• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bonus Bonus

@penyez83

@Efser

@Aktif Lora

sweetgirlcandy sweetgirlcandy

@MssPARE

@Limonsuzzcay

Pinhan Pinhan

papatyamm papatyamm

@Gonulmeyvesi

@Nane Limon Kabugu

-Hayal -Hayal

HeySero HeySero

@ilknurr22

Seda_27 Seda_27

@selin18

@mavibaloncuk

@Derinsu4747

@Eslinna

@Lidlaylim

@Feraceli

@dolunaybekler

@aysen-

O _okyanus

A R Y A A R Y A

@Gilmors

Günaydın kızlar ☀️
Hepimize güzel mutlu huzurlu bir hafta olsun inşallah 🌻Bugün nevresim değiştirelim. Kirli sepetini boşaltıp çamaşırları bitirelim.
Günaydın Hayalcim, harika bir görev ❤️

Bonus Bonus

@penyez83

@Efser

@Aktif Lora

sweetgirlcandy sweetgirlcandy

@MssPARE

@Limonsuzzcay

Pinhan Pinhan

papatyamm papatyamm

@Gonulmeyvesi

@Nane Limon Kabugu

-Hayal -Hayal

HeySero HeySero

@ilknurr22

Seda_27 Seda_27

@selin18

@mavibaloncuk

@Derinsu4747

@Eslinna

@Lidlaylim

@Feraceli

@dolunaybekler

@aysen-

O _okyanus

A R Y A A R Y A

@Gilmors

Günaydın kızlar ☀️
Hepimize güzel mutlu huzurlu bir hafta olsun inşallah 🌻Bugün nevresim değiştirelim. Kirli sepetini boşaltıp çamaşırları bitirelim.
dün akşam çarşafımı ve yastık kılıflarımı değiştirdim

cumartesi işten biraz erken çıktım 3 e gelirken
eve çıkmadan markete gittim ufa tefek alıcanak şeyler vardı kızıma gidecektim tavuk pirzola istedi yemek yaparız diye
onu aldım torun için ve kendimiz için çekirdek bisküvi aldım , eve geçtim ikindiyi kıldım
evden alınacakları aldım pazı kavurmuştum , ıspanağı aldım orda pişirirm diye
geçerken kasaptan kıyma aldım kızımın siparişi :işsiz:
akşam için tavuklu patatesli fırında soslu bi yemek yaptı güzel oldu yanınada pilav , turşu yoğurt
yemekten sonra bende ıspanağı pişirdim , kıymadanda köfte yaptık buzluk için
kapılarını sildim , yatak odasını dip köşe süpürdüm baza altını falan ,sildim bebeklerin karyolasının nevresimlerini, cibinlik tülünü yıkadık , orda kaldık , dünde kahvaltıdan sonra küçük tuvaletinin duvarlarını sildim yıkadım normalde kullanmıyolarda
vileda kovasını falan koyuyo
bi fortmantosu kaldı temizlenecek birde mutfak balkonun camekanı onuda 15 gün sonra yaparız doğuma yakın olsun kirlenmesin hemen :KK49:

babam rahatsızdı bi kaç gündür öksürüğü falan vardı , cumartesi akşam yeğenim hastaneye götürmüş özele yatırmışlar
crp yüksek çıkmış bide pıhtısı yüksekmiş hiç doktora gitmeyi sevmiyo zorla götürmüşler iyiki götürmüş
kız kardeşim dün yanındaydı bende üçe geliyodu gittim o evine gitti akşam yedi buçuğa doğru geldiler beni aldılar
yeğenim kaldı gece bugünde taburcu oluyo çok şükür
evde hiç bi iş yapamadım bu akşam yaparım artık

Back
X