBanada bulaşsın şu azmin ya
Eş olmayınca zor oluyo gerçekten hafta sonları calısınca eşim ben cok daralıyorum catacak yer arıyorum cocuklarla tek basıma kalmak zor geliyo. O yüzden cok haklısınEşim haftasonu gelecekti uzamış işler gelemedi haftaiçi gelirim dedi ama artık yoruldum sanki bu durum canımı sıkıyor
Bi liste yapmış bonus görsen bi sayfaOlur da süprizi kaçar. Sen gebe halinle fazla heveslisin
Gördük bugün resimdeŞaka bir yana fark ettim de ben halim yok dedikçe yatıyom boyuna. Böyle de kötü oluyor. Gezme olunca hop gidiyom ama evde 3 4 günde bir anca evi süpürüyom. Bi sirkelenmem lazım snsös
Ben az aldım hayal Arda da 8 Mete de 5 bucuk kilo aldımKaç kilo aldın ilknur ? Az aldıysan catlamamıssındır. İnşallah bende catlamam ya zaten var benim kilo alıp vermekten